Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ara herkeste bir gecikme var stresten ola biliyor canm bende 20 gun gecikti hem göğüs ağrısı kasik bel ağrısı adet ağrısı gibi akintim bile vardı ama adet oldum umarım senin vardır geç döllenme de testte çıkmaya bilir biraz daha bekle öyle bi daha yap testAdetim bugün itibariyle gecikmesi 6 gün oldu. Dün test yaptım ama negatif çıktı. Arada kasıklarım çok ağrıyor ve belim de ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi. Sizce normal mi bu kadar adet gecikmesi.
yumurtlamayı yakalayamadimki ovülasyon testi de kullandım amaArkadaslae gecikmeden kastini nedir. Yumurtlamani gec olmustur. Eger yumurtlamadan eminseniz 6 gun adet gecikmesi demek %95 hamile oldugunuzu gosterir
Ozaman adetinin gecip gecmedigni bilemezsin canim belki daha zamani vardir. Pco lumusunyumurtlamayı yakalayamadimki ovülasyon testi de kullandım ama
evet malesef pci luyum 15 gün bekle demişti doktorum onu bekliyorum olmazsa söktürücü içecem kabus gibi bi ay oldu banaOzaman adetinin gecip gecmedigni bilemezsin canim belki daha zamani vardir. Pco lumusun
Canim pcoda malesef boyle sorunlar oluyor yumurtlamamis olabilirsin yada bu ay yumurtlamadan gecmis olabilirsin. Hamile kalmak istiyosan doktorunun veecegi hapla hamile kalabilirsnevet malesef pci luyum 15 gün bekle demişti doktorum onu bekliyorum olmazsa söktürücü içecem kabus gibi bi ay oldu bana
klomen kullandım ama malum virüsten gidemedimCanim pcoda malesef boyle sorunlar oluyor yumurtlamamis olabilirsin yada bu ay yumurtlamadan gecmis olabilirsin. Hamile kalmak istiyosan doktorunun veecegi hapla hamile kalabilirsn
Hayat devam ediyor onlemlerinizi alip ozel bir hastaneye basvurunklomen kullandım ama malum virüsten gidemedim
kan vericem bakalım ondan sonra iyi doktorda gideyim diyorumHayat devam ediyor onlemlerinizi alip ozel bir hastaneye basvurun