Kızlar yardım

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
5 haftalık hamileyim kanama var ama çok açık kahve idi şimdi biraz koyulaşır gibi oldu korkuyorum ağrım yok hiçbir yerim agrimiyor ama korkuyorum ilk gebeligimde düşük yaptım ama böyle kahve rengi değildi rengi canlı kirmiziydi ne yapmalıyım şu an ayaklarım dikip yattım doktora gidene kadar baya zaman geçecek korkuyorum gitmeye de çünkü ayakta kalınca daha çok kanayacakmis gibi hissediyorum

Bence gitmelisin canm korkma hemen git bnmde oldu 5.haftada 1 gün boyunca gittim progestan verdi doktor kesildi.
Özele mı gitmeliyim daha yeni öğrendim hamileligimi eşim korkma yerleşme kanaması diyor ağrım yok eğer akşama kadar kesilmezse gitmeyi düşünüyorum tek başıma gitmek istemiyorum

Özele mı gitmeliyim daha yeni öğrendim hamileligimi eşim korkma yerleşme kanaması diyor ağrım yok eğer akşama kadar kesilmezse gitmeyi düşünüyorum tek başıma gitmek istemiyorum
Beta hgc bakıldı mi hiç sna ? Korkma canm inslh brsey yoktur bnde gecikmenin 2.gunu olmuştu doktor bnada yerleşme olabilir demişti inslh brsey yoktur sendede ..

Beta hgc bakıldı mi hiç sna ? Korkma canm inslh brsey yoktur bnde gecikmenin 2.gunu olmuştu doktor bnada yerleşme olabilir demişti inslh brsey yoktur sendede ..
Adet günüm geceli 5 gün oldu cnm inşallah birşey yoktur ağrım sizim yok ama ilk bebegimi kaybettim o yüzden korkuyorum birşey olacak diye

Evet canm sen gittiğinde tekrar bakar doktor 300 üzeri ise bir sorun yoktur progestan verir gönderir inslh yoktur birsy.

Öncekinden 2000 den 900 e düşmüştü ama onda kanama canlı renkte idi bu kahve canlı değil senin kanamanın nasıldı
Kahveydi canm siyah geldigide oldu pul biber gbi döküntü de gelmişti benden. Önceki gebelign kimyasal mis canm değer düsms kanama başlams kahverengi akıntı herzamn korkulacak brsey değildir . Genelde olabiliyor ilk zamanlar.

Kahveydi canm siyah geldigide oldu pul biber gbi döküntü de gelmişti benden. Önceki gebelign kimyasal mis canm değer düsms kanama başlams kahverengi akıntı herzamn korkulacak brsey değildir . Genelde olabiliyor ilk zamanlar.
İnşallah öyledir eşimi bekliyorum gelince doktora gidicen kırkından yataktan kalkıp yemek bile yemedim korkuyorum inşallah birşey olmaz sağ salim kavusurum

Bilmiyorum doktor dis gebelik olabilir dedi hormonla kan testi verdim sonucu bekliyorum 3000 olmadan kese gözükmez mis hafif kanaman var polikistik içerim var dedi ama benim adetlerim hiç gecikmez ki bekliyorum hayırlısı olsun
Sonuç çıkınca haber ver canm.

Sonuç çıkınca haber ver canm.
Değerim 696 olmuş cnm doktor herşey normal kanaman artarsa gel dedi iki gün sonra tekrar kan değerlerine baktir dedi 1400 un üstüne çıkması gerekiyor mus bekliyorum inşallah birşey olmaz düşerse kan değeri dış gebelik olabilir dedi ama ben inanıyorum birşey olmayacak Allah'ın izniyle

Değerim 696 olmuş cnm doktor herşey normal kanaman artarsa gel dedi iki gün sonra tekrar kan değerlerine baktir dedi 1400 un üstüne çıkması gerekiyor mus bekliyorum inşallah birşey olmaz düşerse kan değeri dış gebelik olabilir dedi ama ben inanıyorum birşey olmayacak Allah'ın izniyle
Artış çok güzel canm birsy yoktur inslh . Progestan vermedimi iğne faln yazdimi?

Artış çok güzel canm birsy yoktur inslh . Progestan vermedimi iğne faln yazdimi?
Yok cnm keseyi görmediği için vermedi galiba kese gözükmüyor iki gün sonra kan değerine baktir dedi eğer iki katı artış yoksa o zaman gmdis gebelik den şüphelenir iz dedi

Yok cnm keseyi görmediği için vermedi galiba kese gözükmüyor iki gün sonra kan değerine baktir dedi eğer iki katı artış yoksa o zaman gmdis gebelik den şüphelenir iz dedi
Himm ama arts güzelms yani bilemedim ki neyse iki gün sonra verir heral sen yat dinlen.

Back
X