kızlar yardıma ihtiyacım var fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin..

Moon35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
133
2
118
İzmir
merhaba kızlar. benim dört yıllık bir ilişkim vardı. ben 19 o 21 yasında.. lise sonrası ayrı illere gitmek zorunda kaldık ben ankaradayım o sivasta. Ben burada tek başıma evde yaşıyorum o da yurtta kalıyor. Arada bir tatillerde filan yanıma gelmeye calışıyor. Nerden baksanız buraya geldiğimizden beri ayda bir mutlaka gelmiştir. Özlüyoruz birbirimizi çünkü dayanamıyoruz. Ama bu gelip gitme olayları bana kendimi kötü hissettiriyordu şu yönden onun çok parası gidiyor çok fedakarlık ediyor diye. Sonuçta ikimizde öğrenciyiz kendi paramızı kazanmıyoruz ailemizin bize gönderdiğiyle geçinmeye çalışıyoruz. Dedim kaç kez parandan çok fedakarlık ediyorsun belki kendi ihtiyaclarından kısıyorsun benım yanıma gelmek için diye. Ben geleyim arada bir dedim ya da biletini ben halledeyim dedim. olsun bu günlerimizi bir daha mı yaşayacağız hem ben seni özlüyorum dedi sen gelmeye kalksan ben tedirgin olurum yolda başına bir iş gelse ailene karşı bu sorumluluğu alamam dedi. biletini alayım olayında da istemem diye tersledi beni. neyse zaman böyle geçti gitti ama son zamanlarda kredi kartına olan borcundan cok fazla söz etmeye başladı,sıkıntısını anlıyordum ama ne yapacağımı da bilemiyordum şimdi o açıkca birşey demeden birşeyler yapmaya kalksam ezilir daha cok kendini kötü hisseder diye korkuyordum. hatta bir keresinde bir tartısma sırasında senin yanına gelmekten param kalmadı bile dedi. meğer o benim paragöz bir insan oldugumu hayatımda parayı ön planda tuttuğumu düşünmeye başlamış. böyle düşünmesinin sebebi de biz bir keresinde mezun olduktan sonra işte nasıl bir işte çalışırız nasıl maaş alırız filan diye bir muhabbet dönmüştü. bende dedim işte heralde iyi bir maaşla başlarım -ben ekonomi okuyorum bu arada- bu kadar eziyet çekiyorum bunca ağır ders alıyorum filan demiştim ama şakayla da karışıktı öyle ciddi ciddi ben çok maaş istiyorum şeklinde bir konusma değildi yani. buymuş sebebi. kendi kendine benim için kafasında bir yargı oluşturmuş ve hep böyle yaşamış meğer. seninle para konusuna girmem seninle para konusunda birşey paylaşılmaz derdi hep ben ciddiye almıyordum üsteliyordum tabi ama bu kadar ciddi düşündüğünü bilmiyordum. En sonunda 3 gün önce patladı herşey sen paragöz bir insansın sen sadece kendini düşünürsün dedi bana seni çok seviyorum çokta sevdimama benim sadece ekendini düşünen hayatının birinci planında para olan bir insnala işim olmaz dedi sana kaç kez sıkıntımı anlatmaya calıstım bir kez de biletini ben alayım demedin bana dedi. halbuki dediğimde tersliyordu beni kafasına oluşturduğu odüşünce yüzünden. Bide benim internetten alışveriş olayıma takıktı halbuki o ben o alışverişleri babamın kredi kartıyla yapıyordum onun bana gönderdiği paradan haricti yani bu. Çoğu kez de burs alıyorum kredi kartıyla alısveris yapıyorum diye babamdan para istemezdim sadece cok sıkışık olursam isterdim. Bana sen babacıgının kredi kartıyla alısverisler yap rahat yaşa ben burada yanına gelecem diye sıkıntı yaşayayım senin umrunda olmasın dedi. Bana açıkca birşey söylemediği için birşey yapamadım dediğim gibi ondan habersiz yapsam ezik hissedeceğinden korktum bir erkek için bu zor bi durum elbet. Ama benimle herşeyi paylaşabilirdi halbuki. Böyle önyargılı düşünmeeseydi. biraz takıntılıdır aslında keşke o maaş muhabbetinde öyle konusmasaydm. günlerdir ağlıyorum kızlar çok üzüldüm açıklamalar yapmaya calıstım hiçbirşeyin anlamı yok ben göreceğimi gördüm anlamsız geliyor bana anlattıkların konusma artık acıklama yapma bitti dedi bana. Çok üzülüyorum kızlar. Ne yapayım ben şimdi? onca şey yaşadık bu evin duvarlarnda bile onun yazıları var. Yürüdüğüm sokaklarda bile o var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok fazla alkol tüketmeye başladım uyuyabilmek için. Öyle kötüyüm ki anlatama bi de yalnız basıma yasıyorum burada. Geceleri hiç dayanamıyorum. Ağlıyorum süreli. Bu sabah alkolün de etkisiyle uyanamadım okula da gidemedim biraz geç uyandım ben uyanana kadar aramıs mesaj atmıs merak etmiş beni. Gün içinde de konusuyoruz ben cogu kez söylediklerinden dolayı ağlıyorum. Biliyorum bu durum onunda zoruna gitmiş bu kadar borca benim yüzünden girdiğinden kendini kullanılımış mı hissediyor anlamadım. Halbuki açıkca borç istediği zamanlarda ikiletmeden elimden geldiğince gönderdim para ve hiç arkasını aramadım. ben maddi yönden asla yük olmak istemedim ona. Buraya geldiğinde bir yemeği paylaştık,kahvaltılarımızı beraber ettik. Güzelce zaman geçirmesini istedim hep yanımdayken. Ve buradayken hiç para harcatmadım ona. Benim evime geliyor sonucta. Şimdi ne yapayım ben kızlar,hayatımdan cıkıp gitmesini istemiyorum onsuz kalmak istemiyorum biz tartıstıgımızda bile ağlardım hep gidecek diye onu çok seviyorum. Bugun uzunca bir mektup yazıp gönderdim ona belki daha iyi anlar beni diye. Yanımda değildin sen beni yarım bıraktın dedi bana ben hep yanında olmaya calıstım onun bu kadar uzaklığa rağmen onunla yatıp onunla kalktım. İlk sevgilim o benim ve tek olsun istedim hep. Her telefon konusmamız benim ağlayışlarımla sonuclanıyor. Lütfen bana bir fikir verin. Ağlamaktan gözlerim şiş günlerdir.

