• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

basakalya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
527
106
23
28
Kızlar ya kafam çok karıştı benım bu ay klomen ve ovıtrelle tedavım oldu sımdı beklemekteyım bat 4 Kasım ama benım yumurta çatlamam uzun sürdü iğneyi vuruldum 5 gün sonra çatladı sımdı ben ne zaman test yapabilirim

İğneden sonra 36. Saatte çatlar normalde nerden biliyorsun 5.günde çatladığını

Eklentiler

• IMG_1890.webp
    IMG_1890.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 22
Doktor kontrolünde oldu çünkü evde de ovulasyon testıyle takip ettim
Bu tür hormon ilaçları kullanırken yapılan ovülasyon testleri doğru sonuç vermiyor. Doktor ultrasonda görüp dediyse bilemem ama iğneden sonra 36. Saatte çatlar ana folikül. Ben tüp bebek tedavisinde bir yandan çatlamasın diye cetrotide iğne vuruluyordum içeride 15 tane kocaman folikül var ve neredeyse çatlamak üzere olmalarına rağmen cetrotide lh salgısını bastırdığı için ovülasyon testi negatif çıkıyordu. Ya da ovitrelle vurulduğunda gerçek sonucu görmek için 10 gün boyunca gebelik testini takip etmelisin çünkü ovitrelle etkisiyle gebelik testi pozitif çıkar sonra söner sonra gebelik varsa tekrar pozitife döner.

Geriden gelen bir folikül olabilir hormon kullandığın için sen iğneyi vurduğun günü baz al ve iğneyi vurulduğundan 15 gün sonra testini yap
Yaaa yemin ederim doktor böyle açıklama yapmıyor ama benım hep takip oldu adet döneminin 3. Günü gittim klomen başlandı falan 5 gün içtim sabah akşam sonra kontrole gittim 20 cm olmuş aynı gün ovitrelle vurduldum çok dayanılmayacak argoların oldu aynı günde ilişki olsun büyük ihtimalle catladı hemen dedi ama ovulasyon testinde yumurtlama devam ediyordu zaten iğnenin 3 . Günü kontrole gittim catlamamıs kistte de dönüşebilir dedi sonra çok üzüldüm üzülme 3 gün sonra tekrar geldi dedi ama ben 4 gün sonra gidebildim gitmeden bir gün önce gece test yaptım silikleşmişti sabahta doktor zaten çatlamıs dedi sürecim böyle oldu

Şimdi ben hep gebelik testi mi yapayım evde takip için hangi markayla yapmamı önerirsiniz
İşte süreci tam anlattığın için şimdi oturdu. O zaman çatlamanın olduğu günü baz al kuzum. İnnovita olabilir hassas oluyor prodoctor olabilir awox kullanma artımedde bazen yanlış sonuç veriyor. Ama en kesini bence 15 gün hiçbir şey yapma zaten reglinle örtüşür direk gidip kan ver

İşte süreci tam anlattığın için şimdi oturdu. O zaman çatlamanın olduğu günü baz al kuzum. İnnovita olabilir hassas oluyor prodoctor olabilir awox kullanma artımedde bazen yanlış sonuç veriyor. Ama en kesini bence 15 gün hiçbir şey yapma zaten reglinle örtüşür direk gidip kan ver
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden doktor bana ilk ilişkiden itibaren yapabilirsin en erken dedi de heyecanlandım . O yüzden predıctor early aldım çok çok gözle görülür kırmızı vardı silikti ama çok silik yani bende ne biliyim heyecanlandım ya ay çok zor işler ya sen gebe 🤰 misin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden doktor bana ilk ilişkiden itibaren yapabilirsin en erken dedi de heyecanlandım . O yüzden predıctor early aldım çok çok gözle görülür kırmızı vardı silikti ama çok silik yani bende ne biliyim heyecanlandım ya ay çok zor işler ya sen gebe 🤰misin

Back
X