Kızlar yardımcı olur musunuzz ..

iamnotuser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
42
4
86
Kocaeli
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406962878.366578.webp . Adetim 2gün gecikti test yaptım ama böyle silik bişiler çıktı anlayamadım yardımcı olur musunuzz bu ne şimdi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilesin :) Tebrikleerr...

Adetin geciktiği için, testte çıkan silik çizgi hamile olduğunu gösteriyor.. Üstelik hiç beklemeden gidip kan testini yaptırabilirsin. Kesin sonucu hemen öğrenirsin böylece ;)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1206172 . Adetim 2gün gecikti test yaptım ama böyle silik bişiler çıktı anlayamadım yardımcı olur musunuzz bu ne şimdi ?

Canim öncelikle gunaydin.. İdrar testinde adetinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor. Hamilesin diyemem degilsinde diyemem sen oyuzden biraZcik daha bekle gidip kan tahliliyaptir.. CuÇünkü bazen bu evde yapilan testler yanlis sonuç verebiliyor.. Ama yine de umarim hamissindir

Biraz daha beklemem mi gerekiyor erken mi yapmışım testi ? Bi de hemen çıktı o çizgi

Biraz daha beklemem mi gerekiyor erken mi yapmışım testi ? Bi de hemen çıktı o çizgi

Zamaninda yapmissin canim.. Eger imkanin varsa bekleme, gidip kan testini yaptir. Sonucu tam olarak gorursun...
Benim 11aylik bir bebegim var. İdrar testi yaptim, hemen boyle silik bi cizgi cikti. Ayni gun gidip kan testi yaptirdim, hamile oldugumu ogrendim...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1206172 . Adetim 2gün gecikti test yaptım ama böyle silik bişiler çıktı anlayamadım yardımcı olur musunuzz bu ne şimdi ?

bende adetım 1 gun gecınce yapmıstım aynen bole cıkmıstı 2 gun sonra tekrar yaptım dahada belırgınlestı o gun dr gıtmıstım sende testı tekrarla sılık cıZgın belırgınlesecektır sonra dr gıt cnm ama kesınlıkle hamılesın

2tane test yaptım 2.si de bunun gibi silik çıkmış gercekten hamilemiyim ki agrı kesici falan içmeyim o zaman kasıklarım çok agrıyo :(

2tane test yaptım 2.si de bunun gibi silik çıkmış gercekten hamilemiyim ki agrı kesici falan içmeyim o zaman kasıklarım çok agrıyo :(

kan tahlili icin eger ssk varsa ssk anlasmali ozel bi hastaneyi arayabilirsin laboratuvar calisiyosa 1 saate sonucu veriyorlar.ben 33 tl ye aksam 21.00 civari yaptirmistim beta testini

tebrikler hamilesin benimde testimde böyleydi hemen çıkmıştı ama silikti seninki gibi....evet kan sonucuda gösteriyor ki gebesin hadi hayırlı olsun kuzummmm

Son düzenleme:
Bende test yaptığımda öyle çıkmıştı kan testi yaptırdığımda hamile olduğumu öğrenmiştim..
Hayırlı olsun..

Back
X