bence biraz birbirinize zaman tanıyın. aramayın. sakinleşin ikinizde.

Sen neden üzülüyorsun ki..
Çok paragöz bir insan olsan , daha buluşma olmadan önce çok masraf oluyor biletini ben alayım bari demezsin..
Oraya geldiğin de de ,o çocuğun elini cebine attırmamışken durduk yere paragöz diye hakaret etmesinin anlamı ne..
Sen ağlamayı biran önce kes bence.
Sessiz kal bırak o seni arasın..
Herkes iyi maaşlı bir işte çalışmak ister bunu söylemen seni paragöz bir insan yapmaz..
Yani geldiğinin lafını yapacaksa bırak hiç gelmesin..

yani bu geçici birşey midir, gerçekten silmemiş midir beni , istemiyor değil midir gerçekten?

Sen neden üzülüyorsun ki..
Çok paragöz bir insan olsan , daha buluşma olmadan önce çok masraf oluyor biletini ben alayım bari demezsin..
Oraya geldiğin de de ,o çocuğun elini cebine attırmamışken durduk yere paragöz diye hakaret etmesinin anlamı ne..
Sen ağlamayı biran önce kes bence.
Sessiz kal bırak o seni arasın..
Herkes iyi maaşlı bir işte çalışmak ister bunu söylemen seni paragöz bir insan yapmaz..
Yani geldiğinin lafını yapacaksa bırak hiç gelmesin..

işte bunları söyledim ama söylemekte istemedim aslında çünkü bana ayıp geliyor böyle şeyleri konuşmak çünkü..

