Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardıma ihtiyacım var acil :(

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
kızlar saçlarımı boyatmak istiyorum ten rengim kumral galiba saçım suan kızıllı ama rengini değiştirmek istiyorum ne renk yapacagıma karar veremedim ışıl ışıl tenime yakışcak bi renk istiyorum . bulunduğum yerde sadece kuaförler var onlarda gösterdiğin rengi boyuyolar hatta bazen onu bile tutturamıyolar. o yüzden kuaförlere gidip soramam ne renk yakışır bana diye ben ışıl ışıl tenımi solgun göstermicek resimli ve isimli renk önerileri istiyorum lütfen yardımcı olun 2 güne kadar boyatmam lazım . önerilerinize çok ihtiyacım var size güveniyorum

buda eski saç rengim sarı gibi bişi ama çevremde kimse sarıyı yakıştırmadı bana benimde içime sinmedi .bilginiz olsun diye onunda resmini koyuyorum kızlar . yardımcı olun lütfen

internette gördüm bu resmi kızlar ama tam adını bilmiyorum sizce bu rengi saçımda nasıl elde edebilirim hangi renkleri karıştırmalıyım ? ondanda önemlisi sizce bu renk bana benim ten rengime yakışır mı?

bence sana aşk alevi yada siyaha yakın tonlar gider. aşk alevi çok güzel bi kızıl bn kullanıorm teninede uyar. b, araştr istersen

ben sana siyah ve sarı hariç karamel tonları ama fazla açık olmayan ve kahve tonlarını yakıştırdım böyle açık kahve tonları cnm

yok içinde hafif kızıllık yada bakırlık barındıran kahveler tabi dahada hoş olur bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…