Mrblar kizlar suan 6haftalik gebeyim 5.haftada keseyi gorduk 7mm di sali gunu kismetse kalp atislarini duymak icin kontrole gdicez suan sorunum su gecen hafta bulantim vardi gunde bi kez cikariyordum suan 3 4 gundur bulantim yok bu bi sorunmudur cok tedirginim
Mrblar kizlar suan 6haftalik gebeyim 5.haftada keseyi gorduk 7mm di sali gunu kismetse kalp atislarini duymak icin kontrole gdicez suan sorunum su gecen hafta bulantim vardi gunde bi kez cikariyordum suan 3 4 gundur bulantim yok bu bi sorunmudur cok tedirginim
kesinlikle kötü düşünmeni istemem ama ben doktorunu bir ara derim. benim doktoruma midem bulanıyor dediğimde ki hala bulanıyor gerçi azıcık hafifledi, doktorum kızıyor soyleniyorum diye. birden kesilirse asıl gel bana sor diyor. gerci bu hamileliğin başlarındaydı. doktorum rahattır ama bu konunun bazen önemli olabileceğini belirtiyor. ama bazen! o yuzden ıcın rahatlasın istersen salıya kadar bekleme. ya da doktorun sıkıntı yok da diyebilir tabii.
bu arada senın gibi olup sonra bebişlerini sağlıkla doguran da cok. ben garantici oldugum için git görüş derim doktorunla. garanti olsun, salıya kadar beklemez zorlasır sana..