Kızlar yardım???

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Kızlar benim sat 13 aralık 18 nde,bitti 5 gündür,soğan kürü,yapıyorum 4 gündür,ilişki,de,oldu,yumurtlama günümü ovulasyon ile,de,takip,ediyorum şuan oyle,çift olmadı,tam,yakın ama daha tam,değil belki 3-4 günü daha,bulur,ama,yine de,değerlendirdik velhasıl Sadece yumurtlama,günü mü hamile,kalınır,hic mi ihtimal,olmaz,öbür günler için boşa mı çaba sarf ediyorum sizce bilmiyorum bilgili olanları,dinlemek istiyorum

Canım silik bile çıksa ovu testinde değerlendir. Sadece bir güne bırakmayın.

DSC_0001.webp şuan,boyle ama daha,koyu olması,gerekiyor,diye,biliyorum tam,aynı,koyulukta,gibi buda,birkaç,günü bulur,diye,düşünüyorum zaten 4 gün oldu,bittiği,değerlendirdik

Adet döngün 28 gümde birse 14. Gün oluyor daha çok. Ama erken geç döllenme de olabiliyor. Benim de 18. Agustos adetimin başlangıcıydı. 30 agustos da tatile gittik. Her gün ilişki olmuştu. Eylül de de gebe kaldığımı öğrendim. Dediğim gibi bir güne bakma. Yumurtlama devam ediyor gibi. Calışmaya devam :D

Adet döngün 28 gümde birse 14. Gün oluyor daha çok. Ama erken geç döllenme de olabiliyor. Benim de 18. Agustos adetimin başlangıcıydı. 30 agustos da tatile gittik. Her gün ilişki olmuştu. Eylül de de gebe kaldığımı öğrendim. Dediğim gibi bir güne bakma. Yumurtlama devam ediyor gibi. Calışmaya devam :KK70:
Aynen,mesela bende 14-15 günleri,bulur,yani pazar pazartesi yi bulur diye düşünüyorum :) ilk,olacak,olursa,inş :nazar::KK200::KK76:

Canım aynı senin gibi bende soğan kürü bir hafta yaptım adet biter bitmez ilişki oldu hergun ovu testi senin gibi çıkıyordu o günlerde de ilişki oldu sonra çift Kırmızı yakaladım üç gün sonra yine ilişki oldu neredeyse hergun oldu yani şimdi adete 7 gün var bekliyorum eskiler yumurtlama ne bilmezmis hergun hamile kalınabilir değerlendir

Canım aynı senin gibi bende soğan kürü bir hafta yaptım adet biter bitmez ilişki oldu hergun ovu testi senin gibi çıkıyordu o günlerde de ilişki oldu sonra çift Kırmızı yakaladım üç gün sonra yine ilişki oldu neredeyse hergun oldu yani şimdi adete 7 gün var bekliyorum eskiler yumurtlama ne bilmezmis hergun hamile kalınabilir değerlendir
Soğan,kürü 5 gün oldu,yaptıgım,da 15 gün yapılmckmı

Soğan,kürü 5 gün oldu,yaptıgım,da 15 gün yapılmckmı
Valla ben de bir hafta anca yapabildim canım korktum tutsa hani içi temizliyor ya engeller falan diye bıraktım ama hep ilişki oldu yeni evliyim canım degerlendirdik yani sende değerlendir bu günleri canım ama iki güne çatlar bak gör ikimizde hamiş oluruz inşallah

Valla ben de bir hafta anca yapabildim canım korktum tutsa hani içi temizliyor ya engeller falan diye bıraktım ama hep ilişki oldu yeni evliyim canım degerlendirdik yani sende değerlendir bu günleri canım ama iki güne çatlar bak gör ikimizde hamiş oluruz inşallah
Bende 2-3 güne,çatlar diye düşünüyorum hergun,de,yapıyorum ayrıca ovulasyon testini inş oluruz bende,yeni evliyim temmuz,da,evlendim daha :)

Bnce iliskiyi cocuk yapma gorevi gorme o zamn biraz sikinti oluyo sen gelisi guzel iliskilerini yasa icine sine sine yum. Gununu bulduhundada degerlndr iliski esnasnda zor ama bebegi aklindan cikarki rahim rahat olsun bunuda bana bbaskasi tavsiye etti cnm

Bnce iliskiyi cocuk yapma gorevi gorme o zamn biraz sikinti oluyo sen gelisi guzel iliskilerini yasa icine sine sine yum. Gununu bulduhundada degerlndr iliski esnasnda zor ama bebegi aklindan cikarki rahim rahat olsun bunuda bana bbaskasi tavsiye etti cnm
İnan ki,ilişki,esnasında hic aklımdan geçirmiyoeum,sadece,eşimle,farklı,şeyler,konuşuyorum günlük ki gerilmemek,için

Back
X