• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var???

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
116
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün sonra sevgilimle 4.tanısma yıldönümüz. Ve ben hala ona hediye alamadım ne alsam die düşünüp durdum hem ilginc hem cok özel olsun istiyorum calısma saatlerimden dolayıda alamadım daha ama o bana gümüs cok sık bi bileklik almıs bu sene gecen senede kocamana pelus ayıcık almıstı ondan öncede gümüs hos bi kolye. gerci hediye alıp vermek için özel günleri beklemeyız ama onu cok mutlu edicek bişey yapmak yada almak istiyorum cunku o mukemmelim benım. Fikrinizie cok ihtiyacım var kızlar...???

sık bir saat yada parfüm alabilirsin yada giyim tarzına göre şık bir gömlek üstü kazakda olabiliropuyorumnanaktan

bizimde evlilik yıldönümümüze bikaç qün kaldı yaa bende bu konuda çok kararsızım ne alsam diye düşünüyorum..

saat güzel bir fikir..çalışırken takabilecegi,takım elbiselerle fln sık bir saat çok hoş olur..
parfümü de set olarak alabilirsin..duş jeli arter shave i roll on fln..
şimdi yılbaşı geliyor,genelde bu sekilde setler çıkarıyor bazı parfüm markaları fiyatları da normale göre daha uygun oluyor..

Ya birazda özel olsun istiyorum hediye herkes alırda farklı olsun istiyorum ama bulamıyorum hiç yaratıcı deilim ya. Onun kadar bile romantık deilim:)

sitenin birinde oscar ödülü siparişi verebiliyorsun. üstüne de "mükemmelimsin" yazarsın

ha tabi o bunu ne yapar bilemicem

kaydirigubbakcemile3

ikinizn resmini sinema afiişi yaptır poster gibi
bi hediye sitesinde yapıyolar ilginc degişik şeyler var bak bi o siteye

Güzel ve iyi bir markanın yün bir atkısını alabilirsin. "Ben yanında olmayınca seni sıcak tutsun" dersin, çok özel olur. Hatta iyi bir markanın yerine senin ördüğün olsa daha da özel olur ama sıkı çalışman lazım 2 günde örüp bitirmek için:hulya:

Kılar fikirler süperde 2 günde ayarlayabilicegim yok ki:( ufff hep böle oluyo yad 2 ay düşünüyom ne alsam yapsam die 2 gün kala alamıyorum hala düşünüo oluyorum:D
gecen sene pelus terlik almıstım cok kalıteli ve güsel begenmiştim ama bu sene tıkandım kaldım:(

o zaman kol düğmesi yaptır canım üzerinde baş harfleriniz olanbirinde onun birinde senin başharfin hemen yaptırılabilir hemde şık ve güzel olur

canım ben eşimin resmini karakelamle yapan bi yerde yaptırmıştım ve çook hoş olmuştu çokda hoşuna gitti hem ilerde evlenirseniz odanız bi köşesine asarsınız resmin arkasınada duygularımı onun için neler düşündüğümü yazmıştım çerçevlettirip astık odamıza çokda güzel oldu

Kılar fikirler süperde 2 günde ayarlayabilicegim yok ki:( ufff hep böle oluyo yad 2 ay düşünüyom ne alsam yapsam die 2 gün kala alamıyorum hala düşünüo oluyorum:D
gecen sene pelus terlik almıstım cok kalıteli ve güsel begenmiştim ama bu sene tıkandım kaldım:(

yenisini al

eskimiştir o :lepi:

Back
X