- Konu Sahibi medinealeynanur
-
EVET NEMCIGIM, IKINCI AMELIYATIM, AMA OZAMNKI AMELIYATIMDA OKADAR YUZUM MOSMOR OLUP SISMISTIKI , TAMPONLARI KAFYA TAKMAYA FIRSATIM BILE OLMAMISTIkaydirigubbakcemile3 , SIMDI MORLUK SISLIK OLMAYINCA TAKTIM, AMA GECEN YIL HIC HATIRLAMIYORUM, GECE YARILARI UYANDIGIMI, SANKIBU KEZ DAHA BI CEKILMEZ OLDU TAMPONLAR, NEYSE COGU GITTI AZI KALDI SALI GUNU CIKACAKLAR UMARIM, BIDE ANLAMADIGIM, NEDEN BU SEFER HIC MORLUK , SISLIK FELAN OLMADIKI, AMA COK MEMNUNUM ELIME GELEN KEMIK CIKINTILARI YOK OLMUS BURNUMU BAYA BI ELDEN GECIRMIS BU SEFER GALIBA, EN KISA ZAMAND RESIMLERI EKLIYECEGIM.olumunekankayizsmile
MASALLAHNEMIM SANA DA TEKRAR GECMIS OLSUN CANIM, SENI TAKIP ETMEYE CALISIYORUM BITANEM, ZANNEDERSEM SENDE IKINCI KEZ AMELIYAT OLDUN DEGILMI, OYLEYSE SIMDI NASILSIN MEMNUNMUSUN, GALIBA 4 AY ONCE AMELIYAT OLMUSSUN, COK MERAK ETTIM BITANEM, ARKADASLIK TEKLIFI GONDERDIM BURDAN GORMEM MUMKUNMU, MERAK ETTIGIM ICIN,:1hug:
4-4 lük bi burun degil ama yüzüme yakışan bi burun...
kk'da gordugum en guzel burunlardan biri halen 4 4 lük degil diyor yaa :) dayak mi istiyosun sennn :)klava:
merhaba,geçmiş olsun öncelikle...bende geçtiğimiz perşembe günü amliyat oldum. bugün tamponlarımı aldılar.tamponu alana kadar geçmeyecek sandım sıkıntım.Ama bugün o kadar rahatladım ki. şimdi perşembeyi bekliyorum, alçım çıkacak.o zaman iyice rahatlayacağım..tamponlara takılmamanı tavsiye ederim.Morluğun yoksa daha önemlisi ağrın yoksa şükür demelisin inan :) ben diyorum...tkrar geçmiş olsun, dediğim gibi tamponları düşünme..KIZLAR GECTIGIMIZ PERSEMBE GUNU OLDUGUM AMELIYATTAN MEMNUNUM, SISLIK MORLUK HIC BIRSEYIM OLMADI, AMA SU TAMPONLARI CIKARTASIM GELIYOR, YA GECELERI NEFES ALAMIYORUM, AGZIM KUPKURU UYANIYORUM, SEN BIRDAHA UYU UYAYABILIRSEN, ARADAN GENE IKI SAAT GECIYOR, SANKI NEZLE OLMUSUM, INSALLAH ONUMZDDEKI SALI ALDIRICAM, AMA TAM EMIN DEGILIM, CUNKU GECTIGIMIZ CUMA, AMELIYATIN ERTESI GUNU ARAMAM GEREKIYORDU, UNUTTUM, AMA BENCE PROBLEM OLMAZ , INSALLAH CIKARSALAR DA KURTULSAM, SISLIKLER NE KADAR ZAMAN DA INECEK , YAN BANA TECRUBESI OLAN BIRAZ BENI AYDINLATSIN, SIMDIDEN TESEKKUR EDERIMopuyorumnanaktan
EVET NEMCIGIM, IKINCI AMELIYATIM, AMA OZAMNKI AMELIYATIMDA OKADAR YUZUM MOSMOR OLUP SISMISTIKI , TAMPONLARI KAFYA TAKMAYA FIRSATIM BILE OLMAMISTIkaydirigubbakcemile3 , SIMDI MORLUK SISLIK OLMAYINCA TAKTIM, AMA GECEN YIL HIC HATIRLAMIYORUM, GECE YARILARI UYANDIGIMI, SANKIBU KEZ DAHA BI CEKILMEZ OLDU TAMPONLAR, NEYSE COGU GITTI AZI KALDI SALI GUNU CIKACAKLAR UMARIM, BIDE ANLAMADIGIM, NEDEN BU SEFER HIC MORLUK , SISLIK FELAN OLMADIKI, AMA COK MEMNUNUM ELIME GELEN KEMIK CIKINTILARI YOK OLMUS BURNUMU BAYA BI ELDEN GECIRMIS BU SEFER GALIBA, EN KISA ZAMAND RESIMLERI EKLIYECEGIM.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?