Çok aciz görünüyor olabilirim oradan ama yaşadıklarımız unutalacak şeyler değil,ben onunla bir hayat istedim. O da öyle söylüyordu. İlişkimiz ciddiydi yani aileler herkes biliyordu onun yanıma geldiğini çoğu kez. Bazen haber etmeden geldiği de oldu ailesine. Şimdi de diyor ben babama çok yanlışlık yaptım, bir sürü borca girdim senin yüzünden yarın öbür gün öğrense borclarımı ne diyebilirim nasıl açıklayabilirim bilmiyorum diyor.

4 yıldır tanıyamamış mı seni? sımdı mı paragöz oluverdın..

sanırım sıkıntıdan sana patlıyor..ben olsam oderım borcunu,onun cenesını mı cekcem..

senı böyle uzecegıne bırak ezılıyosa ezılsın..

pöööff sevgılıyken ılıskıye para bu kadar yansıyosa,evlenince bu muhabbet cok dönecek..

Çok aciz görünüyor olabilirim oradan ama yaşadıklarımız unutalacak şeyler değil,ben onunla bir hayat istedim. O da öyle söylüyordu. İlişkimiz ciddiydi yani aileler herkes biliyordu onun yanıma geldiğini çoğu kez. Bazen haber etmeden geldiği de oldu ailesine. Şimdi de diyor ben babama çok yanlışlık yaptım, bir sürü borca girdim senin yüzünden yarın öbür gün öğrense borclarımı ne diyebilirim nasıl açıklayabilirim bilmiyorum diyor.

Zamanında düşünmemiş de şimdi mi dank etmiş?
Ne ayıp madem lafını yapacaktın gelmeseydin deseydin.
Çok itici cidden üzülüp ağlamayı da bırak,seni suçlaması kendi suçluluk duygusundan.
İzin verme buna.

LG-P710 Tapatalk

4 yıldır tanıyamamış mı seni? sımdı mı paragöz oluverdın..

sanırım sıkıntıdan sana patlıyor..ben olsam oderım borcunu,onun cenesını mı cekcem..

senı böyle uzecegıne bırak ezılıyosa ezılsın..

pöööff sevgılıyken ılıskıye para bu kadar yansıyosa,evlenince bu muhabbet cok dönecek..

ödemeyi de düşündüm haber vermeden. iş daha kötü olur diye korktum. senden para dilenmedim demesinden filan korkuyorum. iyice yüzümüze gözümüze bulaşacak diye..

Zamanında düşünmemiş de şimdi mi dank etmiş?
Ne ayıp madem lafını yapacaktın gelmeseydin deseydin.
Çok itici cidden üzülüp ağlamayı da bırak,seni suçlaması kendi suçluluk duygusundan.
İzin verme buna.

LG-P710 Tapatalk

onu cok seviyorum ve gitmesini istemiyorum. bu söylediklerinin de şuanki sıkıntısından oldugunu dusunuyorum. aksini düşünmek istemiyorum açıkcası. Çünkü insanın gözlerinden anlaşılırdı yani eğer öyle olsaydı. Onun da beni sevdiğini biliyorum..

ödemeyi de düşündüm haber vermeden. iş daha kötü olur diye korktum. senden para dilenmedim demesinden filan korkuyorum. iyice yüzümüze gözümüze bulaşacak diye..

sana kaç kez sıkıntımı anlatmaya calıstım bir kez de biletini ben alayım demedin bana dedi.

bunu dıyen ınsanın pekte gururlanmaya hakkı yok..

onu cok seviyorum ve gitmesini istemiyorum. bu söylediklerinin de şuanki sıkıntısından oldugunu dusunuyorum. aksini düşünmek istemiyorum açıkcası. Çünkü insanın gözlerinden anlaşılırdı yani eğer öyle olsaydı. Onun da beni sevdiğini biliyorum..

