bglm Herşey İçin Hayırlısı... Kayıtlı Üye 29 Ekim 2014 570 243 123 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tuniss #21 tuniss .!.: evet canım,10 gün varken öğrendim ve keseyi de gördüm şükür ki Genişletmek için tıkla... Kız o kadar erken nasıl çıktı o zman keseyide gördügüne göre acaba önceki ay mı hamile kaldn da anlamadn olabilirmi
tuniss .!.: evet canım,10 gün varken öğrendim ve keseyi de gördüm şükür ki Genişletmek için tıkla... Kız o kadar erken nasıl çıktı o zman keseyide gördügüne göre acaba önceki ay mı hamile kaldn da anlamadn olabilirmi
tuniss Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 254 93 28 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tuniss #22 bglm .!.: Kız o kadar erken nasıl çıktı o zman keseyide gördügüne göre acaba önceki ay mı hamile kaldn da anlamadn olabilirmi Genişletmek için tıkla... 28 in de adetim başladı , sanırım üstüne adet gördüm dojktorda tam bişi demedi valahi keseciği gördük ilk resmimizi astık bile buzdolabına :)
bglm .!.: Kız o kadar erken nasıl çıktı o zman keseyide gördügüne göre acaba önceki ay mı hamile kaldn da anlamadn olabilirmi Genişletmek için tıkla... 28 in de adetim başladı , sanırım üstüne adet gördüm dojktorda tam bişi demedi valahi keseciği gördük ilk resmimizi astık bile buzdolabına :)
bglm Herşey İçin Hayırlısı... Kayıtlı Üye 29 Ekim 2014 570 243 123 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tuniss #23 tuniss .!.: 28 in de adetim başladı , sanırım üstüne adet gördüm dojktorda tam bişi demedi valahi keseciği gördük ilk resmimizi astık bile buzdolabına :) Genişletmek için tıkla... Oyy hadi hayırlısıyla gelsin bebiş bi de o kullandgn klomen ne ise yariyo kusura bakma çok soruyorum :)
tuniss .!.: 28 in de adetim başladı , sanırım üstüne adet gördüm dojktorda tam bişi demedi valahi keseciği gördük ilk resmimizi astık bile buzdolabına :) Genişletmek için tıkla... Oyy hadi hayırlısıyla gelsin bebiş bi de o kullandgn klomen ne ise yariyo kusura bakma çok soruyorum :)