selin_ay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2014 274 59 73 Almanya 22 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi selin_ay #1 Adanadaki hangi tup bebek ve hangi doktoru tavsiye edersiniz tekrar denemek istiyorum lutfen yardim
asmakilit Rüzgar'ın annesi... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 1.593 1.963 208 44 22 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi selin_ay #2 selin_ay .!.: Adanadaki hangi tup bebek ve hangi doktoru tavsiye edersiniz tekrar denemek istiyorum lutfen yardim Genişletmek için tıkla... Eşimin kuzeni turan cetin e gitmisti. Onda yumurta hic yok. 30 yasinda. Sonuc elde edemedi henuz ama merkezden ve doktorun tutumundan çok memnun kalmisti. Baskent hastanesinin de iyi oldugunu, doktorlarinin istanbuldan geldigini duymustum.
selin_ay .!.: Adanadaki hangi tup bebek ve hangi doktoru tavsiye edersiniz tekrar denemek istiyorum lutfen yardim Genişletmek için tıkla... Eşimin kuzeni turan cetin e gitmisti. Onda yumurta hic yok. 30 yasinda. Sonuc elde edemedi henuz ama merkezden ve doktorun tutumundan çok memnun kalmisti. Baskent hastanesinin de iyi oldugunu, doktorlarinin istanbuldan geldigini duymustum.
selin_ay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2014 274 59 73 Almanya 22 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi selin_ay #3 Bilmiyorum canlarim yardim edin lutfen