kızlar yardıma ihtiyacım var fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin..

ne olacağız bilmiyorum.. ayrılıklarımız olmadı değil 4 yıl yani illaki arada oldu anlaşmazlıklar... 1 hafta 1 ay bilemediniz 2 ay kadar en fazla. sonra kendi geldi yine. ama ben ayrılık sonrası yasadıklarımı yaşamak istemiyorum tekrardan birde burada yalnız olunca herşey daha da kötü oldu üzerime geldi. yataktan cıkmıyorum resmen.. sizlerle paylaşmak istedim biraz. ilk senem burada öyle arkadaşım filan da yok.. yalnızım.

evlilikte yaşamaktansa şimdi yaşanması daha iyi.bir iki ay üzülürsün sonra geçer . hem değin gibi belki hatasını anlayıp pişman olup o gelecek kapına

merhaba kızlar. benim dört yıllık bir ilişkim vardı. ben 19 o 21 yasında.. lise sonrası ayrı illere gitmek zorunda kaldık ben ankaradayım o sivasta. Ben burada tek başıma evde yaşıyorum o da yurtta kalıyor. Arada bir tatillerde filan yanıma gelmeye calışıyor. Nerden baksanız buraya geldiğimizden beri ayda bir mutlaka gelmiştir. Özlüyoruz birbirimizi çünkü dayanamıyoruz. Ama bu gelip gitme olayları bana kendimi kötü hissettiriyordu şu yönden onun çok parası gidiyor çok fedakarlık ediyor diye. Sonuçta ikimizde öğrenciyiz kendi paramızı kazanmıyoruz ailemizin bize gönderdiğiyle geçinmeye çalışıyoruz. Dedim kaç kez parandan çok fedakarlık ediyorsun belki kendi ihtiyaclarından kısıyorsun benım yanıma gelmek için diye. Ben geleyim arada bir dedim ya da biletini ben halledeyim dedim. olsun bu günlerimizi bir daha mı yaşayacağız hem ben seni özlüyorum dedi sen gelmeye kalksan ben tedirgin olurum yolda başına bir iş gelse ailene karşı bu sorumluluğu alamam dedi. biletini alayım olayında da istemem diye tersledi beni. neyse zaman böyle geçti gitti ama son zamanlarda kredi kartına olan borcundan cok fazla söz etmeye başladı,sıkıntısını anlıyordum ama ne yapacağımı da bilemiyordum şimdi o açıkca birşey demeden birşeyler yapmaya kalksam ezilir daha cok kendini kötü hisseder diye korkuyordum. hatta bir keresinde bir tartısma sırasında senin yanına gelmekten param kalmadı bile dedi. meğer o benim paragöz bir insan oldugumu hayatımda parayı ön planda tuttuğumu düşünmeye başlamış. böyle düşünmesinin sebebi de biz bir keresinde mezun olduktan sonra işte nasıl bir işte çalışırız nasıl maaş alırız filan diye bir muhabbet dönmüştü. bende dedim işte heralde iyi bir maaşla başlarım -ben ekonomi okuyorum bu arada- bu kadar eziyet çekiyorum bunca ağır ders alıyorum filan demiştim ama şakayla da karışıktı öyle ciddi ciddi ben çok maaş istiyorum şeklinde bir konusma değildi yani. buymuş sebebi. kendi kendine benim için kafasında bir yargı oluşturmuş ve hep böyle yaşamış meğer. seninle para konusuna girmem seninle para konusunda birşey paylaşılmaz derdi hep ben ciddiye almıyordum üsteliyordum tabi ama bu kadar ciddi düşündüğünü bilmiyordum. En sonunda 3 gün önce patladı herşey sen paragöz bir insansın sen sadece kendini düşünürsün dedi bana seni çok seviyorum çokta sevdimama benim sadece ekendini düşünen hayatının birinci planında para olan bir insnala işim olmaz dedi sana kaç kez sıkıntımı anlatmaya calıstım bir kez de biletini ben alayım demedin bana dedi. halbuki dediğimde tersliyordu beni kafasına oluşturduğu odüşünce yüzünden. Bide benim internetten alışveriş olayıma takıktı halbuki o ben o alışverişleri babamın kredi kartıyla yapıyordum onun bana gönderdiği paradan haricti yani bu. Çoğu kez de burs alıyorum kredi kartıyla alısveris yapıyorum diye babamdan para istemezdim sadece cok sıkışık olursam isterdim. Bana sen babacıgının kredi kartıyla alısverisler yap rahat yaşa ben burada yanına gelecem diye sıkıntı yaşayayım senin umrunda olmasın dedi. Bana açıkca birşey söylemediği için birşey yapamadım dediğim gibi ondan habersiz yapsam ezik hissedeceğinden korktum bir erkek için bu zor bi durum elbet. Ama benimle herşeyi paylaşabilirdi halbuki. Böyle önyargılı düşünmeeseydi. biraz takıntılıdır aslında keşke o maaş muhabbetinde öyle konusmasaydm. günlerdir ağlıyorum kızlar çok üzüldüm açıklamalar yapmaya calıstım hiçbirşeyin anlamı yok ben göreceğimi gördüm anlamsız geliyor bana anlattıkların konusma artık acıklama yapma bitti dedi bana. Çok üzülüyorum kızlar. Ne yapayım ben şimdi? onca şey yaşadık bu evin duvarlarnda bile onun yazıları var. Yürüdüğüm sokaklarda bile o var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok fazla alkol tüketmeye başladım uyuyabilmek için. Öyle kötüyüm ki anlatama bi de yalnız basıma yasıyorum burada. Geceleri hiç dayanamıyorum. Ağlıyorum süreli. Bu sabah alkolün de etkisiyle uyanamadım okula da gidemedim biraz geç uyandım ben uyanana kadar aramıs mesaj atmıs merak etmiş beni. Gün içinde de konusuyoruz ben cogu kez söylediklerinden dolayı ağlıyorum. Biliyorum bu durum onunda zoruna gitmiş bu kadar borca benim yüzünden girdiğinden kendini kullanılımış mı hissediyor anlamadım. Halbuki açıkca borç istediği zamanlarda ikiletmeden elimden geldiğince gönderdim para ve hiç arkasını aramadım. ben maddi yönden asla yük olmak istemedim ona. Buraya geldiğinde bir yemeği paylaştık,kahvaltılarımızı beraber ettik. Güzelce zaman geçirmesini istedim hep yanımdayken. Ve buradayken hiç para harcatmadım ona. Benim evime geliyor sonucta. Şimdi ne yapayım ben kızlar,hayatımdan cıkıp gitmesini istemiyorum onsuz kalmak istemiyorum biz tartıstıgımızda bile ağlardım hep gidecek diye onu çok seviyorum. Bugun uzunca bir mektup yazıp gönderdim ona belki daha iyi anlar beni diye. Yanımda değildin sen beni yarım bıraktın dedi bana ben hep yanında olmaya calıstım onun bu kadar uzaklığa rağmen onunla yatıp onunla kalktım. İlk sevgilim o benim ve tek olsun istedim hep. Her telefon konusmamız benim ağlayışlarımla sonuclanıyor. Lütfen bana bir fikir verin. Ağlamaktan gözlerim şiş günlerdir.

