• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kızlar yardımcı olun

Sevda353535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Kızlar aranızda genetik test yaptıran varmı araştırma hastanesinde ücretsiz diyorlar.

Ne kadar sürede çıkıyor ve ne işe yarıyor bu? Karı koca mı yaptırmak gerek?

Ne kadar sürede çıkıyor ve ne işe yarıyor bu? Karı koca mı yaptırmak gerek?
cnm 2.yada 3 ayda kromozonlara bakiliyor hem esinin hem senin ben onun sayesinde ogrendim hastaligimi benim kromozonum bozuk ona gore tedavi uyguluyolar

2-3 ay mı sürüyor çıkması? Bunu dr istemeden yaptırabiliyor muyuz? Senin ne hastalığın çıktı?

2-3 ay mı sürüyor çıkması? Bunu dr istemeden yaptırabiliyor muyuz? Senin ne hastalığın çıktı?
tabi yaptira biliyosun zaten Dr cogu demiyo 3 tupbebek yaptiktan sonra diyolar 13.14 kromozonum birbirine yapismis hastaligim bu

Peki bu hastalık çocukta da çıkabilir mi? Bunun neye faydası oluyor? Bunu bilmenin tüp bebek de nasıl faydası oluyor? Kusura bakma bilmiyorum baya sordum.🙏☺️

eger ogrenmeseydim cocugum hastalikli bi çocuk olcakti yasamazdi yinede rabbim bilir tabi simdi iste yumurtaliklari mi genetige yolucam saglam yumurta gelirse transfer etceyiz önemli degil yani onu rabbim bilir çocukta cikarmi biz saglam yumurta ariyoz cnm

Back
X