- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Hoşlandığını göstermezmi ama ya çok duygusal şeyler hissediyorum ben abartıyorum galibaBunda birsey yok, normal arkadas olun sohbet edin uni ortaminda
Sonrasinda olay kendi akisinda gelisir
Üzüldüm galiba banada aynısı olcak ama hep o başlatıyor bakışmalarıAyy universitede bir cocukla 2 sene ayni bu durumdaydim hatta arkadaslarim siniftakiler falan siz cikiyorsunuz da haberimiz mi yok diyorlardi sonra bir aksam cocuk bana mesaj atti sen bana cok bakiyorsun asik misin diyeyok dedim yok ben sana asik degilim olmayayim da bir zahmet
Üzüldüm galiba banada aynısı olcak ama hep o başlatıyor bakışmaları
Bence abartiyorsunHoşlandığını göstermezmi ama ya çok duygusal şeyler hissediyorum ben abartıyorum galiba
Sadece bakışmalar değil iyi okuduysanız farklı şeylerde yazıyo bende ondan hoşlanıyorum neden umudumu hemen kırıyosunuzYa çocukça beklentilere girme...Sana bakıyor olması hoşlandığ ıanlamına gelmez..Denk geliyordur vs. Vs.
HaklısınızBence abartiyorsun
Akisina biraksan
Ya canım aynı şeyleri yasadığım icin söylüyorum gercekten hoslanan adam 1 dk durmaz ama istisnalar olabilirSadece bakışmalar değil iyi okuduysanız farklı şeylerde yazıyo bende ondan hoşlanıyorum neden umudumu hemen kırıyosunuz
Ama bu yaşananlar çok mu sıradan ya bi tek bana mı farklı gelmiş hiç kimse olumlu yorum yapmadıbana hoşlandıgınız için sıradan olaylara duygusal anlamlar yüklemişsiniz gibi geldi :) bence birdaha sizinle iletişime geçmeye çalışırsa ılımlı olun güleryüzlü davranın arkadaş olmaya çalışın. Bişeyler olursa zaten o şekilde olur ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?