• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim

Onunla ilgili herşeyi çöpe at. Kıyamam dediğin maddi manevi değeri olan herşeyle vedalaş. Her yerden engelle.

Bunu kendin yapacaksın başkası değil. Yıllarca süren bir şeyi hemen bitirmek çok zor gözünü onunla açmışsın sonuçta. Ama yapman lazım.

Güzel bir temizliğe ihtiyacın var sadece. Hüzünlü şarkılardan kaçma ama dibine de vurma.
Yoğunluk iyidir. İş yoğunluğun bitince gezmeye bak.

Onunla ilgili herşeyi çöpe at. Kıyamam dediğin maddi manevi değeri olan herşeyle vedalaş. Her yerden engelle.

Bunu kendin yapacaksın başkası değil. Yıllarca süren bir şeyi hemen bitirmek çok zor gözünü onunla açmışsın sonuçta. Ama yapman lazım.

Güzel bir temizliğe ihtiyacın var sadece. Hüzünlü şarkılardan kaçma ama dibine de vurma.
Yoğunluk iyidir. İş yoğunluğun bitince gezmeye bak.

Cok haklisiniz.. Hayat ne garip. Canim cigerim dedigin kisi bi anda yabanci oluyor. Ben ondan baskasiyla olmadigim icin belkide bu kadar zorlaniyorum bazi seyleri yok etmeye.. Ama o temizlige ihtiyacim var gercekten, arinmam lazim gecmisimden düze cikabilmek icin.. :(

Back
X