Kizlar yardima ihtiyacim var

kumperisi90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
3.024
9
108
Daha once bu tarz konular acilmis fakat cok eski , o yuzden tekrar vaktinizi alicam :26:
Esim is icin yurtdisina gidecek kismet olursa bende.
Gidecegi yer Turkmenistan.
Orasi hakkinda pek iyi seyler duymadim. Aranizda orda olan oraya giden cevresinde giden varsa fikirlerinize ihtiyacim var kizlar... Lutfenn.
Tesekkurler simdiden ..

Son düzenleme:
Benim esim orada calisti bir kac sene once.
Ama saha isi oldugu icin sehirle pek baglantisi yoktu.
Sadece fakir bir ulke oldugunu biliyorum.
Kotu bir sey duymadim.
Sizin merak ettikleriniz nelerdir?

Benim esim orada calisti bir kac sene once.
Ama saha isi oldugu icin sehirle pek baglantisi yoktu.
Sadece fakir bir ulke oldugunu biliyorum.
Kotu bir sey duymadim.
Sizin merak ettikleriniz nelerdir?
Tesekkurler canim :17:
Benim okuduklarimdan anladgimi soyleyeyim ben sana , polisin korkusundan nerdeyse sokaga cikmayackmissin gibi anlatmislar :26:
Seni sinirdisi edebiliyormus ufak bi kural ihlalinde :26:
Ev durumlari nasil bende gidicem cunku:26:
Bide firmaya guvenmek var , kimisi pasaportun alip tutuyor seni orada :26:

orrda yasayan bi sene once istanbula gelen bi arkadasim var.... dediklerine gore turkiyeni. 50 sene onceki hali...
en iyi doktorlari bile 200 dolar aylik aliyomus... cok fakir ulke cumhuriyet ilan edilmis edilmesine ama gel gor ki
suc oranlari tavan yapmis bi ulkeymis... hirsizliklar falan cokmus.... dine bagli ulke olmasina ragmen ahlaksiz durumlarda
cok oluyomus... satilan seyler ozellikle ev esyalari beyazesyalar falan cok pahaliymis yani orda ew tutmak sizi zorlayabilir de....
benim.bildiklerim bunlar... orda dogmus oranin milletinin dedikleri bu .... butun sulalece turkmenistandan kacmislar...
orasi hakkinda ben hic iyi bisey duymadim... icini kararttim kusura bakma ama yazmadan edemedim arkadasim...
oraya gitmek zorundaydaniz Allah sabir wersin zorunlu degilseniz gitmeyin derim....

Turkmenistan yasanasi bir ulke degil, bence once esiniz tek gitsin, belli bir sure sonra gidin gidecekseniz

orrda yasayan bi sene once istanbula gelen bi arkadasim var.... dediklerine gore turkiyeni. 50 sene onceki hali...
en iyi doktorlari bile 200 dolar aylik aliyomus... cok fakir ulke cumhuriyet ilan edilmis edilmesine ama gel gor ki
suc oranlari tavan yapmis bi ulkeymis... hirsizliklar falan cokmus.... dine bagli ulke olmasina ragmen ahlaksiz durumlarda
cok oluyomus... satilan seyler ozellikle ev esyalari beyazesyalar falan cok pahaliymis yani orda ew tutmak sizi zorlayabilir de....
benim.bildiklerim bunlar... orda dogmus oranin milletinin dedikleri bu .... butun sulalece turkmenistandan kacmislar...
orasi hakkinda ben hic iyi bisey duymadim... icini kararttim kusura bakma ama yazmadan edemedim arkadasim...
oraya gitmek zorundaydaniz Allah sabir wersin zorunlu degilseniz gitmeyin derim....
Tesekkur ederim canm cvp yazdigin icin..
Evet oranin insanlari icin zormus , ama Turkler rahat diyorlar yuksek maas aldiklari icinmis. Bilmiyorum herkes birsey diyor :26: acaba diyorum hic gitmesemmi esim santiyede kalsa en azindan sabah kalkar ise aksamda ayni yerde belki guvenli olur :26: oofff :5:

Turkmenistan yasanasi bir ulke degil, bence once esiniz tek gitsin, belli bir sure sonra gidin gidecekseniz
Zaten gecici bizde oyle dusunuyoruz once gidecek dura gore ben gidecegim. Eger benim kalabilecegim sekilde degilse o nasil kalacak aklim onda :5:
Siz ne biliyorsunuz burasi hakkinda

Evet oranin insanlari icin zormus , ama Turkler rahat diyorlar yuksek maas aldiklari icinmis. Bilmiyorum herkes birsey diyor :26: acaba diyorum hic gitmesemmi esim santiyede kalsa en azindan sabah kalkar ise aksamda ayni yerde belki guvenli olur :26: oofff :5:

ne kadar süre kalacaksınız canım?

