- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Sonra yok oldu gibi anlayamadım bana mı öyle geliyorSanki gölge gibi var
Hayalet çizgi var sankiVe az önce test yaptım böyle oldu
2gün önce beta hgc 0,5 bu kadar çabuk kana geçip idrarada geçer miHayalet çizgi var sanki
Hm Sabah ilk idrarla yaparsaniz o zmn daha net olur belkiSonra yok oldu gibi anlayamadım bana mı öyle geliyor
Evet HCG çok çabuk yükselen bı hormon iki günde iki katı artış sağlar tabi yine de emin olmak için yine bı kan verin bı kaç gün sonra2gün önce beta hgc 0,5 bu kadar çabuk kana geçip idrarada geçer mi
İhtimal olabilir inşallah olur inşallajjhhhhhhEvet HCG çok çabuk yükselen bı hormon iki günde iki katı artış sağlar tabi yine de emin olmak için yine bı kan verin bı kaç gün sonra
2 adet days comfort gebelik testi yaptım pozitif çıktı koşarak kan testine gittimCanım var gibi duruyor 2 gün sonra yeniden kan ver yükselmeye bak
Adetine ne kadar var canım2 adet days comfort gebelik testi yaptım pozitif çıktı koşarak kan testine gittimnegatif çıktı 0,6 çıktı çok kötüyüm
Bugün itibariyle 3 gün varAdetine ne kadar var canım
Adetin gecikirse tekrar yaptır canım adetinin 1. Günü 1,2 çıkan blri vardı ve hamile şu an belki yükselir senin deBugün itibariyle 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?