sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 318 28 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #1 kestane tonlarında kızıllık oluşur mu :S
lavanta1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 111 0 26 - Yurtdışı 28 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #2 evet canım butum kahve tonları ve kestane tonları kızıllık barındırır,ozellıkle ısık vurduğunda yada gun ısıngında daha belirgindir
evet canım butum kahve tonları ve kestane tonları kızıllık barındırır,ozellıkle ısık vurduğunda yada gun ısıngında daha belirgindir
sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 318 28 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #3 lavanta1 .!.: evet canım butum kahve tonları ve kestane tonları kızıllık barındırır,ozellıkle ısık vurduğunda yada gun ısıngında daha belirgindir Genişletmek için tıkla... o zaman yapmıyım teşkkr ederim canm saçlarımda hafif kızıllık var önceden boyamştm üstüne kaç kez boya sürdüm halen belli az da olsa küllü koyu kumral alayım diyorum lorealn olur demi
lavanta1 .!.: evet canım butum kahve tonları ve kestane tonları kızıllık barındırır,ozellıkle ısık vurduğunda yada gun ısıngında daha belirgindir Genişletmek için tıkla... o zaman yapmıyım teşkkr ederim canm saçlarımda hafif kızıllık var önceden boyamştm üstüne kaç kez boya sürdüm halen belli az da olsa küllü koyu kumral alayım diyorum lorealn olur demi
lavanta1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 111 0 26 - Yurtdışı 28 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #4 şimdiki saçların tam olarak ne renk ki ? kumrallar her zman koyu tutar sen ne renk istiyorsun ?
sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 318 28 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #5 lavanta1 .!.: şimdiki saçların tam olarak ne renk ki ? kumrallar her zman koyu tutar sen ne renk istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... bnmki kumral ama çok koyu degl haff kızıllık vr fotosnu çeker koyarm ona göre değğerlendrrsn cnm
lavanta1 .!.: şimdiki saçların tam olarak ne renk ki ? kumrallar her zman koyu tutar sen ne renk istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... bnmki kumral ama çok koyu degl haff kızıllık vr fotosnu çeker koyarm ona göre değğerlendrrsn cnm