- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
çok teşekkür ederim anladığınız için burada ikinci eş denince hep önyargıyla bakılıyor nedense.benimkilerde çocuk sonuçta.Ben sizi haklı buldum. Siz diğer çocuklara verilen parada değilsiniz. Kendi evlatlarınızın 2. Plana atılması sizi üzen
denkleştiremiyoruz demedim ben dikkat ederseniz eşimin ihtiyaç olmadığını söylediğinden bahsettim.zaten denleştiremiyor olsa adaletsizlik olarak görmem durumu.
burada açıklamış olayım madem ben öğretmenim kendim.maaşım var çekip gitsem bile bakarım çocuklarıma.ama öyle bir tavrı varki anlam veremiyorum.seninle ayrılırsak benim çocuklarıma nafaka veremeyeceğini söylüyor.bende haliyle alınıyorum.yaptığı şey adil gelmiyor bana.Biraz evvel bi arkadaş bi konuya yazmıştı.
E bizim hayal gücümüze terk etmeyin konuyu ozaman ilk anlattığınızda calıştığınızı maaşınızın 5 katı fazla olduğunu buna rağmen eşin almana izin vermediğini fln yazsan habire soru cwp olmazdı neyse
Hayırlı günler
Seni çok iyi hatırlıyorum. Hani şu eski eşinden olan çocuklarına araba alan eşin. Kazandığı parayı onun kredisine veren eşin. Seni gece kapısı kırık sobalı evde bırakıp giden eşin. Yanlış hatırlamıyorum değil mi? Bu adamla hala evli olmana bile şaşırırken sen 2. yi doğurmaya karar vermişsin şoktayım.
evet doğru hatırlıyorsunuz.düzelmiş gibi görünüyordu.zaten ilk eşimi kaybetmiştim ve tekrar yuva yıkmak istemedim.onda da olumlu bir değişim görünce devam ettim.ikinci çocuk şok etkisi yarattı zaten öğrendiğimde dört aylık olmuştu bile.iyi korunamamışız demek ki.ama şimdi doğmak üzere olan çocuğum için bunları söylemekte vicdanen kötü geliyor.Seni çok iyi hatırlıyorum. Hani şu eski eşinden olan çocuklarına araba alan eşin. Kazandığı parayı onun kredisine veren eşin. Seni gece kapısı kırık sobalı evde bırakıp giden eşin. Yanlış hatırlamıyorum değil mi? Bu adamla hala evli olmana bile şaşırırken sen 2. yi doğurmaya karar vermişsin şoktayım.
Öyle saçma şey mi olur ya?yok çok kötü olduğundan değil o öyle büyümüş güya okula gidene kadar ona ailesi küçükken mont falan almamış dünyayı böyle görüyor galiba.
elbette ihtiyaçlarını alıyorum kendim ama o bu tavrı gösterince kendimi ondan uzaklaşmış buluyorum.sorunun ondan soğumamla ilgili zaten.geçermi bu durum onun penceresinden bakıp boşver diyebilirmiyim bilmiyorum.Öyle saçma şey mi olur ya?
İlk eşi de cimriliğinden mi boşamış bu adamı? Hadi ilk çocuk sizin için de, böyle adama ikinciyi doğurmamak lazımdı.
Evlatlarınıza ne ihtiyaç görüyorsanız alın. Ona sormayın bile. Sonuçta siz de çalışıyormuşsunuz, neyin çocuk için gerekli neyin olmadığına tek başına karar verebilme yetiniz vardır.
ben çalışıyorum zaten.eve paranın çoğunluğunu getiren benim.o eve 3 getiriyorsa ben 5 getiriyorum öyle söyleyeyim.
Nafaka ödemek zorunda onu geçiyorum, ama sana o kadar zorluk yaşatırken karşı tarafa araba almasına uyuz olmuştum. Şimdi çocuğuna mont bile almaması. Pes. Onun aldığı paranın tamamını onlara veriyordu eve siz bakıyordunuz zaten. O zamanda demiştim eşiniz sırtını size dayamış diye. O kadar sinir olmuştum ki eşinize hafızamda kazılı kalmış. Gece kapı kırık, ev buz gibi, korkudan soba yakamıyorum falan demiştiniz çok üzülmüştüm bebeğe.
bende öyle yapıyorum ama bu tavrı yüzünden çok ciddi soğuma hissetmeye başladım.mutsuz bir kadına ve anneya dönüşüyorum.deveyi güdebilmeyi öğrenmem gerekiyor aslında.ama bir türlü öğrenemedim.çalışıyosan ve çoğunluğu sen kazanıyosan montu almak için eşinden izin yada fikir almana gerek yok. direk git al montu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?