Bunlar gerçekten hoş değil ama.
Ne durumda olursa olsun söylememeli,seni de anlıyorum sevince göz görmüyor.
Ama sana da yazık,ailenden uzakta tek başına yaşamaya çalışıyorsun bir de üstüne bu ithamlar..
Gerçekten haketmiyorsun.
Toparlan duş al,dışarı çık hava al.
Zararı sen görüyorsun yapma kendine bunu,seninle aynı yaşta biri olarak söylüyorum bunları.
Sonra imkanınız varsa yüz yüze konuşun,böyle olmaz kesinlikle.

LG-P710 Tapatalk

bence asıl paragöz oymuş. borca girebilirsin kimin borcu yok ki bu zamanda ! bende evlenmeden önce eşimle ayrı şehirlerde yaşıyorduk oda öğrenciydi ve sıksık gelirdi ama bana hiçbir zaman öyle şeyler söylemedi bence sen iyice düşün küçük bir borcu bu kadar yüzüne vuruyorsa yarın öbürü gün düğün yapıp o borcun altına girerse kim bilir sana neler yaşatır. tamam çok sevmiş olabilirsin unutmak zor olabilir ama imkansız değil.

bence asıl paragöz oymuş. borca girebilirsin kimin borcu yok ki bu zamanda ! bende evlenmeden önce eşimle ayrı şehirlerde yaşıyorduk oda öğrenciydi ve sıksık gelirdi ama bana hiçbir zaman öyle şeyler söylemedi bence sen iyice düşün küçük bir borcu bu kadar yüzüne vuruyorsa yarın öbürü gün düğün yapıp o borcun altına girerse kim bilir sana neler yaşatır. tamam çok sevmiş olabilirsin unutmak zor olabilir ama imkansız değil.

işte güya ben rahat yaşıyormuşum en cokta takıntı ettiği şey internetten alışveriş yapma olayım.. bunun için rahat yaşadığımı iddaa ediyor. buraya gelince cebinden kuruş çıkmadı kendi isteği dışında. bir sigara paketini bile ortak içtik bitince ben gittim aldım. hadi bunları geç sırf kendimi düşünüyor olsam ben bu kadar üzer miyim kendimi? yıllarca daha neler yaşadıkta geçti gitti hepsi.

işte güya ben rahat yaşıyormuşum en cokta takıntı ettiği şey internetten alışveriş yapma olayım.. bunun için rahat yaşadığımı iddaa ediyor. buraya gelince cebinden kuruş çıkmadı kendi isteği dışında. bir sigara paketini bile ortak içtik bitince ben gittim aldım. hadi bunları geç sırf kendimi düşünüyor olsam ben bu kadar üzer miyim kendimi? yıllarca daha neler yaşadıkta geçti gitti hepsi.

iyide rahat yaşıyorsan babanın sayesinde rahat yaşıyorsun onun parasıyla değil. bence bu onu idrak edemiyor.ben seni haklı buluyorum ve bence alkol almaya bırak ve sakin kafayla otur düşün alkol senin mantıklı düşünmeni engeller bu bir ikincisi de seni ve erkek arkadaşını tanıyan bir arkadaşınla konuş dışarıdan nasıl göründüğünüzü öğren

