kizlar yardiminiz lazim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi RoSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RoSa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
59
0
86
37
- Yurtdışı
kizlar benim 5 -6 aylik bir iliskim var ve onla yakin bi arkadasimin dugununde tanistim..onun abisiyle benim arkadasim evliydi ama sadece 4 ay evli kalabildiler gecen ay siddetli kavga yuzunden ayrildilar..ve erkek arkadasim arkadasimla artik arkadas olmami istemiyo kesinlikle ve ben de bunu yapmicami soyluyorum..ilk basta ikna etmistim ama son zamanlarda arkadsaimin annesi ileri geri erkek arkadasim hakkinda konusunca ar tik kesinlikle o kisiyle arkadaslik yapmami istemiyo .. ve benden secim yapmami istedi..ve son 3 haftadir biraz tuhaf davraniyo..eskiden asiri ilgiliydi ve simdi 2 iste calisiyo ikimizde cok yogunuz sanki eskisi gibi degiliz artik ve cok asiri kiskanc hic kavga etmesken son donemlerde tartisir olduk artik kafam karisti hem cok seviyorum hem arkadsimdan vazgecmek istemiyorum hem kiskancliklarindan bunaldim hemde son zamanlarda eskisi kadar ilgili olmamasi :( kafam karisik

yoğunluktan ilgisini belli edemiyor olabilirmi?
yada dediğiniz gibi arkadaşınızla samimiyetinizi bozmadığınız için onu dinlemediğinizi düşünüp ilişkinizi kafasında tartıyor olabilir??
en mantıklısı ona sormanız.
biz burda suya yazar gibi oluyoruz..

ya ne desem bilemedim bende. arkadaşlığa ihtiyacı olduğu bir dönemde arkadaşından vazgeçsen belki gün gelip sende sevgilinden ayrılacaksın ve arkadaşlarının tesellisini isteyeceksin. yada gün gelecek arkadaşın seni satacak hem arkadaşından hem sevgilinden olacaksın. ne hayatlar okuyoruz burda..

kizlar benim 5 -6 aylik bir iliskim

arkadsaimin annesi ileri geri erkek arkadasim hakkinda konusunca ar tik kesinlikle o kisiyle arkadaslik yapmami istemiyo ..

annesi senin sevgilin hakkında ne gibi ileri geri bir konuşma yapmış haberin var mı?

ateş olmayan yerden duman çıkmaz:1shok:

arkadaşını sevgilin istedi diye silmen yanlış olur. üstelik o bu baskıyı sana yapmamalı. çok yanlış. onların arasındaki sorun onlarla ilgili. sana bu konuda hükmetmeye hakkı yok. arkadaşının sana bir yanlışı var mı. yok sa ve seni seviyorsa,sırf sonradan çıkan bir erkek için arkadaşlığını silersen arkadaşına çok büyük yanlış yapmışolursun. bunu diyen erkek arkadaşın acaip bencillik yapıyor. çok hatalı.

Tuhaf yaa. O kendi arkadaşı için bunu istiyor ama o da senin arkadaşın.
O yokken arkadaşın vardı. Hatta erkek arkadaşınla ilgili bir sıkıntın olunca belki derdini paylaşack ilk kişilerden biriside o arkadaşın olacakk. Yanlış olur bence böyle bişey yaparsanız.

Ama sevgilin de abartmış durumu canım. Yani sizin meseleniz değil kii buu. Kötü bir huyunu mu gördü arkadaşının. Namussuzluğunu filan mı. Arkadaşının annesi ne konuştu. O da saçmalamış ama. Ona ne ya senin erkek arkadaşından ne cüretle senin yanında ileri geri konuşur. Ve de sen bunu neden söyledin sevgiline. Bence sevgiline zamanla arayaı soğutacağını söyle. Bu zaman içinde de arkadaşınla daha az görüşebilirsin. Off o da yeni ayrılmış ama kafam karıştı. ıki ucu B.klu değnek misali bacım.Allah kolaylık versin.