Benim esim santiyede kaldigi icin ev durumlarini ve sehir yasantisini bilmiyorum.
Havaalanindan direkt petrol sahasina gidiyordu. Santiyede kaliyordu.

ne kadar süre kalacaksınız canım?
Esmerim belli degil ama isin devamliligi var biz ev parasi biriktirip donmeyi dusunduk :5:
Benim esim santiyede kaldigi icin ev durumlarini ve sehir yasantisini bilmiyorum.
Havaalanindan direkt petrol sahasina gidiyordu. Santiyede kaliyordu.
Anlad canim . Benimki icinde en iyisi o olacak sanirim cok tesekkurler :16:

bizim milletimize iyi tabi cunku bizimkiler turkiye destegiyle.gidiyo o yuzden iyidir..
senin gitmene bisey diyemicem... benim esimde yurt disina gidip geliyo...
sahsen benim ki turkmenistana gidecek olsaydi maasi ne kadar iyi olsa da gondermemeye calisirdim ama gitmesi
iyi olacaksa onu tek yollardim aklim onda kalirdi ama en azindan o erkek kendini idare eder ben asla turkmenistana
gidip yasamazdim... arkadaslarin o anlattiklarindan sonra.aman aman dedim... senin gitmeme burda kalma sansin varsa
sen burda kal esin calisip gelsin arkadasim sen gidersen cok sikinti cekersiniz... bu arada yaslariniz kac esin orda ne
is yapicak....???

bizim milletimize iyi tabi cunku bizimkiler turkiye destegiyle.gidiyo o yuzden iyidir..
senin gitmene bisey diyemicem... benim esimde yurt disina gidip geliyo...
sahsen benim ki turkmenistana gidecek olsaydi maasi ne kadar iyi olsa da gondermemeye calisirdim ama gitmesi
iyi olacaksa onu tek yollardim aklim onda kalirdi ama en azindan o erkek kendini idare eder ben asla turkmenistana
gidip yasamazdim... arkadaslarin o anlattiklarindan sonra.aman aman dedim... senin gitmeme burda kalma sansin varsa
sen burda kal esin calisip gelsin arkadasim sen gidersen cok sikinti cekersiniz... bu arada yaslariniz kac esin orda ne
is yapicak....???

Esim 31 ben 22 .
Saha sefi olarak gidicek
Yeni evliyiz borclarimiz cok evde almak istiyoruz biran once
Ben dayanirim ama o beni yaninda istiyor :5:

Esim 31 ben 22 .
Saha sefi olarak gidicek
Yeni evliyiz borclarimiz cok evde almak istiyoruz biran once
Ben dayanirim ama o beni yaninda istiyor :5:

ayyy canim yaa bizle ayni yaslardasiniz :-)))
seni yanida istemesi cok guzel seni yaninda istemekle cok hakli ama daha kendisi bile bilmedigi yere karmasaya giderken seni de hemen yaninda
goturmesi bence.cok dogru bisey degil... bence once o gitsin bikac ay sonra cewreye alisinca ortami ogrenince
seni de yanina alsin derim... zor kaarar Allah yardimciniz olsun zordurum ... esinle ciddi ciddii konusmaniz lazim...
yeni bi hayat hemdr o ulkede yasamak cok zor paraya da ihtiyaciniz varmis :-(((
seninle ayni durumda oldugum icin o ladar iyi anliyorum ki Allah yardimciniz olsun canim...

ayyy canim yaa bizle ayni yaslardasiniz :-)))
seni yanida istemesi cok guzel seni yaninda istemekle cok hakli ama daha kendisi bile bilmedigi yere karmasaya giderken seni de hemen yaninda
goturmesi bence.cok dogru bisey degil... bence once o gitsin bikac ay sonra cewreye alisinca ortami ogrenince
seni de yanina alsin derim... zor kaarar Allah yardimciniz olsun zordurum ... esinle ciddi ciddii konusmaniz lazim...
yeni bi hayat hemdr o ulkede yasamak cok zor paraya da ihtiyaciniz varmis :-(((
seninle ayni durumda oldugum icin o ladar iyi anliyorum ki Allah yardimciniz olsun canim...
aa gercektwn mi :16:
Oda oyle diyor canim once ben gidip bakicam diyor.
Bakalim Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin.gUel dileklerin icin sagol arkadasim :16:

i
aa gercektwn mi :16:
Oda oyle diyor canim once ben gidip bakicam diyor.
Bakalim Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin.gUel dileklerin icin sagol arkadasim :16:

bende yakinda 22 olucam esimde 33 yasinda benimkide mersinden gaziantepten irak a gidip geliyo....
bi sene oldu biz hala ewi ne mersine ne antebe tasiyamadik biz yurt icinde sehir degistireemezken siz bide
turkmenistandan bahsediyosunuz... :-S Allah gonlunuze gore versin canim yaa... bak esinde once gitmek istiyomus
en dogrusu bi canim...

i

bende yakinda 22 olucam esimde 33 yasinda benimkide mersinden gaziantepten irak a gidip geliyo....
bi sene oldu biz hala ewi ne mersine ne antebe tasiyamadik biz yurt icinde sehir degistireemezken siz bide
turkmenistandan bahsediyosunuz... :-S Allah gonlunuze gore versin canim yaa... bak esinde once gitmek istiyomus
en dogrusu bi canim...

Irak icinde gorusmustu benim ki ben kesinlikle musade etmedim :19:
Hayirlisi olsn artik bakalim :97:

Irak icinde gorusmustu benim ki ben kesinlikle musade etmedim :19:
Hayirlisi olsn artik bakalim :97:

amin canim... gondermemekle iyi yapmissin orasi sawas icinde benimki de iki aydir izindeydi
bikac gune yine gidecek onceden oraya gitmesine uzuluyodum aklim onda kaliyodu ama simdi
aramizdaki sorunlar yuzunden bian once gitsin diye gozunun icine bakiyorum
gidecegi ani sabirsizlikla bekliyorum :1: :1: :1: :1:

Back
X