Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba . Adet günüme göre 6 hafta 4 gün hamileyim ama ultrasonda 5hafta 1 gün gözüküyor . Keseden başka hiç bir şey gözükmüyor , beta 5 haftaya göre normalmiş.
benzer durumu yaşayan var mi acaba ?
Yok kuzum dur daha bismillah 7 de kalp ve bebeği görenler var. Hatta bazı doktorlar 8den önce görünmeyince anneler panikliyor diye 8den önce asla bakmıyorlar sakin ol pank yok . Sana pank yapacağın şeyi söylüyorum kan ve şiddetli sancı. Bunlar yoksa içinde 4nkatlı bina dikseler ruhun duymayabilir belirti bekleme
Kızlar merhaba . Adet günüme göre 6 hafta 4 gün hamileyim ama ultrasonda 5hafta 1 gün gözüküyor . Keseden başka hiç bir şey gözükmüyor , beta 5 haftaya göre normalmiş.
Canım sat a göre 6+1 im daha kese yok görünen bende sabırlı ol daha 8 e kadar yolu var bebişi görmek için dua edelim bolca sağlıklı olsunlar diye b hcg normal yükseliyorsa sağlıklı dedi benim dr um.
Gayet normal canim benimde sat a göre 11+2
Ama ultrasyona gore 9+5
Geç döllenme dedi doktorum..
Bende sadece kese görmüştüm ki o zaman keseye gore ancak 4 bucuk haftalik diyebiliriz dedi 10 gün sonra gel demisti o zaman hem bebek hem kalp atışını demişti.. gittiğimde ikisini bir gördüm..Ama benimle aynı sat olanlar çoktan görmüş duymuştu..demem o ki hic canini sikma ben kendime zehir ettim o 10 günü..Ama herşey yolunda şimdi sadece geç döllenme diye sat gore değil ultrasyona gore takip ediliyor umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde geçiririz bu dönemleri
Şimdiden hayırlı olsun,olumlu düşün güzel düşün