• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler KIZLAR YARDIM

zeyneprana_

Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
31
10
13
Hanımlar acil fikirlerinizi bekliyorum. En yakın arkdaşım evleniyor. Düğün otelde olacak. Bu elbiseyi ve ayakkabıyı cok begendim. Ama uyuyor mu emin degilim düz siyah ayakkabı da giymek istemiyorum. Sizce elbise ve ayakkabının uyumu nasıl? Ve düğün için uygun mudur? Gelinin en yakın arkadası olarak çok mu hafif kalır please

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-17-03-00-23~2.webp
    Screenshot_2014-10-17-03-00-23~2.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_2014-10-17-13-14-16.webp
    Screenshot_2014-10-17-13-14-16.webp
    277,7 KB · Görüntüleme: 125
Hanımlar acil fikirlerinizi bekliyorum. En yakın arkdaşım evleniyor. Düğün otelde olacak. Bu elbiseyi ve ayakkabıyı cok begendim. Ama uyuyor mu emin degilim düz siyah ayakkabı da giymek istemiyorum. Sizce elbise ve ayakkabının uyumu nasıl? Ve düğün için uygun mudur? Gelinin en yakın arkadası olarak çok mu hafif kalır please
kırmızı süet ayakkabı hoş olur

Düğün otelde olacağına göre,herkes uzun elbise giyebilir.Ben olsam önce bunu öğrenirim.
Ayakkabılara bayıldım,griyle uyumu da güzel ama elbiseyi beğenmedim.
Fotodan sanki tweet kumaş gibi görünüyor.Umarım öyle değildir çünkü tweet böyle bir gece için uygun değil.
Saks mavi,fuşya,şeker pembesi,kırmızı,mint gibi renkler tercih etsen daha hoş olur.

Düğün otelde olacağına göre,herkes uzun elbise giyebilir.Ben olsam önce bunu öğrenirim.
Ayakkabılara bayıldım,griyle uyumu da güzel ama elbiseyi beğenmedim.
Fotodan sanki tweet kumaş gibi görünüyor.Umarım öyle değildir çünkü tweet böyle bir gece için uygun değil.
Saks mavi,fuşya,şeker pembesi,kırmızı,mint gibi renkler tercih etsen daha hoş olur.
Tweet kumaş derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama kumaşı parlak teni yakan kumaşlar var ya esneyen o kumaştan. Benim tarzım günlük yasamda spor oldugu için abiye hiiiiç sevmiyorum. Böyle daha şık ve asil istiyorum ama hayatımda da hiç otelde dügüne gitmedim ki yaa nasıl giyinilir :(

Tweet kumaş derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama kumaşı parlak teni yakan kumaşlar var ya esneyen o kumaştan. Benim tarzım günlük yasamda spor oldugu için abiye hiiiiç sevmiyorum. Böyle daha şık ve asil istiyorum ama hayatımda da hiç otelde dügüne gitmedim ki yaa nasıl giyinilir :KK43:

Anladım canım.Benim tweet dediğim,kırçıllı kalın yünlü kumaş.Hani kışlık ceketlerde filan kullanılır.
Bence sen arkadaşının ağzını bir yokla.Bir sor istersen misafirler,varsa görümce,kızkardeş filan nasıl giyinecek.
Gençkızların hepsi uzun giyecekse seninki hafif kalmasın.

Back
X