Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

moon0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
82
24
38
27
Merhabalar 6 haftalık hamileyim 3 gün önce doktora gittim kesemi görebildim sadece haftaya birdaha gidicem özelde muane oluyorum fakat ilk muane olarak kan ve idrar testi istediler aşırı pahalı geldi bana 2000 civarı devlet hastanesinden randevu alsam yapar mı veya aile hekimi yapıyor mu bilgisi olan varmı çok kararsız kaldım 😊

İlk testleri devlette verin tabi ki, özeller resmen soyuyor milleti. Herhangi bir kadın doğuma gitseniz yeter

Normal gebeyim ve ilk muayeneye geldim diye gidin o doktorda zaten keseye bakacak sonrasında da sizden aynı tahlilleri isteyecek :)

Merhabalar 6 haftalık hamileyim 3 gün önce doktora gittim kesemi görebildim sadece haftaya birdaha gidicem özelde muane oluyorum fakat ilk muane olarak kan ve idrar testi istediler aşırı pahalı geldi bana 2000 civarı devlet hastanesinden randevu alsam yapar mı veya aile hekimi yapıyor mu bilgisi olan varmı çok kararsız kaldım 😊
Ben aile hekimine yaptırmıştım valla komple

Tüm tahlillere aile sağlık merkezinde yaptırabilirsiniz. O tahlilleri özel doktorunuza götürebilirsiniz.

Normal gebeyim ve ilk muayeneye geldim diye gidin o doktorda zaten keseye bakacak sonrasında da sizden aynı tahlilleri isteyecek :)
Anladım çok teşekkür ederim yarın aile hekimime gidicem
İlk testleri devlette verin tabi ki, özeller resmen soyuyor milleti. Herhangi bir kadın doğuma gitseniz yeter
tamamdır çok teşekkürler aile hekimi diyende var yarın için boş yer bulamaya bilirim sonrasında zaten 9 gün tatil yarın aile hekimine bi gideceğim ☺️

Aile hekimi de yapıyor ancak eksikler oluyor. Ben ekstra devlette yaptırdım testleri. Randevu alın, test için geldiğinizi söylemenize gerek yok, ilk muayene dersiniz. Zaten hemen size test yazacak.. En fazla 2 güne de sonuçlar sisteme düşüyor zaten

Back
X