Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 yas deniliyo kemik gelisiminin tamamlanmasi icin bunun disinda hic bir sey duymadimBen de bir sey soracaktım burun estetiği yaptırmak için belirli bir yaş sınırı var mı?
Ben şuan hiç elleyemiyorum bile çok acıyo nasıl yaptın ki o maskeyi alçı çıktıktan sonra ne zaman yaptındaha cok yeni simdi derin felanda dokulur bikac gun bekle deri duzeliyo sisliklerde 1 ay ic8nde ortalama %60iniyo ben burun ustume yumurta maskesi yaptim hani su akini surup pecete kapatilan 15 dk kuruyunca cek peceteyi burun ustunu baya temizliyo gecmis olsun insallah soru suz bir surec olur sislikleri takma iniyo
Tatlim 1. Ayim doldugunda zaten masaj verdi masajdan once cildim temizken yaptim o maske acitmiyo burnada bi zarari yokBen şuan hiç elleyemiyorum bile çok acıyo nasıl yaptın ki o maskeyi alçı çıktıktan sonra ne zaman yaptın
Hmm anladım zaten şuan yapmak mümkün değil çok acıyor burnumTatlim 1. Ayim doldugunda zaten masaj verdi masajdan once cildim temizken yaptim o maske acitmiyo burnada bi zarari yok
Suanda elleme zaten hamur gibidir o seklini bozma 1.ay kontrolunden sonra yaparsin ama ustune pamukla hafif hafif krem sur nemlensin baskada ellemeHmm anladım zaten şuan yapmak mümkün değil çok acıyor burnum
Saol canım peki yüzünü yıkadın mı yoksa pamukla falan mı temizledin duş alırken fln dikkat etmek gereken bişey varmıSuanda elleme zaten hamur gibidir o seklini bozma 1.ay kontrolunden sonra yaparsin ama ustune pamukla hafif hafif krem sur nemlensin baskada elleme
Yuzumu yikadim ama alkolsuz sabun ve soguk suyla cildimide garnier in cilt temizleme losyonuyla temizledim yuzumu yikarken burnuma dokunmadan tabi hafif hafif burna azicik degse cok aciyo cunku sonrada pamuk yardimiyla nemlendirici bir krem surdum 1.ayin sonralarina dogru nerdeyse hic acimiyo ama daha rahat edersin sana tavsiyem aynalara cok yaklasma surekli burnuna adapte olma takinti oluyo ve kusur bulmaya basliyosun bu is sabir isi en az 6 ay bekliycen ve doktorun onermedikce asla masaj yapma unutma her burna farkli masaj verilir ödem sekline goreSaol canım peki yüzünü yıkadın mı yoksa pamukla falan mı temizledin duş alırken fln dikkat etmek gereken bişey varmı
Saol canım bilgilerin için birde ben burnumun üstüne teramicyn krem varya yara kremi ondan sürdüm sivilcelerim için bi zararı olur mu acaba hiç sürmesemmi bide pazartesi işe başlıcam ve mecbur fondöten fln sürücem sen naptın çalışıomuydun ozamanlarYuzumu yikadim ama alkolsuz sabun ve soguk suyla cildimide garnier in cilt temizleme losyonuyla temizledim yuzumu yikarken burnuma dokunmadan tabi hafif hafif burna azicik degse cok aciyo cunku sonrada pamuk yardimiyla nemlendirici bir krem surdum 1.ayin sonralarina dogru nerdeyse hic acimiyo ama daha rahat edersin sana tavsiyem aynalara cok yaklasma surekli burnuna adapte olma takinti oluyo ve kusur bulmaya basliyosun bu is sabir isi en az 6 ay bekliycen ve doktorun onermedikce asla masaj yapma unutma her burna farkli masaj verilir ödem sekline gore
Rica ederim canim teramiciyn ben kulak cubuguyla icini temizlemek icin kullandim disina bi faydasi yok o yara lar icin disina suanda vazalin surebilirsin dalinin vazalini makyaja gelincede bende calistigim icin mecburi ben yuzume orta tonda garnierin bb kremini sürdum ama buruna surmedim yanaklarada hafif allik okadar burnuna surme zaten acir hemde simdi alci yeni ciktigi icin burun sirti puruzlu fondoten sursende kotu durur burnunun ustu bence 1 ay felan sadece burun ustune surmeSaol canım bilgilerin için birde ben burnumun üstüne teramicyn krem varya yara kremi ondan sürdüm sivilcelerim için bi zararı olur mu acaba hiç sürmesemmi bide pazartesi işe başlıcam ve mecbur fondöten fln sürücem sen naptın çalışıomuydun ozamanlar
Hmm anladım ozaman ben hiç ellemiyim mümkün olduğunca zaten çok acıyo sadece kendime eziyet etmiş olurum teşekkür ederim canım iyi akşamlarRica ederim canim teramiciyn ben kulak cubuguyla icini temizlemek icin kullandim disina bi faydasi yok o yara lar icin disina suanda vazalin surebilirsin dalinin vazalini makyaja gelincede bende calistigim icin mecburi ben yuzume orta tonda garnierin bb kremini sürdum ama buruna surmedim yanaklarada hafif allik okadar burnuna surme zaten acir hemde simdi alci yeni ciktigi icin burun sirti puruzlu fondoten sursende kotu durur burnunun ustu bence 1 ay felan sadece burun ustune surme
Rica ederim iyi geceler..Hmm anladım ozaman ben hiç ellemiyim mümkün olduğunca zaten çok acıyo sadece kendime eziyet etmiş olurum teşekkür ederim canım iyi akşamlar