• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardiminiza ihtiyacim var

17 yaş biraz ablacım şu an çok gibi durmasada..bir düşün sen 36 yaşına gelince o 53 yaşında olacak ..işte o zaman seni çokkkkk kıskanacak baskı yapacak ve daha bir dolu sorun yaşayacaksın ..böyle bir ilişkiye hiç başlama derim ben ..

17 yaş biraz ablacım şu an çok gibi durmasada..bir düşün sen 36 yaşına gelince o 53 yaşında olacak ..işte o zaman seni çokkkkk kıskanacak baskı yapacak ve daha bir dolu sorun yaşayacaksın ..böyle bir ilişkiye hiç başlama derim ben ..
evet doğru söylüyosun. ayrıca yarın öbür gün torunu olunca benim doğurduğumu görmez bile nasıl olsa 2 tane çocuğu var babalık duygusunu biliyo bu sefer torunuyla ilgilenir hep

Bence kiskanmaz ama ondaki heyecan kaybolur.yani benim esimde bneden 17 yas buyuk ama bircok sey ben istedigim icin olur,yoksa adami biraksan poposunu deviri yatar, arkadasimin eside 30 yas buyuktu .kiz boyle fikir fikir,bi gun giydigini diger gun giymez,suslu puslu,kocasida eski bi tisortu,sortu Allahim !!senden yasli olanlar senin enerjini emiyor,tuketiyor bitiriyor ))arkana bakmadan kac

evlenmeyi düşünmüyorum vs diye açıklama yapmaya bile çalışma.tavırlı ol.sen kırılmasın diye açıklama yapmaya çalıştıkça nazlandığını düşünüp sakız olur iyice.

Merhaba sizden bi konuda yardim istiyorum. Benden 17 yas buyuk biri beni sevdigini vs soyluyo.kendisiyle 2 yil once is yerinde tanistim. Aslinda iyi biri ama nasil olurda surekli beni sevdigini soyler anlamadim. Neler neler soyluyo inanamazsiniz. Bide evlenip ayrilmis 2 tane cocugu var ve oglu 22-23 yaslarinda kizida 19 filan. Bu arada ilk evliligini cok erken yapmis kendisi 43yasinda bende 26 yasindayim. Bu arada bende evlenip ayrildim ama cocugum yok. Kendisine uzun sure evlenmek dusunmedigimi vs soyluyorum neler soyluyorum. Beklerim filan diyo hep boyle konusmalari olumlu ama yani ben artik hic bi erkege guvenmedigim icin pek inanmiyorum. Sizinde boyle bi durumunuz olsa ne yapardiniz? Cok uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin. Umarim anlatabilmisimdir[/QUO
Merhaba sizden bi konuda yardim istiyorum. Benden 17 yas buyuk biri beni sevdigini vs soyluyo.kendisiyle 2 yil once is yerinde tanistim. Aslinda iyi biri ama nasil olurda surekli beni sevdigini soyler anlamadim. Neler neler soyluyo inanamazsiniz. Bide evlenip ayrilmis 2 tane cocugu var ve oglu 22-23 yaslarinda kizida 19 filan. Bu arada ilk evliligini cok erken yapmis kendisi 43yasinda bende 26 yasindayim. Bu arada bende evlenip ayrildim ama cocugum yok. Kendisine uzun sure evlenmek dusunmedigimi vs soyluyorum neler soyluyorum. Beklerim filan diyo hep boyle konusmalari olumlu ama yani ben artik hic bi erkege guvenmedigim icin pek inanmiyorum. Sizinde boyle bi durumunuz olsa ne yapardiniz? Cok uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin. Umarim anlatabilmisimdir
canım ilk olarak böyle insanlara inanmıycak sürekli seviyorum diyen erkek beklenti sahibidir senden ne beklediğini anlamaya çalış her zaman kafanın bir köşesinde yalan olduğu kalsın bana kalırsa arkanı dön ...

arkadaşlar erkeklerin duygusal olduğunu biliriz bu yüzden hemen kesip atmalı yoksa iyice sülük gibi yapışır

kızlar bu adam bana yapıştı bile o kadar laf söyledim azarladım hala aradı yine azarladım tamam aramıcam bi daha dedi en son araya bi kadın sokmaya çalıştı kadın beni aradı manevi ablasıyım fal baktırdık sen çıktın filan dedi. sonra kuzenimin bi arkadaşı vardı ona arattık bi daha aramasın diye ben onun sevgilisiyim bi daha rahatsız etme filan dedi ondan sonra ondan bi boş mesaj geldi bi daha da aramadı

Merhaba sizden bi konuda yardim istiyorum. Benden 17 yas buyuk biri beni sevdigini vs soyluyo.kendisiyle 2 yil once is yerinde tanistim. Aslinda iyi biri ama nasil olurda surekli beni sevdigini soyler anlamadim. Neler neler soyluyo inanamazsiniz. Bide evlenip ayrilmis 2 tane cocugu var ve oglu 22-23 yaslarinda kizida 19 filan. Bu arada ilk evliligini cok erken yapmis kendisi 43yasinda bende 26 yasindayim. Bu arada bende evlenip ayrildim ama cocugum yok. Kendisine uzun sure evlenmek dusunmedigimi vs soyluyorum neler soyluyorum. Beklerim filan diyo hep boyle konusmalari olumlu ama yani ben artik hic bi erkege guvenmedigim icin pek inanmiyorum. Sizinde boyle bi durumunuz olsa ne yapardiniz? Cok uzun oldu sanirim kusuruma bakmayin. Umarim anlatabilmisimdir
17 yas cok fazla huc dusunme bile kestir at

Back
X