Kızlar yardım!!

Seronya14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
192
67
48
Kızlar bi arkadaşım var 5 aydır bi adamla görüşüyor..ve bu adam gelecekle ilgili sürekli konuşuyor ama evlilik muhabeti yapmıyor gelecek planlarında arkadaşımda var hayallerinden aile yapısından fln bahsediyor..ve en önemlisi arkadaşım burda yurtdışında yaşıyordu adam istedi diye ve bazı ailevi problemler yaşadığı için şartlar gereği tr ye temelli döndü..ve adamla arasında ciddi konular konuşuyorlar ilersiyle ilgili birde geldikten sonra sanki adamın ilgisi azalmış biraz..ama arkadaşım bunu dile getirdiğinde yok öyle bişey niye ilgim azalsın işlerin yoğunluğundan fazla görüşemiyoruz demiş bu arada kız tr yr döneli 1,5 ay oldu gittiğinde adam rahatsızmış ve ikiside yoğun olduğundan 1 kez görüşebilmişler adam çok ısrar etmeyince kızda oralı olmamış genel olarakta aralı iyi..sizce bu adamın niyeti ne olabilir..

Adam istedi diye yaşadığı ülkeyi değiştirdiyse şu kadarcık sürede olmaz o iş.

Arkadaşınız yurt dışında yaşarken hiç görüştüler mi yoksa sanal arkadaşlık mı? Bu insanlar sevgili mi arkadaş mı? 5 ayda ne geleceği ne evliliği allah aşkına ne bu acele? Daha birbirlerini doğru düzgün tanımıyorlar muhtemelen.

Erkeklerin ne yapmaya calıstğıne net olarak anlayamayız ki zaten.
Güvenmesin arkadaşınız.
Zira erkeklere güven olmaz.
Helekı kolay kolay arazi olup işlerim yoğun diyenlere.

Yüzyüze tanışmışlar kız tr ye sadece onun için dönmedi bazı problemleri vardı burda ztn dönücekti biraz erken oldu bu adamlada tanışınca..arkadaşta ztn hemen bişey düşünmüyo en azından bir iki yıl ama çocuğun niyetini anlamaya çalışıyo sadece..5 aydır sevgililer evet tr ye gelmesinde çok üstelemiş..kız 30 adam 38 yaşında işi gücü herşeyi gayet güzel bir kaç yapması gereken iş varmış kafasında bir yıl içinde tamamlarım diyormuş ve sonra evlenmek istiyorum demiş.

Adamın amaçlı yurtdışına ateşinde kapağı atmakmış çok açık.

sephoraa size yazdım az önce cvp ama genel gitti sanırım evet tr dede bi görüştüler baya bi

Bence pek uzun ömürlü görünmüyor. 5 ayda 1 kere görüşmek nedir?
Canım 5 ayda bir kez görüşmediler canım 5 aydır beraberler kız tr ye geleli 1,5 ay oldu 1,5 ayda bir kez görüştüler adam rahatsızmış kızda yeni düzen işe girdi fln yerleşme derken yoğunmuş oda..adamda arada görüşmek istemiş tabi ama çok içten gelmedi arkadaşa sanırım oda üstelememiş genel olarak araları iyi yani

Kusura bakmayın da bi erkek bulundu mu sanki dünyada tekmiş gibi davranılıyor, azimle, inatla oldurulmaya çalışıyor, çoğumuz için geçerli. 15. ayda 1 kere görüşen adamdan ne beklenir? Adam öylesine cepte tutuyor veya yavaş yavaş uzamaya başlamış bence hiç düşünmesin bile arkadaşınız.

Hmm ilişkinin dinamiği değişebilir tabii ama çoğunlukla aynı fazda ilerliyor. Bence arkadaşınız hisseder olup biteni bu yüzden oluru varsa o bir adım atsın görüşmek için sonra karşıdan beklesin

Türkiye'ye gelince cazibesi kalmamıştır kızın. Genelde Türk erkekleri ülke dışındaki kadınları tercih ederler belki beni de götürür diye.

kız kalkmış memleket değişmiş 1,5 ayda bir kere mi görüşmüşler..
evli değil net demişsiniz ama adam evli yada sevgilisi var bence de bu konu net..

15 ay değil canım 1,5 ay içinde bir kez görüşmüşler adam rahatsızmış önemli bi durummuş yani hastaneye fln yatmış bide kızda yeni geldiği için düzenini kurduğu için yeni is ev fln derken oda yogundu o yüzden yoksa öncesinde normal olarak görüsüyorlardi kiz tr ye gitti kac kez adamda buraya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…