yani bilmiyorum arkadaşlar. onun da sevdiğini hissetmesem tamam diyeceğim sevmemiş. Şöyle de bir durum var ben bölümümle barışamadı bir türlü. onun için de okul bölüm değiştireyim diyorum. hukuk fakültesi okumak istedim ben hep ama olmadı. Ailem de İzmire gel vakıf üniversitesinde okutalım seni diyor ama izmir dısında böyle birşey mümkün değil tabiki. O da halkla ilişkiler okuyor sivasta. Özel üniversitede okursan biter dediği de olmuştu daha doğrusu böyle belirsizlikler içinde yaşıyorsun bende kötü oluyorum dediği de.. böyle takıntıları var. Ben de yediremiyorum kendimi baba parasıyla öyle okullara gitmeyi ama şuanda da baba parasıyla okuyoruz sonucta. Sevdi tamam ama sevdiyse de bu nasıl sevgi bana bir akıl verin allah aşkına.. Halbuki onun da belirsizlikleri oldu bu bölüme girmeden önce 2 yıllık bir bölüm geçmişi var o da o zamanlar belirsizlikler içinde yaşadı hayatının en dağınık dönemiydi belki de ama ben yanındaydım.. hiç bırakmadım.

iyide rahat yaşıyorsan babanın sayesinde rahat yaşıyorsun onun parasıyla değil. bence bu onu idrak edemiyor.ben seni haklı buluyorum ve bence alkol almaya bırak ve sakin kafayla otur düşün alkol senin mantıklı düşünmeni engeller bu bir ikincisi de seni ve erkek arkadaşını tanıyan bir arkadaşınla konuş dışarıdan nasıl göründüğünüzü öğren

arkadaşımız var öyle bir tane. onunla da konustum o da beni haklı buldu. yani yaptığı çok ayıp bunun sözü edilmez ki dedi. o senden borc istese zaten elinden geldiğince verirsin yardım edersin dedi ki öyle de yaptım. ben çıkarcı paragöz bir insan değilim yahu günlerdir uyuyamıyorum sabahlara kadar bunu düşünmekten kendimi ölçüp tartmaktan. sonucta en yakınım oydu o bana bunları söylüyor. bende kendimde suc aramaya basladım gerçekten farkında olmadan öyle bir insan mı oldum acaba diye.. kuzeni var bide yakın arkadaşımdır iyi arkadaşımdır. 25inde o buraya gelecek onunla da paylaşmayı düşünüyorum bu konuyu. gidip söylemeyeceğini düşünüyorum öyle bir insan değildir hiç bir zaman da söylememiştir yani...

arkadaşımız var öyle bir tane. onunla da konustum o da beni haklı buldu. yani yaptığı çok ayıp bunun sözü edilmez ki dedi. o senden borc istese zaten elinden geldiğince verirsin yardım edersin dedi ki öyle de yaptım. ben çıkarcı paragöz bir insan değilim yahu günlerdir uyuyamıyorum sabahlara kadar bunu düşünmekten kendimi ölçüp tartmaktan. sonucta en yakınım oydu o bana bunları söylüyor. bende kendimde suc aramaya basladım gerçekten farkında olmadan öyle bir insan mı oldum acaba diye.. kuzeni var bide yakın arkadaşımdır iyi arkadaşımdır. 25inde o buraya gelecek onunla da paylaşmayı düşünüyorum bu konuyu. gidip söylemeyeceğini düşünüyorum öyle bir insan değildir hiç bir zaman da söylememiştir yani...

eee arkadaşında aynı şeyi düşünüyorsa bence sorun sende değil ve kendini suçlama bence ve kuzenin gelmesine daha çok var o güne kadar kendini kahretme ara anlat onunda fikirlerini öğren.

eee arkadaşında aynı şeyi düşünüyorsa bence sorun sende değil ve kendini suçlama bence ve kuzenin gelmesine daha çok var o güne kadar kendini kahretme ara anlat onunda fikirlerini öğren.

ne olacağız bilmiyorum.. ayrılıklarımız olmadı değil 4 yıl yani illaki arada oldu anlaşmazlıklar... 1 hafta 1 ay bilemediniz 2 ay kadar en fazla. sonra kendi geldi yine. ama ben ayrılık sonrası yasadıklarımı yaşamak istemiyorum tekrardan birde burada yalnız olunca herşey daha da kötü oldu üzerime geldi. yataktan cıkmıyorum resmen.. sizlerle paylaşmak istedim biraz. ilk senem burada öyle arkadaşım filan da yok.. yalnızım.

Back
X