kızlar yardımınıza ihtiyacım var :)

likestars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
51
3
28
İstanbul
merhaba :) çok iyi anlaştığım biri vardı, ilk önce arkadaştık. yaklaşık 10 gündür de artık birbirimize duygularımızı açtık diyelim ^_^ fakat farklı şehirlerdeyiz konuşarak ve mesajla sürdürüyoruz şimdilik ilişkimizi. birbirimize destek oluyoruz, her şeyi konuşabiliyoruz. o çok güzel şeyler söylüyor bana. aşkım'la başlıyor fıstığım, bebeğim, bitanem diye gidiyor :) ama ben hem konu açmada hem de ona güzel şeyler söylemede yetersiz hissediyorum kendimi. konuşurken kalbim öyle hızlı çarpıyor ki ne diyceğimi unutup, sadece onu dinlemek istiyorum ama olmuyor tabi, ona da güzel şeyler söylemek istiyorum. genelde o anlatıyor ben dinliyorum. aşkım dememi çok seviyor sabaha kadar aşkım desen dinlerim diyor. klasik şeylerin haricinde nasıl hitap edebilirim? bir de hep o konu açıyor resmen kilitleniyorum konuşurken nelerden bahsetmeliyim sizce. ilgisini çekmek istiyorum?

Bir şey yapmana gerek yok ki.
Adamın zaten ilgisini çekmişsin ki flört ediyorsunuz.
Bence olduğun gibi davran ki seni yapmacık bulup senden uzaklaşmasın.

Daha ne ilgisini cekeceksin, cekecegin kadar cekmissin zaten :)
Bir de bende konusmayalim, bende konu acmayalim diye kasma kendini, daha da tutulur kalirsin...
Akisina birak, zaten zamanla onunla konusurken kendini daha rahat hissedeceksin...
Askim dedim simdi sira hangisinde diye de sorma, icinden ne geliyorsa, oyle davran, hicbir seyi kaliba sokma...
Bu arada hayirli olsun

Ben askbocegım balım dıye hıtap ederm bızmkı de klask sozlerden hoslanr

Eğer telefonundan fotoğraf gönderebiliyorsan yaptığın şeylerin veya kendini ne yapıyorsan o an fotografını cekip gönderebilirsin. Hem konuşmak daha kolay olur hem daha akılda kalıcı olur.

teşekkürler :) aslında onun sesini duymayı çok seviyorum. uzun uzun anlatıyor ve hiç sıkıcı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…