Kızlar merhaba . Adet günüme göre 6 hafta 4 gün hamileyim ama ultrasonda 5hafta 1 gün gözüküyor . Keseden başka hiç bir şey gözükmüyor , beta 5 haftaya göre normalmiş.
benzer durumu yaşayan var mi acaba ?
Yok kuzum dur daha bismillah 7 de kalp ve bebeği görenler var. Hatta bazı doktorlar 8den önce görünmeyince anneler panikliyor diye 8den önce asla bakmıyorlar sakin ol pank yok . Sana pank yapacağın şeyi söylüyorum kan ve şiddetli sancı. Bunlar yoksa içinde 4nkatlı bina dikseler ruhun duymayabilir belirti bekleme
Kızlar merhaba . Adet günüme göre 6 hafta 4 gün hamileyim ama ultrasonda 5hafta 1 gün gözüküyor . Keseden başka hiç bir şey gözükmüyor , beta 5 haftaya göre normalmiş.
Canım sat a göre 6+1 im daha kese yok görünen bende sabırlı ol daha 8 e kadar yolu var bebişi görmek için dua edelim bolca sağlıklı olsunlar diye b hcg normal yükseliyorsa sağlıklı dedi benim dr um.
Gayet normal canim benimde sat a göre 11+2
Ama ultrasyona gore 9+5
Geç döllenme dedi doktorum..
Bende sadece kese görmüştüm ki o zaman keseye gore ancak 4 bucuk haftalik diyebiliriz dedi 10 gün sonra gel demisti o zaman hem bebek hem kalp atışını demişti.. gittiğimde ikisini bir gördüm..Ama benimle aynı sat olanlar çoktan görmüş duymuştu..demem o ki hic canini sikma ben kendime zehir ettim o 10 günü..Ama herşey yolunda şimdi sadece geç döllenme diye sat gore değil ultrasyona gore takip ediliyor umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde geçiririz bu dönemleri
Şimdiden hayırlı olsun,olumlu düşün güzel düşün