Sakin kendini ezdirme.beni dinle sen simdi askindan objektif olamysn.asil para duskunu o insan sevdigine boyle bisey der mi hmde para yuzunden.esas sen ondan ayril uzun bir gecmisiniz var.insan sadece konusma arasinda gecen bi lafa takipta byle kirici olur mu.yazk dgl mi sana bni dinle asil para goz olan senin parani kullanmak istyn o.sakin icki falanda icme.canina yazk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlilikte yaşamaktansa şimdi yaşanması daha iyi.bir iki ay üzülürsün sonra geçer . hem değin gibi belki hatasını anlayıp pişman olup o gelecek kapına

bu sefer hiç sanmıyorum ya.. Gelse yine kabul ederim sıkıntısından bana patladığını düşünürüm affederim de.. Ama açıkca da söylerim kendimi anlatırım bu kez ona..

Cnm 4 yillik bi iliskiden sonra evlndk bz.5 yili da devrdk.ama bi kez bile elimi cebime attrmadi ya.bak ben uni mezunuyum kocamda lise mezunu bile degil.ama hc kompleks yapmadi.bu kadar fark olnasna ragmen.ve smdi evimizi gecndrmk icin sabahtan aksama kdr kopek gibi calsyo.bni rahat ettrmk icn.ndn bni sevdgnden.ve hc lafini etmiyo senin icin bunlari yapyrm demiyo.iste gerck ask budur

bu sefer hiç sanmıyorum ya.. Gelse yine kabul ederim sıkıntısından bana patladığını düşünürüm affederim de.. Ama açıkca da söylerim kendimi anlatırım bu kez ona..

