KIZLAR YARDIM

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar şuan bu anlatacağım olayı hiç kimseye söyleyemedim ve birilerine anlatma ihtiyacı duyuyoruym şimdiden teşk beni dinlediğiniz için üniversite öğrencisiyim sınıfımzda bi çocuk var sürekli göz göze geliyoruz bana bakıyor geçen yine önde oturup dersin başlamasını bekliyodum bir anda arkama dönme hissi duydum kendiliğimden ve döndüğümde göz göze geldik bana bakıyomuş meğerse,, sonra yine arkadaşlarla bi kafeye gittik önüme gelip oturmak istedi soru falan sormaya çalıştı fakat b en biraz soğuk davranınca üstelemedi ve sonuncusu ikimizde aynı snıfta sınava gircektik ben biraz geç kalmıştım bi tek onunolduğu tarf boştu oraya oturdum sonra benden gülerek kalem istedi ama malesef olmadığı için veremedim ama madem çokihtiyacı var başkasındanda istemedi kızlar gnlerdir onu düşünüyorum sizce bu kdr yaşanan şey benden hoşlandığını gösterir mi?

Bunda birsey yok, normal arkadas olun sohbet edin uni ortaminda
Sonrasinda olay kendi akisinda gelisir

Ayy universitede bir cocukla 2 sene ayni bu durumdaydim hatta arkadaslarim siniftakiler falan siz cikiyorsunuz da haberimiz mi yok diyorlardi sonra bir aksam cocuk bana mesaj atti sen bana cok bakiyorsun asik misin diye :D yok dedim yok ben sana asik degilim olmayayim da bir zahmet :D

Ayy universitede bir cocukla 2 sene ayni bu durumdaydim hatta arkadaslarim siniftakiler falan siz cikiyorsunuz da haberimiz mi yok diyorlardi sonra bir aksam cocuk bana mesaj atti sen bana cok bakiyorsun asik misin diye :KK70: yok dedim yok ben sana asik degilim olmayayim da bir zahmet :KK70:
Üzüldüm galiba banada aynısı olcak ama hep o başlatıyor bakışmaları

Ya çocukça beklentilere girme...Sana bakıyor olması hoşlandığ ıanlamına gelmez..Denk geliyordur vs. Vs.

Ya çocukça beklentilere girme...Sana bakıyor olması hoşlandığ ıanlamına gelmez..Denk geliyordur vs. Vs.
Sadece bakışmalar değil iyi okuduysanız farklı şeylerde yazıyo bende ondan hoşlanıyorum neden umudumu hemen kırıyosunuz

Sadece bakışmalar değil iyi okuduysanız farklı şeylerde yazıyo bende ondan hoşlanıyorum neden umudumu hemen kırıyosunuz
Ya canım aynı şeyleri yasadığım icin söylüyorum gercekten hoslanan adam 1 dk durmaz ama istisnalar olabilir
Amacım umudunu kırmak değil:KK19: o bile yetiyor insana konuşmasın öle baksın o bile yeter biliyorum yasadık bizde:KK53:

Aklima 3 ihtimal geldi :) Göz göze gelmeler tesadüf olabilir , senin ona baktigini dusunup bakmaya devam etmis olabilir ya da seni begenmis hoslanmis olabilir. Zamanla ilgisi devam ederse anlarsin sen o konusmak istediginde falan arkadaslik kur tavirlari belli eder zaten . Hadi hayırlısı

bana hoşlandıgınız için sıradan olaylara duygusal anlamlar yüklemişsiniz gibi geldi :) bence birdaha sizinle iletişime geçmeye çalışırsa ılımlı olun güleryüzlü davranın arkadaş olmaya çalışın. Bişeyler olursa zaten o şekilde olur ancak

bana hoşlandıgınız için sıradan olaylara duygusal anlamlar yüklemişsiniz gibi geldi :) bence birdaha sizinle iletişime geçmeye çalışırsa ılımlı olun güleryüzlü davranın arkadaş olmaya çalışın. Bişeyler olursa zaten o şekilde olur ancak
Ama bu yaşananlar çok mu sıradan ya bi tek bana mı farklı gelmiş hiç kimse olumlu yorum yapmadı :(

Back
X