Aşılama Kızlar yardımcı olurmusunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gamze ekiz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
147
77
18
30
Kızlar buqün aşılama mın 3. Günü ve doktorum düşük olmasına karşı progestan verdi sersemlik baş dönmesi yapablr dedi ve benim buqün tam ikikere başım döndü qözlerim kararıyor uyuşma qibi oluyor ayakta yürüyecek halim olmuyor ve bunlar yarım saat sürüyor acaba sizdede öyle oldumu biraz moral vereblrmsnz.

Canim ben 3. Asilamami yaptirdim dun bende olmadi ama morel cok etkiliyor hormonlardan hassaslasiyoruz

Canim ben 3. Asilamami yaptirdim dun bende olmadi ama morel cok etkiliyor hormonlardan hassaslasiyoruz
Aynen canım ama benim ilaçlardan baş dönmesi yapıyormuş buqün 5.gün buqün iyim ama hiç Bi belirti yok deqişiklik yoksa daha erken mi senin hiç biri tutmadımı

Düşük riski için bu ilac oldukca önemli bense kullanmıştım. Kullanmaktan başka seçeneğin yok ya etkileri malum kimisini yataga dusuruyo kimisinede bisey yapmiyor. Bol bol dinlen uzan ayakta kalmamaya calis zorlama kendini imkânın varsa birisi gelsin yanina ilgilensin yemeginle evinle. Baya bas dönmesi yapiyor cunku

Saol canım cvp verdin için buqün 6.qünüm oldu ilk 3 qün zaten kaynanam üst katımda olduqu için yemek falan verdi dqer şeyleri hep kendim yaptım zaten artk daha iyim ilk 3 qün hep aqrılarım vardı doktor iqneler le yumurtalar büyüdüğü için dd şimdi iyim ama nasip bakalım ne olcak ilaçlarımı da içiyorum hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…