Kizlar yardimci olun

Nazmumcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
7
0
1
29
Kizlar merhabalar bn 2gundur hastanede kaliyorum 34haftalik gebeyim istifra ve ishal vardi dıskimda mikrop cikti 3gun sinra sonuc cikicagni soylediler ilacta veremiyorlar mudahale yok sizdede boyle bagirsak enfeksiyonu yasadinizmi ?? Nolur yardim edin bebegim icin korkuyirum

Canim hic bi fikrim yok ama cok uzuldum korkma Allah'in izniyle birsey olmaz dua edicm senin icin.........
BILGISI OLSN ARKADASLARDA YARDIMCI OLSUNLAR LUTFEN...

Canım korkma gebeliğin son zamanlarına doğru vücut direnci düşünüyor ve bu tarz şeyler görülüyor. Bizim komşuda 36.haftada geçirdi,ama kadın artık bayılıyordu. Gücü hali kalmamıştı. İlaç yasağından ötürü kussan bile su içeceksin demişti doktor. İlk gün içtiğinin bir kısmını kussa da sonra mideyi ve bağırsakları temizledi su. Ertesi gün maşallah kraker yemeye başlamıştı :) şimdi kısmetse yarın doğumu var , vakit geldi :)

Hamile kadına 3 gün sonuç bekletmek garip olmuş, neyse. Bebeği kontrol ettirin her gün. Onlar sıkıntı etmez, siz ısrarla kalbini vs dinletin. Bunu kadın doktoruna yaptırın sıradan bir doktora değil ayrıca.

Serum verip seni güçlü tutarlar sıvı azalmasını önlerler. Zaten riskli haftanın bitimine az kalmış. 35. Haftadan sonra korkma. Tahlilde bişey çıkarsa ilaç başlarlar. Şuan 34 olduğun için hastanedesin. Ben 30 da yatmaya başladım ara ara çıktım. 35 olunca doktor riski atlattın dedi

Canım korkma gebeliğin son zamanlarına doğru vücut direnci düşünüyor ve bu tarz şeyler görülüyor. Bizim komşuda 36.haftada geçirdi,ama kadın artık bayılıyordu. Gücü hali kalmamıştı. İlaç yasağından ötürü kussan bile su içeceksin demişti doktor. İlk gün içtiğinin bir kısmını kussa da sonra mideyi ve bağırsakları temizledi su. Ertesi gün maşallah kraker yemeye başlamıştı :) şimdi kısmetse yarın doğumu var , vakit geldi :)

Back
X