KIZLAR YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR.BILDIKLERINIZI PAYLASIRMISINIZ

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
Kizlar merhabalr.ben sizden bi konuda bilgi almak istiyorum.ben 2 başarısız deneme sonucu 3.denemede ikiz gebelik oldu .ALLAH biliyor ki bana kızmayın yadırgamayın ne olur.ikiz istemiyordum hem bakmak ,hem eğitmek vs vs her yönden zor ve skntili.bakan ve yardim eden yok mu derseniz annem var allah razı olsun ,kayinbalidem de var ama yaşlı kendine faydası bile zor diyebilirim.annem ne zmna kadar bakabilir yardim edebilir ki bana.illa ki tek.kalicam olmalida ki alışabileyim.ikiz olduğu için kendimi mutlu hissedemiyorum, hamileliğin tadını çıkaramıyorum vs vs hepニkarisik duygular içindeyim. Bu konuda bana neler söyleyebilirsiniz?hepinize teşekkür ederim şimdiden....

Çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız gerekirse tüm maaşı verip bakıcı tutabilirsiniz, en fazla 5 yıl zorlanırsınız.
Çalışmıyorsanız eğer neden bakamayasınız ki, arka arkaya doğurup üç çocuğa bakan arkadaşım var en büyüğü 6 yaşında mesela yoruluyor evet ama imkansız değil.

Ben şuan iyi ki ikiz olmuş diyorum bende ilk öğrendiğimde ağlamıştım boşuna ağlamışım. Birbirlerine arkadaşlar hele ki pandemi döneminde hiç arkadaş ihtiyacımız olmadı. Bakmak konusu da 15 gün kaynanam kaldı ben biriyle aynı evde zor duranlardanım istemedim hep kendim baktım gece gündüz istersen herşey oluyor

Hyr kuzum çalışmıyorum evdeyim.

Hyr kuzum çalışmıyorum evdeyim.
Bakarsın o zaman canım hiç sıkma canını, yıllardır bu zamanı beklemiyor muydun?
Bende nasipse ikiz annesi olacağım, şuan çalışmıyorum planım kendim bakmam yönünde zaten annem ve kayınvalidem bakamaz.
Mülakata girdim sonuç bekliyorum eğer atanırsam maaşımın büyük bir kısmını verip bakıcı tutmam gerekecek ona da razıyım şuan tek derdim evlatlarımı sağlıkla dünyaya getirebilmek.
Hiç korkma, onca tedavi yıldırmadı da iki çocuğa bakmak mı korkutacak? Hormonlardan hep bunlar

ahhh ahh ohormonlar dengemi iyice bozdu valla cnmmsen de tedaviyle mi oldu?cinsiyetleri belli mi?ben daha öğrenemedim göstermediler

ahhh ahh ohormonlar dengemi iyice bozdu valla cnmmsen de tedaviyle mi oldu?cinsiyetleri belli mi?ben daha öğrenemedim göstermediler
Evet tüp bebek
belli değil, ay merak etmiyorum ben yarın 12. haftaya gireceğiz
Canım sen ikili mi yaptıracaksın, yoksa fetal dna mı? Doktorun yönlendirme yaptı mı bu konuda?

maşallah cnm.ben 2li yaptrdim .Smdi gidince belki 3lu ister cnm.smdilik başka bisey yok

Benim teyze kizimin var ikizleri oda ikiz olacagini ilk duydugunda oturup ağlamıştı simdi iyiki ikiz olmuş diyor inanilmaz mutlu bazen hatırlatıyorum agladigi zamanlari cok cahilmisim diyor

Cnm ben sadece 12li yaptrdim. Smdi 17.hafta oldu .Perşembe artık ne ister bilemiyorum cnm

maşallah cnm.ben 2li yaptrdim .Smdi gidince belki 3lu ister cnm.smdilik başka bisey yok
Yaa 2li nasıl çıktı?
Benim doktorum fetal dna testi istedi 620 dolar açıkçası çok pahalı geldi tüp bebek zaten pahalı. İkili test doğru sonuç vermiyor dedi ama ikili yaptıran da çok.
Sanırım ikili yaptıracağım bende, kaçıncı haftada yaptırdın?

Her dediklerini yapma yaaa ben böyle insanların damarına,vicdan yapmalariicin yok olmaz ,dgru degil demelerine sadece soygunculuk olarak nitelendiriyrm tüp bebek ya zaafimizla oynuyorlar. Yaptrdim 13.haftada çok şükür temiz cıktı. Sende çok kafayatakip her dediklerini uygulama derim.para tuzağı olarak görüyorum ben

Ins Bnde öğle düşünürüm cnm.braz dengem de bozuldu valla

Dünyanın en mutlu insani olacaksın bak buraya yaziyorum sende buraya gelip iyiki diyeceksin ilk 6-7 ay cok zor olabilir onunda sabrini Allah verir sonrada hersey kolaylasmaya baslar

Eşim ve bende böyle düşünüyoruz artık.
Yani ne dendiyse yaptık, gerekiyorsa daha da yaparız ama durduk yere parayı da yoldan bulmuyoruz ki. Allah korusun riskli bir durum görüp öyle dese yaptırın diye yaptıralım ama direkt ikili yaptırmayıp fetal dna isteyince kıllandık artık. Bende ikili yaptırayım canım en iyisi çok teşekkür ederim. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah

Öyle hissetmeniz çok normal. Ben de öyle hissettim hatta hala çok korkuyorum yetebilir miyim çok tükenir miyim. Ama bizi seçtilerse vardır bir hayır merak etmeyin allah dağına göre kar verir. Ben hamilelik risklerinden de korktmuştum şükür 20 hafta olduk. Su akar yolunu bulur yalnız değilsiniz onu bilin

Ben yetememkten çabam tukenmesinden çok korkuyrm. Umarım tatlım herşey güzel olur Bnde 17.haftadayım.cinsiyet belli mi bnm daha belli değil. Ins perşembe günü gosterirler

Rica ederim kuzum .yavrularımız rabbimize emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…