Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. İlişkiniz mevzusundada ben çok abartılı ve gereksiz davrandığınızı düşünüyorum. Sosyal hesap mı ben mi ne demek ? Ne saçma şey yahu. Sosyal hesaplarla kendinizi bir kefedemi tutuyorsunuz ? Artı sosyal hesap kullanıyorsa ne olmuş, günümüzde kullanmayan mı kaldı ? Artık öğretmenlerimiz bile ders notlarını bu hesaplardan paylaşıyor, günümüzde bu iş zevk meselesinde de çıktı artık zorunlu ihtiyaç haline geldi. Sosyal hesap kullanmayan insan hayatın da akışının dışından kalıyor. Bence bu mevzuda çok yanlış düşünüyorsunuz. Benim 3 yıllık bir ilişkim var, ufak tefek tartışmalar dışında ciddi bir tek kavgamız olmadı. Ve inşallah evlenmeyi düşünüyoruz. Mutlu bir ilişkinin sırrı karşılıklı hoşgörü ve uzlaşmadır. Böyle ufak tefek sorunlarla sürekli ya o ya ben moduna girersen, olur olmadık şeyleri ssorun etmeye devam edersen asla mutlu bir ilişkin olmaz, evlenince de mutlu bir evliliğin olmaz. Sosyal hesaplarının şifresini alırsın, sürekli gözünün önünde olur. Bakarsın ki bu hesaplarda yanlış işler karıştırıyor o zaman dünyayı zindan da edersin başına da yıkarsın, ciddiyetine göre ayrılırsın da. Ama yıl olmuş artık 2015, sosyal hesap kullanma diye abuk subuk tartışmalar çıkarıp da güzelim ilişkilerin suyunu çıkarmayın.Merhaba kızlar
Sizi hep takip ediyodum ama kaydolmamıstım yazmamıştım hiç..
Şimdi içim taşıyor ve hemcinslerimle dertleşmek akıl danısmak istedim..
Şimdi ben iki sene önce beni çook seven ve peşimden koştuğunu gördüğüm biriyle ciddi bir ilişkim olsun istedim ve oldu da..
O kadar saf masum sadece bana bağlı bi çocuktu ki nazar değecek diye korkardım.. Ve sonra olan oldu da..
Zamanında yuz vermediklerim iftiralarıyla peşimi bırakmadı.. Sevgilim çok hassastı ve çok etkilendi ama yinede bana inanmaktan vazgeçmedi.. Benîmde ailem sorun çıkarıyordu ama bende vazgeçmedim derken bir sürü şey geldi geçti.. Ama en son öyle birsey geldi ki..
3 ay önce eski erkek arkadasımla karşılaştı ve benim eski sevgilim oldugunu öğrenince öfke saçtı.. Bu sondu dedi ve beni bıraktı.. Hiçbirsey yapmadım.. Dört gün sonra ağlayarak döndü.. Amcasını kaybetmişti ve bana ihtiyacı vardı kabul ettim.. Ama bu süreçten itibaren sosyal hesapları var ve benim haberim yok.. Üç ay sonra kuzeni ağzından kaçırdı ve öğrendim. Gizli kullanması çok zoruma gitmişti ve ayrıldım..
Aynı gün amcası bile beni aradı.. Ardından erkek arkadasım aradı.. Ameliyat olacağını ve ardından bu küçük saçmalıklara son vermek için ciddi adımlar atmamız gerektiğini söyledi.. Artık ailelerimiz tanısacaktı.. Çok pişmanmış olanlar için falan.. Vicdan azabı çekiyormuş.
Neyse ben ameliyattan çıkmasını iyileşmesini bekledim ama bakıyorum ki bir yandan sosyal hesaplara aynen devam.. Pişmansa neden kullanıyor diye kendimi yemeye başladım.. Hala resimler paylasılıyor takipçiler artıyor. Her saniye odak noktam olmustu. Ve arayıp içimde bunun büyük sıkıntı yarattıgını, ben ve sosyal hesaplar arasında bir seçim yapması gerektiğini söyledim. Birazdan hepsini kapatıyorum , sen tabi dedi.. Iki gün geçti ve hala kapanan bisey yoktu.. Tam tersi full aktiflik full paylaşım.. Sözünü tutmuyorsun hazmedemem dedim, bende bugune kadar seninle ilgili bişeylerle karşılaşmaktan yoruldum o yuzden hiçbirşeyi kapatamadm dedi, bende peki seçimini yaptım dedim kapattım.. Gecesi mesaj attı aradı ama içim soğumuyordu.. Onun her dediğini yapmıştım ben iki senedir..
Aradan yirmi gün geçti bende ananemi kaybettim. Ve ondan baska kimse beni teselli edemez gibi hissettim.. Basta yanımda olur gibi davrandı.. Ama sonra?
Çok kötü bir ayrılık mesajı geldi.. Bir haftadr içimi soğutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Nefretle öfkeyle aşkla onu özlüyorum..
Ayrılık mesajından sonra aramıştım ve açmamıştı artık yapacak bişeyim yoktu..
Şimdi ne olacak bilmiyorum.. Dua ediyorum aşk acısı çekiyorum ve akıl almak istiyorum..
Diyorum ya haberim olsa beraber kullanırdık.. Şifresinide vermedi. Öfkem daha cok arttı. Bende sinirlerime hakim olamadım. Öfkeyle naptıgımı bilemedim. Haklıyken haksız konuma düşürdüm kendimi.. Pişman mıyım? Evet. Napmalıyım? Beklemekten başka çarem yok.. Ikizler burcu erkeği iki senelik sevdiğini özleyip ne olursa olsun geri gelir mi? Korkuyorum..Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. İlişkiniz mevzusundada ben çok abartılı ve gereksiz davrandığınızı düşünüyorum. Sosyal hesap mı ben mi ne demek ? Ne saçma şey yahu. Sosyal hesaplarla kendinizi bir kefedemi tutuyorsunuz ? Artı sosyal hesap kullanıyorsa ne olmuş, günümüzde kullanmayan mı kaldı ? Artık öğretmenlerimiz bile ders notlarını bu hesaplardan paylaşıyor, günümüzde bu iş zevk meselesinde de çıktı artık zorunlu ihtiyaç haline geldi. Sosyal hesap kullanmayan insan hayatın da akışının dışından kalıyor. Bence bu mevzuda çok yanlış düşünüyorsunuz. Benim 3 yıllık bir ilişkim var, ufak tefek tartışmalar dışında ciddi bir tek kavgamız olmadı. Ve inşallah evlenmeyi düşünüyoruz. Mutlu bir ilişkinin sırrı karşılıklı hoşgörü ve uzlaşmadır. Böyle ufak tefek sorunlarla sürekli ya o ya ben moduna girersen, olur olmadık şeyleri ssorun etmeye devam edersen asla mutlu bir ilişkin olmaz, evlenince de mutlu bir evliliğin olmaz. Sosyal hesaplarının şifresini alırsın, sürekli gözünün önünde olur. Bakarsın ki bu hesaplarda yanlış işler karıştırıyor o zaman dünyayı zindan da edersin başına da yıkarsın, ciddiyetine göre ayrılırsın da. Ama yıl olmuş artık 2015, sosyal hesap kullanma diye abuk subuk tartışmalar çıkarıp da güzelim ilişkilerin suyunu çıkarmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?