kızlar yardım

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar şuan bu anlatacağım olayı hiç kimseye söyleyemedim ve birilerine anlatma ihtiyacı duyuyoruym şimdiden teşk beni dinlediğiniz için üniversite öğrencisiyim sınıfımzda bi çocuk var sürekli göz göze geliyoruz bana bakıyor geçen yine önde oturup dersin başlamasını bekliyodum bir anda arkama dönme hissi duydum kendiliğimden ve döndüğümde göz göze geldik bana bakıyomuş meğerse,, sonra yine arkadaşlarla bi kafeye gittik önüme gelip oturmak istedi soru falan sormaya çalıştı fakat b en biraz soğuk davranınca üstelemedi ve sonuncusu ikimizde aynı snıfta sınava gircektik ben biraz geç kalmıştım bi tek onunolduğu tarf boştu oraya oturdum sonra benden gülerek kalem istedi ama malesef olmadığı için veremedim ama madem çokihtiyacı var başkasındanda istemedi kızlar gnlerdir onu düşünüyorum sizce bu kdr yaşanan şey benden hoşlandığını gösterir mi?

beğeniyor yada ilgileniyor olabilir canım ama benim başıma da buna benzer birşey olmuştu sınıfta imza atarken ışık hızıyla bana kalem uzatmalar konuşmaya çalışmalar filan .. sonrasında bi baktım face den sevgilisi varmış çocuğun ama bana karşı tutumu değişmedi hep izledi gözüyle konuşmaya çalıştı hatta gittiğim yerlere geliyordu filan ..
bunu zamana bırak kendini çok kaptırma olsa güzel olur olmazsa da üzülme :)

beğeniyor yada ilgileniyor olabilir canım ama benim başıma da buna benzer birşey olmuştu sınıfta imza atarken ışık hızıyla bana kalem uzatmalar konuşmaya çalışmalar filan .. sonrasında bi baktım face den sevgilisi varmış çocuğun ama bana karşı tutumu değişmedi hep izledi gözüyle konuşmaya çalıştı hatta gittiğim yerlere geliyordu filan ..
bunu zamana bırak kendini çok kaptırma olsa güzel olur olmazsa da üzülme :)
ya üzüldüm şimdi benden hoşlanmasını gerçekten çok istiyodum ama erkekler gerçekten çok tuhaf :(

ya üzüldüm şimdi benden hoşlanmasını gerçekten çok istiyodum ama erkekler gerçekten çok tuhaf :KK43:

hayır hayır üzülme asla canım ama beklentiye de girme zamana bırak gerçi tatil giriyor araya ama yinr başlayacak zamanla adım atar eğer birşeyler istiyorsa uygun koşullar var çünkü :)

hayır hayır üzülme asla canım ama beklentiye de girme zamana bırak gerçi tatil giriyor araya ama yinr başlayacak zamanla adım atar eğer birşeyler istiyorsa uygun koşullar var çünkü :)
Evet malesef tatilden sonraya kaldı çok merak ediyorum nolcak aynı sınıfta oluncada ister istemez hep görüyorum

Back
X