Kızlar yardım

pamuksekeripembesi

"be a voice, not an echo"
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
186
87
Kızlar size bi konu danışmak istiyorum. Daha önce erkek arkadaşlarım oldu, çevremde popüler ve beğenilen bir kızım. Ailem gayet rahat bir aile yani birisi ile birlikte olsam dahi öyle sorun olmaz. Ama ben aşık olduğum adamla öpüşemeyecek kadar utangacım sizce ne yapmalıyım? Yani bu ilişkilerimi etkiliyor. Üstelik de bir sebebi olmadan.

Etkiliyor derken? Öpüşmediğiniz için sizden ayrılıyorlar mı? Yaşınızı öğrenebilir miyim? Böyle bir şeyi dert edecek kadar genç olduğunuz hissine kapıldım.

Belki de opusmeyi sevmiyorsundur. Ben opusemiyorum mesela hic bir zaman hoslandigim bir şey olmadi ama onun disindaki yakinlasmalarla bir sorunum yok. Ama genel olarak utangaç biri olduğunu dusunuyorsan bir psikolog yardimi ile durumu cozebilirsin.

Iste bence icinden gercekten gelmedigi icin yapamiyorsun, akisina birak hem rahat bir ortamda buyumussun nasil utangac yetistin cok garip

Evet garip olan da bu zaten. Hep son derece rahattım. Gece istediğim zaman çıkabildim, istediğimi giydim, istediğimle gezdim. Zaten ailem asla karışmaz ama ben utangacım nedense. 19 yaşındayım. Tek yaşıyorum üniversitede okuduğum için ama şu konuyu halledemedim.

Mesele de bu içimden geliyor ama utanıyorum :KK43:

Evet hatta şaşırdı çocuk ne olduğunu anlayamadı
E yani, şaşırması normal değil mi? Neden ittin cidden çok tuhaf. Yani başlatamamak, çekinmek falan normal de hamle yapanı itmek baya enteresan.
Bu arada öpüşmek zorunda değilsin, öpüşmezsen ayrılacaksa ayrılsın zaten diyen arkadaşlara iki çift lafım var izninle.
Kimse öpüşmek zorunda değildir tabi ki ama ilşkilerin dinamikleri de faklıdır. Bazı ilişkilerde öpüşmemek, sevişmemek sorun teşkil edebilir. Konu sahibi karşısındaki adamı ittiği için erkek tarafından ya aseksüel sanılacak ya da muhafazakar görülecek. Karşıdaki adam bu iki karakterle olmak istemiyor olabilir. Bu durumda ilişkiyi bitirmek isteyebilir, bu onu kötü adam yapmaz. Konu sahibi utangaçlığından şikayetçi erkek arkadaşından değil.

Evet garip olan da bu zaten. Hep son derece rahattım. Gece istediğim zaman çıkabildim, istediğimi giydim, istediğimle gezdim. Zaten ailem asla karışmaz ama ben utangacım nedense. 19 yaşındayım. Tek yaşıyorum üniversitede okuduğum için ama şu konuyu halledemedim.
Cok garip, yani acikcasi bana inandirici gelmedi

Utangac olabilirsin sekerim, bunda bir gariplik yok. Ben 27 yasindayim ama ben de utangacim :))) Hoslandigim biri oldugunda yuzune bile bakamam mesela, o derece utanirim :)

Ben kotu bir sey olmadigini dusunuyorum, ben halimden memnunum :)

Lakin seninki utangacliktan oteye gecmis biraz sanirsam. Yani istedigin halde itmek iyi degil, kendini bu kadar kasmamalisin. Istedigine emin misin ? Cidden sen de istiyorsan biraz rahatlamaya calissan ?

E yani, şaşırması normal değil mi? Neden ittin cidden çok tuhaf. Yani başlatamamak, çekinmek falan normal de hamle yapanı itmek baya enteresan.
Bu arada öpüşmek zorunda değilsin, öpüşmezsen ayrılacaksa ayrılsın zaten diyen arkadaşlara iki çift lafım var izninle.
Kimse öpüşmek zorunda değildir tabi ki ama ilşkilerin dinamikleri de faklıdır. Bazı ilişkilerde öpüşmemek, sevişmemek sorun teşkil edebilir. Konu sahibi karşısındaki adamı ittiği için erkek tarafından ya aseksüel sanılacak ya da muhafazakar görülecek. Karşıdaki adam bu iki karakterle olmak istemiyor olabilir. Bu durumda ilişkiyi bitirmek isteyebilir, bu onu kötü adam yapmaz. Konu sahibi utangaçlığından şikayetçi erkek arkadaşından değil.
Kesinlikle öyle, zaten şimdiye kadar öpüşmedim, sevişmedim diye ne tepki aldım ne de ayrıldım birisinden. Yalnızca ilişkiden beklentimiz evlenince öpüşür/sevişiriz şeklinde değil. Genciz, aşığız ve böyle şeyleri rahat yaşamak istiyoruz. Ki bence aşık iki insanın öpüşmesi çok çok güzel bir şey. Ben utangaçlığımdan dolayı yapamıyorum nasıl yenmeliyim diye tavsiye istiyorum. Sevgilim neden zorluyor diye değil.
Cok garip, yani acikcasi bana inandirici gelmedi
Size inandırıcı gelmeyen kısmı ne peki?

Utangac olabilirsin sekerim, bunda bir gariplik yok. Ben 27 yasindayim ama ben de utangacim :))) Hoslandigim biri oldugunda yuzune bile bakamam mesela, o derece utanirim :)
Ben yendim onu neyse ki :)

Kesinlikle öyle, zaten şimdiye kadar öpüşmedim, sevişmedim diye ne tepki aldım ne de ayrıldım birisinden. Yalnızca ilişkiden beklentimiz evlenince öpüşür/sevişiriz şeklinde değil. Genciz, aşığız ve böyle şeyleri rahat yaşamak istiyoruz. Ki bence aşık iki insanın öpüşmesi çok çok güzel bir şey. Ben utangaçlığımdan dolayı yapamıyorum nasıl yenmeliyim diye tavsiye istiyorum. Sevgilim neden zorluyor diye değil.

Size inandırıcı gelmeyen kısmı ne peki?

Ben yendim onu neyse ki :)
Sevgilin rahat bir insansa konuşmayı dene. Eyleme geçemiyorsan konuşmak daha kolay gelebilir belki.

X