kizlar yardimci olun lutfen....

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Oncelikle herkese slm arkadaslar bn henuz 6aylik evliyim ve bunalim geciriorum esimin surekli beni aldatacagindan korkuyorum hem cinsel yonden hem diger yonden isi geregi arada sehir disina cikio bn artik bunlari dusunmekten kafayi yiyecam benim gibi bole dusunen takinti yapn varmi bu durumdan nasil kurtuldunuz kuantum dusunce yoluyla bu durumu atlatabilirmiyim acaba lutfen yardim edin bana ...

bekarım ve buradaki eşi ve eşinin ailesi köşesine baktıkça ben daha evlenmeden takılıyorum evlenirsem aldatılacağım diye :53:

Ama böylede yaşanmaz ki dimi hem kendinizi hem eşinizi hemde evliliğinizi yıpratırsınız olmayacak bişeyi düşüne düşüne oldurursunuz 40kere söylersen Olur derler ya o hesap eşin ona güvenmediğini anlarsa üzülür

Hem şöyle düşünün bu dünyada ölümden başka herşeyin çaresi var çok zor bi durum evet ama dünyanın sonu değil olmayan şeyleri düşünüp hayatı zindan etmeyin kendinize öncelikle eşinize:ssz:

evliliğinin tadını çıkarmak varken neden bu kuruntulara takılıyorsun..yada böyle düşünmene sebeb verecek birşey mi yaşadınız..

Oncelikle herkese slm arkadaslar bn henuz 6aylik evliyim ve bunalim geciriorum esimin surekli beni aldatacagindan korkuyorum hem cinsel yonden hem diger yonden isi geregi arada sehir disina cikio bn artik bunlari dusunmekten kafayi yiyecam benim gibi bole dusunen takinti yapn varmi bu durumdan nasil kurtuldunuz kuantum dusunce yoluyla bu durumu atlatabilirmiyim acaba lutfen yardim edin bana ...
Bunları Nerden Getiriyorsun Aklına Canım ? Eşinin Sana Karşı Sevgisimi yok ? İlgisizmi Davranıyor ? Yanaşmak İstediğin zaman Seni Tersliyomu? Nereden Çıkarttın bunları böyle düşünmen için Bağzı Hareketleri tavırları Sana Karşı Soğuk olmalı ????

Siz eşinize güvenmeden mi evlendiniz?
yani daha önce böyle bir vukuatı olmuş olması lazım ki pimpiriklenesiniz.
ömür mü geçer kocam beni aldatıyor mu aldatacak mı diye düşünmekle?
tamam hiç bir şeyin garantisi yok,fakat kendinizi şartlandırmanında alemi yok.
hadi aldattı diyelim,siz ne kaybedeceksiniz?
hiçbirşey.
o halde bu kadar paniğe gerek yok.
siz eş olarak vazifelerinizi yerine getirin,''vicdanım rahat'' diyebilin yeter.
kendinizi eşinize bu kadar endekslemeyin.
sizde bir bireysiniz.

Son düzenleme:
kendine öz güvenin yok ta o yüzden böyle düşünüyorsun . ilk olarak kendine güvenmeyi ögren ki sonra karşındaki insana güvenesin bak ne güzel evlisin keyfini çıkarmak varken lütfen bunlara takılma eşinide bir süre sonra bunalır o sana aynı şeyi yapsaydı düşün ne kadar kötü olurdun öyle değil mi? özgüveni geliştirmek için kitaplar var onları okumalısın

eşine güvensizliğinin altında yatan bir sebep olsa gerek eğer yok hiçbir sıkıntım diyorsan senden kaynaklı psikolojik nedenler, sorun neyse çözümünü bulmak gerek böyle yaşanmaz, bende yeni evliyim eşim ş. dışına çıkmıyor ama vardiyalı çalışıyor nerden bileyim gece vardiyasındayım dediğinde başka yerde olmadığına ama güvenmek zorundayız eğer güvenimizi sarsmadıysa daha önceden

Ben evli değilim fakat bendede vardır böyle takıntılar,korkular ..

Bu korkuların olması güzel.Hiç bir zaman rahatsız olmadım.Ama bazen öyle gereksiz yere bilinç altımı oyalıyor ki bunlar artık kendime ''yeter''diyorum . Senaryo yazmayı ''kes!'' kızım diyorum ..

Düşünün bir kere , eşiniz iş icabıda olsa il dışına yada ne bileyim yurt dışına falan çıkıyor .Emin olun sizin düşündüğünüzü oda düşünüyordur. Yalnız bıraktım ne yapar ne eder acaba diye..

Sadece erkekler bu meraklarını ,bizden daha iyi saklamasını biliyorlar.Tek farkımızı bu.

Biraz kendinizi rahatlatın.Nasıl mı , ayrıyken sık sık telefonlaşabilirsiniz . Zaten arıyordur . Nerdesin ,kiminlesin ,naptın ne ettin soruları bir erkeğe yöneltilecek tehlikeli sorulardır..

Size olan aşkı,sevgisi,saygısı varsa yapmaz .
:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Esimin ilgiside sevgiside yerinde sadece cdvremde tanidiklarimda bide aldatan o kadar cok duyfumki helede cinsel yonde bunlar aklima geldikce surekli takinti yapiorum sadece esime belli etmemeye calissamda kendimi yiyorum elimde olmadan boyle dusunuyorum esimin ilgisi sevgisi yerindede beni hic kiskanmiyo yani ole bana nerdesin kimlesin die sormaz

Esimin ilgiside sevgiside yerinde sadece cdvremde tanidiklarimda bide aldatan o kadar cok duyfumki helede cinsel yonde bunlar aklima geldikce surekli takinti yapiorum sadece esime belli etmemeye calissamda kendimi yiyorum elimde olmadan boyle dusunuyorum esimin ilgisi sevgisi yerindede beni hic kiskanmiyo yani ole bana nerdesin kimlesin die sormaz

Aldatmak sadece cinsel yönle olan bir şey midir ? Sen o kulaklarını tıka ,başkalarının dediklerini duymazdan gel ..

Emin ol onun bunun olaylarından o kadar çok etkileniyoruz ki ..

Ya bizim de başımıza gelirse diye daha da çok korkuyoruz ..

Ama ortada birşey yoksa da bu korkular ,ters tepipi ayrılık sebebleri oluyor ..
:34:

Yani hem cinsel yonden hem diger yonden eger bole bidi olursa kaldiramayacagimi dusunuyorum korkuyorum bide kendim duyuyorum erkeklerin aldattini konusurlarken bu beni dahada urkutuyor

Kuantum düşünce yolu ne demek bilmiyorum ama kesin işe yarar, bu durumdan seni ancak kuantum kurtarır. Adını duyunca bile bana bir aydınlanma geldi, birde sen bununla düşüneceksin... Hiç buralarda vakit kaybetme doğru kuantuma.

Back
X