bu her sıkıntıda böyle şeyler söylerse o ilişki çok sürmez sende bi yerde yeter artık dersin bak ben 26 yaşındayım ve 7 yıllık ilişkiden sonra evlendik. az çok tartışma yaşadık ama para konusunda bana hiç böyle şeyler yaşatmadı

Cnm 4 yillik bi iliskiden sonra evlndk bz.5 yili da devrdk.ama bi kez bile elimi cebime attrmadi ya.bak ben uni mezunuyum kocamda lise mezunu bile degil.ama hc kompleks yapmadi.bu kadar fark olnasna ragmen.ve smdi evimizi gecndrmk icin sabahtan aksama kdr kopek gibi calsyo.bni rahat ettrmk icn.ndn bni sevdgnden.ve hc lafini etmiyo senin icin bunlari yapyrm demiyo.iste gerck ask budur

olması gerekende bu zaten

Sakin kendini ezdirme.beni dinle sen simdi askindan objektif olamysn.asil para duskunu o insan sevdigine boyle bisey der mi hmde para yuzunden.esas sen ondan ayril uzun bir gecmisiniz var.insan sadece konusma arasinda gecen bi lafa takipta byle kirici olur mu.yazk dgl mi sana bni dinle asil para goz olan senin parani kullanmak istyn o.sakin icki falanda icme.canina yazk

yazık oldu onca emeğime benim.. yıllarca iyisiyle kötüsüyle hiç bırakmadım ben onu hatalar yaptığında ondan daha fazla üzüldüm hatta.

yazık oldu onca emeğime benim.. yıllarca iyisiyle kötüsüyle hiç bırakmadım ben onu hatalar yaptığında ondan daha fazla üzüldüm hatta.

İste sen hatayi burda yapmissin aslinda hakettgnden fazla degr verince bole oluyo.ama kmse vazgeclmez dgl sevgini bi nebze haktse askinin pesnden gitbrakma derdm.ama seninki bosa kurek ckmek olur

yalancıymışım ben birde. bu kredi kartıyla alısveris olayına tepkisinden korkup yüzyüze gelmeden söyleyememiştim. sonra birşey oldu farketti filan. bugune kadar tek bir yalanım olmadı. sırf öfkesinden korktum yüzyüze gelene kadar söylemeyim demiştim. pislik yalancı bir insan oldum cıktım en kucuk şeyde..

yalancıymışım ben birde. bu kredi kartıyla alısveris olayına tepkisinden korkup yüzyüze gelmeden söyleyememiştim. sonra birşey oldu farketti filan. bugune kadar tek bir yalanım olmadı. sırf öfkesinden korktum yüzyüze gelene kadar söylemeyim demiştim. pislik yalancı bir insan oldum cıktım en kucuk şeyde..

Valla bnce seninki ayrlmak icin elemntler turetms

Valla bnce seninki ayrlmak icin elemntler turetms

sevmedi o zaman beni. sevse bırakır mıydı ben öyle sanmışım. çok inandırmışım kendimi. ya da bulundugu ortama göre değişiyor bu durum. yanıma geldiğinde hiçbir sorun yok çünkü..

sevmedi o zaman beni. sevse bırakır mıydı ben öyle sanmışım. çok inandırmışım kendimi. ya da bulundugu ortama göre değişiyor bu durum. yanıma geldiğinde hiçbir sorun yok çünkü..

Cnm ya kiyamam sakin melankole baglama.bu gunler zor gececek ama sabrli ol ltfen.eger seviyosa geri gelcktr

kızlar bugün de bana kredi kartı borcunun ekstresinin fotoğrafını gönderdi.. nasıl güzel görünüyor mu keyifli mi dedi.. gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.

kızlar bugün de bana kredi kartı borcunun ekstresinin fotoğrafını gönderdi.. nasıl güzel görünüyor mu keyifli mi dedi.. gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.

Ekstreyi merak ettim her harcama senin icin mu

Ekstreyi merak ettim her harcama senin icin mu

sadece yol paraları benim için o da yanıma geldiğinden. etse etse yarısı ediyordur. bende bu kadar hakarete dayanamadım ödedim payıma düşeni. o kadar lafın altında kalmak istemedim.

sadece yol paraları benim için o da yanıma geldiğinden. etse etse yarısı ediyordur. bende bu kadar hakarete dayanamadım ödedim payıma düşeni. o kadar lafın altında kalmak istemedim.

İyi yapmssn serefsz ya ztn tek istdgi o.bn senin yernde olsm derdmki ederin neyse fiyatini sole veriymde sus.cirkef

Back
X