KIZLAR YARDIM

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
Sevgilimin annesi ile tanışacağız evine giderken ne götürebilirim boş boş gidilmez ki napacağım ne giyeceğim bilmiyorum çok stres yaptım :KK17::KK17:ama cok da sevindim:KK68:nasıl bi tavır sergilemeliyim sizce olduğum gibi mi olayım ama ben çok cana yakınım ya yapmacık bulurlarsa :KK35:napcam ben??

Sevgilimin annesi ile tanışacağız evine giderken ne götürebilirim boş boş gidilmez ki napacağım ne giyeceğim bilmiyorum çok stres yaptım :KK17::KK17:ama cok da sevindim:KK68:nasıl bi tavır sergilemeliyim sizce olduğum gibi mi olayım ama ben çok cana yakınım ya yapmacık bulurlarsa :KK35:napcam ben??
Bol şans dilerim öncelikle :)
Sade ve hoş görünmen yeterli bence..
Giderken de çiçek alabilirsin saksı çiçeklerinden, güzel bi hediye olur
Cana yakınlık yapmacıklık değil, güler yüzlü görünmen kafii :)
Zaten cana yakın oldugun anlaşılır daha çok sevilmeni sağlar bence bu da :)

Nisanlimin ailesiyle tanismaya giderken baklava almistim ben. Tatli yiyelim tatli konusalim hesabi :) bence de kendin ol sade ve şık ol yeterli.

Sokakta karşılaştığınızda üzerinizde ne olabilecekse öyle giyinin yani her gün kot giyiyorsanız elbise etek vs giymeyin

Fazla cım li ciğim li konuşmayın bana çok itici geliyor mesela.

Sevgilinizce azıcık mesafeli olun yapışmayın birbirinize; evi vs süzmeyin nereye bakacağınızı şaşırdığınız için çevreye bakmayın yani...

Sorulara da hoş sohbet cevap verin; anlatılanları ilgi ile dinleyin.

Mutluluklar

Olduğun gibi görünmen yeterli. Her zaman nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Pastaneden tatlı bişeyler alabilirsin ama kendin yapma. O yapmacıklık oluyor işte. Çiçek de alabilirsin.

Bol şans dilerim öncelikle :)
Sade ve hoş görünmen yeterli bence..
Giderken de çiçek alabilirsin saksı çiçeklerinden, güzel bi hediye olur
Cana yakınlık yapmacıklık değil, güler yüzlü görünmen kafii :)
Zaten cana yakın oldugun anlaşılır daha çok sevilmeni sağlar bence bu da :)
Çiçek seviyor mu bilmiyorum bi sormam gerek belki sevmiyordur annesi ama güzel fikir çok teşekkür ederim

Sade ol, fazla makyaj yapma. Tatlı birşeyler götür, çiçek götür ama saksıda olanlardan kalıcı olsun yani.
Heyecan yapma, tatlı heyecanlar bunlar gerçi. :) sana bol şans.

S
Olduğun gibi görünmen yeterli. Her zaman nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Pastaneden tatlı bişeyler alabilirsin ama kendin yapma. O yapmacıklık oluyor işte. Çiçek de alabilirsin.
Sırf bugün için bi kazak almıştım
IMG_20150308_141116.jpg
sence güzel mi

Sokakta karşılaştığınızda üzerinizde ne olabilecekse öyle giyinin yani her gün kot giyiyorsanız elbise etek vs giymeyin

Fazla cım li ciğim li konuşmayın bana çok itici geliyor mesela.

Sevgilinizce azıcık mesafeli olun yapışmayın birbirinize; evi vs süzmeyin nereye bakacağınızı şaşırdığınız için çevreye bakmayın yani...

Sorulara da hoş sohbet cevap verin; anlatılanları ilgi ile dinleyin.

Mutluluklar
Ben oje sürerim sürsem mi diyorum ama doğal olmak önemli yani beni böyle kabul etsinler demi simdi ojesiz gidip sonra sürersem göze batar mı

ben yaş pasta almıştım..mutlaka cay kahve içiliyor yanını da birer dilim konmustu..

oje de sürebilirsiniz bence ne olacak ojeden:)

ben yaş pasta almıştım..mutlaka cay kahve içiliyor yanını da birer dilim konmustu..

oje de sürebilirsiniz bence ne olacak ojeden:)
Annesi 60 yasında falan neşeli bi kadın sesini duymuştum beni de biliyor ama yine de tedirgin oluyorum :)

Ben oje sürerim sürsem mi diyorum ama doğal olmak önemli yani beni böyle kabul etsinler demi simdi ojesiz gidip sonra sürersem göze batar mı
Olmadığın biri gibi davranma. Her zaman oje sürüyorsan yine sür. Ama ilk etapta açık renk sür tabi :) zaten giyeceğin bluze de açık renk yakışır :KK66:

Masa üzerine konulan vazolu yapma çiçekler var .
Ben eşimin annesi ile tanışırken onlardan götürmüştüm bir de yanında tatlı ya da pasta olabilir .

Olmadığın biri gibi davranma. Her zaman oje sürüyorsan yine sür. Ama ilk etapta açık renk sür tabi :) zaten giyeceğin bluze de açık renk yakışır :KK66:
Sence bu renk mi iyi kırmızı şarap rengi mi bide pembe tonu sürsem yakışır mi pastel bi pembe ama ayy hic bu kadar heyecanlanmamıstim :KK48:

Masa üzerine konulan vazolu yapma çiçekler var .
Ben eşimin annesi ile tanışırken onlardan götürmüştüm bir de yanında tatlı ya da pasta olabilir .
Sevgilim annesi çok zevkli hani begenmezse diye de tırsıyom çiçek netleşti zaten ama gerçek daha iyi olur sanki

X