Kızlar yardımcı olurmusunuz?

Lemya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
1
0
1
25
Kızlar aranızda soğan kürü ile hamile kalan var mı eyer varsa hemn aynı ay içinde hamile kalan varmi?

Bende bi iki sene hamile kalamamistim bnde esimde doktora gittik bir sürü tahlil film çektik hiç bi sorun çıkmadı soğan kürü kullandım başka şeylerde ama yinede ise yaramadı en son d vitaminden kaynaklanıyor olabilir diye onuda kullandım ama yine olmadı sonra yine doktora gittim ve bana stresten olabilir hamile kalmayı bu kadar kafana takma akışına bırak herşeyi sagliklisin ilaki olacaktır dedi bnde öyle yaptım hamile kalma dusuncsini zorda olsa kafamdan attım önceleri adet dönemin yaklaştığında acaba gecikir mi diye düşünürdüm ama onları dusunmeyide bıraktım sonra bi gün baktım ki farkında olmadan adettim bir hafta gecikmiş test yaptım ve sonuç pozitif cikti eğer sizinde sağlıkliysaniz herşeyi akışına bırak ve hiç ummadığın bir anda hamile olduğunu öğrenirsin insallah kafana takma:)

Kızlar aranızda soğan kürü ile hamile kalan var mı eyer varsa hemn aynı ay içinde hamile kalan varmi?
Ben duymuştum, babamın işyerinden bir kız kistleri yüzünden soğan kürü uygulamış, hemen değil de sonrasında hamile kalmış.

Benimde neredeyse 3 yıl olucak sogan suyu içiyorum içine birazda maydanoz atıyorum ama hamile kalamıyorum kafamdanda hiç çıkaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…