Kızlar merhaba öncelikle
23 yasindayim ve 1 bucuk aylik evliyim.
Bundan 5 sene once doktorum bana polikistik over teshisi koydu ilk 2 sene ilac icmeden adet goremiyodum fakat o ilaclarin beni daha kotu yaptigini dusunerek biraktim. Biraktiktan sonra kendi kendime adet gormeye basladim hem de en fazla 3-4 gun gecikerek.
Doktoruma her ay 4 gun gecikmeli adet goruyorum dedigimde bu senin gibi bi hasta icin cok guzel bisey demisti.
En son kontorolumde nisanliydim ve doktorum bana şu an evli olsaydin hamile kalmistin demisti. Bende neden diye sordugumda yumurtalarin catlamis demisti.
Ve ben evlenmeden 3 ay once hep duzenli adet gordum her ay 31inde adet oluyodum.
Ama şu anda adetim 11 gun gecikti.
Adet belirtilerim olmasa her zamanki gecikmelerim derim ama bütün adet belirtilerim var goguslerim sisti ve agiriyor, kasiklarimda agri var, belim agiriyo ve surekli uyuyorum.
Goguslerim bundan tam 15 gun once agirmaya basladi ve benim goguslerm agirdiktan sonra hemen adet gormem gerekiyodu ama hala hasta olmadim.
Kendimi de umitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilir miyim test mi yapayim kan tahlili mi yaptirayim