Kızlar yardımcı olur musunuz

Sweet93

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
54
44
18
31
Kızlar merhaba 4 5 aydır bebek istiyoduk eşimle bi türlü olmuyordu bu aya kısmetmiş demek ki adetim 1 hafta geçti dün gece test yaptık pozitif çıktı bu sabah hemen dr gittik kese henüz oluşmamış kan testi yaptırdım beta hcg 59,54 çıktı dr düşük olduğunu söyledi değerin gebelik var ama değer düşük diye pek net konuşmadı iki gün sonra yine gidicem umarım yükselir böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mii

Kızlar merhaba 4 5 aydır bebek istiyoduk eşimle bi türlü olmuyordu bu aya kısmetmiş demek ki adetim 1 hafta geçti dün gece test yaptık pozitif çıktı bu sabah hemen dr gittik kese henüz oluşmamış kan testi yaptırdım beta hcg 59,54 çıktı dr düşük olduğunu söyledi değerin gebelik var ama değer düşük diye pek net konuşmadı iki gün sonra yine gidicem umarım yükselir böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mii
Cnm moralini sakin bozma iki gun bekle kanaman olmazsa ilerliyodur zaten..ve tekrar test yaptiginda degerin iki katina ciktiysa gebelik sglikli sekilde ilerliyor demektir..

Ben adetime 2 gun kala yaptim kan testi 13 cikti..bugun tekrar test yaptim sonucu bekliyorum umudunu kaybetme kanamn olmadikca

Cnm moralini sakin bozma iki gun bekle kanaman olmazsa ilerliyodur zaten..ve tekrar test yaptiginda degerin iki katina ciktiysa gebelik sglikli sekilde ilerliyor demektir..
Umarım öyle olur canım stres yapmıyorum zaten hayırlısı olsun inşallah

herkes böyle yasiyo zaten. Yavaş Yavaş yükseliyor. paniğe gerek yok. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim dr un dış gebelikte olabilir falan diye konuşması biraz canımı sıktı o yüzden zaten içimde kötü bi his yok
Düzenli artan kan sayımım olmasına rağmen doktora kasıkta ağrım var dediğimde ultrasona sokma gereği duymadan dış gebeliktir o derdi :) şuan 11 haftalık hamileyim :) devlet doktorlarında bi sorun var sanırım :)

Düzenli artan kan sayımım olmasına rağmen doktora kasıkta ağrım var dediğimde ultrasona sokma gereği duymadan dış gebeliktir o derdi :) şuan 11 haftalık hamileyim :) devlet doktorlarında bi sorun var sanırım :)
Özele gittim bide yani bakalım artık hayırlısı

Bence zevk aliyorlar hastalarini panikletmekten:)

Sirf bu yuzden doktorumu degistirmek istemiyorum, acil bir durumum olsa bile acile gitmek istemiyorum hemen moralimi bozacaj birsey soyluyorlar cunku....

Benim doktorum beta kac olursa olsun takibe bile gerek duymuyor:) her hamileligi saglikli olarak degerlendiriyor, eger 10 gun sonra kese gorunmediyse o zaman diger ihtimallerden soz ediyor....

Adete 4 gun kala 16 3 gun kala 19 cikti adetim 4 gun gecince 760cikti dr deger cok dusuk 2 gun snra bdha kan dedi 2083 cikti artisi begendim gebelik var dedi 1 hafta snra gel keseyi gorelim dedi gorduk 1 hafta snrada bebegi ve kalp atisini gorduk. Icini rahat tut cnim stres sakin yapma

Adete 4 gun kala 16 3 gun kala 19 cikti adetim 4 gun gecince 760cikti dr deger cok dusuk 2 gun snra bdha kan dedi 2083 cikti artisi begendim gebelik var dedi 1 hafta snra gel keseyi gorelim dedi gorduk 1 hafta snrada bebegi ve kalp atisini gorduk. Icini rahat tut cnim stres sakin yapma
Ne güzel inşallah benimde yükselir stres yapmıyorum içim rahat hayırlısı bakalım

Kızlar bugün doktora gittim değerim ilkinden dahada düşük çıktı 27 ye düşmüş de gelişmeyen gebelik dedi kanamayla atıcaksın dedi eve geldim peçeteye kan bulaştı biraz adet olucam heralde böyle mi durum yaşayan var mı fazla ümitlenmemiştim ama yinede içim burkuldu biraz

Back
X