benim erkek arkadasim benden once nisanliydi onun hakkinda asilsiz konusmus ama arkadasmin annesi bunu bana soyledi ama erkek arkadasimaben soylemedim cunku hepsi ayni cevreden oldugu icin baska insanlardan duymus dedikodu misali yani...
bende soyledim kackez cok gorusmem vs vs bi cok sey uydurdum ama dedigim dedik diyo bende ne onu nede arkadasimi kaybetmek istiyorum..ama en kotu ihtimalle beni yalan soylemeye kosullucak sanirim.. gorusmuyorum derim gizlice gorusurum ama ogrenirsede bi daha bana asla guvenmes cunku birbirimize kizicamizida bilsek asla yalan soylemeyiz son gunlerdir kafayi yiyip duruyorum .. erkek arkadasinmi var derdin var!! ufff

benim erkek arkadasim benden once nisanliydi onun hakkinda asilsiz konusmus ama arkadasmin annesi bunu bana soyledi ama erkek arkadasimaben soylemedim cunku hepsi ayni cevreden oldugu icin baska insanlardan duymus dedikodu misali yani...
bende soyledim kackez cok gorusmem vs vs bi cok sey uydurdum ama dedigim dedik diyo bende ne onu nede arkadasimi kaybetmek istiyorum..ama en kotu ihtimalle beni yalan soylemeye kosullucak sanirim.. gorusmuyorum derim gizlice gorusurum ama ogrenirsede bi daha bana asla guvenmes cunku birbirimize kizicamizida bilsek asla yalan soylemeyiz son gunlerdir kafayi yiyip duruyorum .. erkek arkadasinmi var derdin var!! ufff

yoğunluktan ilgisini belli edemiyor olabilirmi?
yada dediğiniz gibi arkadaşınızla samimiyetinizi bozmadığınız için onu dinlemediğinizi düşünüp ilişkinizi kafasında tartıyor olabilir??
en mantıklısı ona sormanız.
biz burda suya yazar gibi oluyoruz..

yogunluktan ve bana bu olaydan kirgin oldugu icin dusunuorum.. iliskimizi kafasinda tarttini sanmam cunku 1.5 gun telefonda konusmadik kustuk sadece msglasdik onun beni bu konuda suclu bulmasina ragmen ilk adim ondan geldi cunku cok inatciyim :)

yogunluktan ve bana bu olaydan kirgin oldugu icin dusunuorum.. iliskimizi kafasinda tarttini sanmam cunku 1.5 gun telefonda konusmadik kustuk sadece msglasdik onun beni bu konuda suclu bulmasina ragmen ilk adim ondan geldi cunku cok inatciyim :)

hımm..benimki sadece bir ihtimal..
dediğim gibi en mantıklı cevabı arkadaşınız verecek..:delphin:

cidden karışık bir durum...

ben senin yerinde olsam eğer arkadaşım şimdiye kadar bana ters gelen davranışlarda bulunmamışsa bana yada çevresine karşı onunla görüşmekten vazgeçmezdim... sevgili gider arkadaş kalır genelde...ama arkadaşımın bazı yanlışları var da ben de arkadaşım diye katlanıyorsam görüşmelerimi azaltırdım yavaş yavaş... sonuçta o da zor bir dönemden geçiyor ; üztelik tanışmanıza vesile olmuş...

erkek arkadaşıma bu durumu açıklar ve kararımda net olduğumu hissettirirdim hoşuna gitsin ya da gitmesin... bu benim kararım ve saygı duymak zorunda eğer ilişkimize yansıtılacak bir durum değilse ki bence değil... arkadaşımla benim aramda olan özeldir...

bir de 5 aylık bir ilişki ; doğal olarak yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi... cicim ayları geçmiş ; artık alttan almak ya da görmezden gelmek yerine tartışmalar yaşanır olmuş... bu normal bence... yoğunluktan da daha az ilgi gösteriyor olabilir...

bence çok üzerinde düşünüp bu hayatı kendine zehir etme... sonuçta sen burda böyle kukuman kuşu gibi düşünürken onun aklı kesin başka yerdedir... erkek en nihayetinde ; derde tasaya gelemez...

kizlar sagolun yardimlariniz icin olayi hallettim simdi nazarr degmesin cok mutluyum hersey iyi hehe =)

Back
X