Geç döllenme olmuş olabilir strese sokma kendini şimdi geride olur sonra yakalar haftasını stresle kötü etkileme bebeğiniDün kalp atışı duymak için kontrole gittim Son adete göre dün 9+0 haftaydım ama doktor karından bir şey göremedi alttan baktı çok küçük 6 haftalık dedi 3 hafta geride gözüküyor kalp atışı duymayı beklerken neden 3 hafta geride dünden beri düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bayram sonrası gel duruma göre hareket ederiz dedi başına böyle bişey gelen oldu mu
Bir önceki kontrolünüz ne zamandı. Haftasıyla uyumlu muydu?Dün kalp atışı duymak için kontrole gittim Son adete göre dün 9+0 haftaydım ama doktor karından bir şey göremedi alttan baktı çok küçük 6 haftalık dedi 3 hafta geride gözüküyor kalp atışı duymayı beklerken neden 3 hafta geride dünden beri düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bayram sonrası gel duruma göre hareket ederiz dedi başına böyle bişey gelen oldu mu
Ay inşallah ama kalp atışı duymadığım için endişeleniyorum en geç 2 hafta geride olursa normal diye biliyorum ne bileyimGeç döllenme olmuş olabilir strese sokma kendini şimdi geride olur sonra yakalar haftasını stresle kötü etkileme bebeğini
11 Mart'ta gitmiştim o zaman da 6 hafta 6 günlüktü kese görmüştük sadece kalp atışı için daha erken demiştiBir önceki kontrolünüz ne zamandı. Haftasıyla uyumlu muydu?
Keseyi gördüğünüzde haftasıyla uyumlu çıkmış mıydıDün kalp atışı duymak için kontrole gittim Son adete göre dün 9+0 haftaydım ama doktor karından bir şey göremedi alttan baktı çok küçük 6 haftalık dedi 3 hafta geride gözüküyor kalp atışı duymayı beklerken neden 3 hafta geride dünden beri düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bayram sonrası gel duruma göre hareket ederiz dedi başına böyle bişey gelen oldu mu
Onu bilmiyorum doktorda söylemedi benim de aklıma gelmedi sormakKeseyi gördüğünüzde haftasıyla uyumlu çıkmış mıydı
Sizi üzmek istemem çok emek veren biri olarak çok iyi anlıyorum ama önceki kontrolde de 6 haftalıkmış 15 gün sonra da 6 haftalık olarak görünmüş. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Bir şey diyemiyorum11 Mart'ta gitmiştim o zaman da 6 hafta 6 günlüktü kese görmüştük sadece kalp atışı için daha erken demişti
15 gün önce benim son adete göre 6+6 ydı ultrasonda kaç haftalık çıkmıştı o zaman bilmiyorumSizi üzmek istemem çok emek veren biri olarak çok iyi anlıyorum ama önceki kontrolde de 6 haftalıkmış 15 gün sonra da 6 haftalık olarak görünmüş. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Bir şey diyemiyorum
Merhabalar sizinle aynı durumu yaşıyorum adete göre 9 ultrasona göre şuan 6 haftalık kürtaj diyorlar siz ne durumdasınız bana da fikir verebilir misiniz15 gün önce benim son adete göre 6+6 ydı ultrasonda kaç haftalık çıkmıştı o zaman bilmiyorum
Hemen kürtajı kabul etmeyin bence benim doktorum kürtaj falan demedi bayram sonrası tekrar bakalım dedi Çarşamba günü kontrole gidicem duruma göre olumsuz konusursa başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorumMerhabalar sizinle aynı durumu yaşıyorum adete göre 9 ultrasona göre şuan 6 haftalık kürtaj diyorlar siz ne durumdasınız bana da fikir verebilir misiniz
Bende yarın farklı bir doktora randevu aldım gideceğim eğer aynı şeyler söylenirse mecbur kürtaj olacağımHemen kürtajı kabul etmeyin bence benim doktorum kürtaj falan demedi bayram sonrası tekrar bakalım dedi Çarşamba günü kontrole gidicem duruma göre olumsuz konusursa başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum
Bana da haber verir misin yarın merak ederim, malum benim daha 3 gün var Çarşamba günü gidicem günler geçmiyoBende yarın farklı bir doktora randevu aldım gideceğim eğer aynı şeyler söylenirse mecbur kürtaj olacağım
Tabi ki inşallah güzel haberler alırızBana da haber verir misin yarın merak ederim, malum benim daha 3 gün var Çarşamba günü gidicem günler geçmiyo
Aminn inşallahTabi ki inşallah güzel haberler alırız
Hayır ne kanamam ne lekelenmem ne de bi absürt bir ağrım var gayet iyiyim sürekli acıkıyorum tuvalete gidiyorum sadece mide bulantım yokAminn inşallahkanaman vs. oldu mu
İyi olmanıza sevindim. İnşallah sağlıklıdır ve kalbi atmaya başlamıştır.Ben salı akşamı kahverengi lekelenme gördüm çamaşırımda acile gittim tahliller temiz çıktı Çarşamba akşamı yine başladı ama bu sefer lekelenme değil de kahverengi akıntı şeklinde silince gelen. Ama kendimi istemeden de olsa çok yordum iş yapmadığım günler iyiyim iş yaptığım günler kahverengi akıntım oluyor tuvalet sonrası. Tedirginim açıkçası ama doktor kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dediHayır ne kanamam ne lekelenmem ne de bi absürt bir ağrım var gayet iyiyim sürekli acıkıyorum tuvalete gidiyorum sadece mide bulantım yok
Kahverengi lekeden korkmayın inşallah bir şey olmazİyi olmanıza sevindim. İnşallah sağlıklıdır ve kalbi atmaya başlamıştır.Ben salı akşamı kahverengi lekelenme gördüm çamaşırımda acile gittim tahliller temiz çıktı Çarşamba akşamı yine başladı ama bu sefer lekelenme değil de kahverengi akıntı şeklinde silince gelen. Ama kendimi istemeden de olsa çok yordum iş yapmadığım günler iyiyim iş yaptığım günler kahverengi akıntım oluyor tuvalet sonrası. Tedirginim açıkçası ama doktor kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
İnşallahKahverengi lekeden korkmayın inşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?