C çizgisi silikse test bozuk olabilir. Bence gecikmeyi bekleyin.Bat a 7 gün var az önce bir test yaptım ama c çizgisi bile çok silik ve elimde 5 gün öncesine kadar doğru sonuç veren bir test var sizce onu da yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim daha önce yaptığım testim çift çizgi ama silik çıkmıştı
Teşekkür ederim ama dün yaptigum testte iki çizgi görünce şüphelendim açıkçasıC çizgisi silikse test bozuk olabilir. Bence gecikmeyi bekleyin.
Fotograf atar misiniz? C nin koyu cikmasi gerek. Belki testin tarihi geçmiştir.Teşekkür ederim ama dün yaptigum testte iki çizgi görünce şüphelendim açıkçası
Sağdaki iki gün önce yaptığımFotograf atar misiniz? C nin koyu cikmasi gerek. Belki testin tarihi geçmiştir.
Soldakini kullandınız mı
Evet kullandım ama bozuk gibi geldi bilmiyorumSoldakini kullandınız mı
c de çizgi çıkmadıysa bozuk ama sağdakinde silik çıksada gebesinizEvet kullandım ama bozuk gibi geldi bilmiyorum
O test iki gün öncesine ait bata 7 gün varc de çizgi çıkmadıysa bozuk ama sağdakinde silik çıksada gebesiniz
Soldaki bozuk sagdakiyle hamilesiniz tebrikler
Hamilesiniz insaAllah kan testi verin sizO test iki gün öncesine ait bata 7 gün var
İnşallah oyleyimdir 5 gün öncesine kadar sonuç veren testi sizce sabah ilk idrarla yapmalıyım bata 7 var ama çok sabırsızım kasette çıkan onda da çıkar öyle değil miSoldaki bozuk sagdakiyle hamilesiniz tebrikler
Kasette cikan onda da cikar aynen. Şöyle düşünün kaset test atıyorum 30 hcg yi algılıyorken erken test 10 hcg yi bile algılıyor. O sebeple erkenden tahmin ettiğini söylüyor.İnşallah oyleyimdir 5 gün öncesine kadar sonuç veren testi sizce sabah ilk idrarla yapmalıyım bata 7 var ama çok sabırsızım kasette çıkan onda da çıkar öyle değil mi
c de çizgi çıkmadıysa bozuk ama sağdakinde silik çıksada gebesiniz
Çoook hafif var gibi kaçıncı dakikada çıkto peki önemli olan o ve batınız ne zamanEki Görüntüle 2795248
Benim testime de bakar mısınız sanki hayalet çizgi var gibi
2 dakika içinde çıktı adetine daha 7 Gün var sabah ilk idrarla yaptımÇoook hafif var gibi kaçıncı dakikada çıkto peki önemli olan o ve batınız ne zaman
2 dakika içerisinde çıkmıssa insaAllah gebesinizdir2 dakika içinde çıktı adetine daha 7 Gün var sabah ilk idrarla yaptım
İnşallah2 dakika içerisinde çıkmıssa insaAllah gebesinizdiradet gününüze yakın tekrar yapıp emin olun birdaha t çizgisi çıkarsa kan verin insaAllah vardır
Kaçıncı dk da çıktı canımEki Görüntüle 2795248
Benim testime de bakar mısınız sanki hayalet çizgi var gibi
2 dakika da çıktıKaçıncı dk da çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?