Kızlar yardımınıza ihtiyacım var :(

manolyacim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
16
3
1
Selam kızlar 5 hafta 6 günlük hamileyim ultrasona göre. Bugün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür ama kese sağ tarafta aşağıda dedi olmasi gerktigi yerde değilmiş dikkat et dedi o büyüdükce yukarı çıkar ama düşükte olabiliyormus böyle durumlarda. Böyle bişi başına gelen varmi?

Selam kızlar 5 hafta 6 günlük hamileyim ultrasona göre. Bugün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür ama kese sağ tarafta aşağıda dedi olmasi gerktigi yerde değilmiş dikkat et dedi o büyüdükce yukarı çıkar ama düşükte olabiliyormus böyle durumlarda. Böyle bişi başına gelen varmi?
Kendini koru bir şey olmaz canım. Ani hareketlerden ve seni yoran şeylerden kaçın. Bu riskli süreci böyle atlatırsın inşallah. Allah yardımcın olsun.

Gecmis olsun canım 5 hafta 6 günlükte kan değeriniz kac cıktı acaba? cunku benim bildigim kalp atısları 8inci haftada duyuluyor ve lekelenmeniz vs var mı?

Gecmis olsun canım 5 hafta 6 günlükte kan değeriniz kac cıktı acaba? cunku benim bildigim kalp atısları 8inci haftada duyuluyor ve lekelenmeniz vs var mı?
Hayır lekelenme yok, ben adetimden 1 hafta önce idrar testinde öğrendim gebeliğimi. Hemen kan verdim 67 çıktı. Adetimin geleceği gün tekrar kan verdim 920.88 çıktı. 6.haftada kalbi atmaya başlıyor bu herkeste farklı olabiliyormuş. 6-8 hafta içersinde duyulur. Bende duymayız belki zannetmiştim ama duyduk çok şükür

Geçmiş olsun Allah ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah :) tek doktor bunu söylediyse başka bir doktora daha gorunmende fayda var ;) kendini yorma Rabbim nasip ettiyse sorun ne olursa olsun kucağına alırsın :) bende birşey sormak istiyorum o_O adete 1 hafta kala öğrenmiş sin tahmini yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdin acaba :anneadayı:

Geçmiş olsun Allah ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah :) tek doktor bunu söylediyse başka bir doktora daha gorunmende fayda var :KK66: kendini yorma Rabbim nasip ettiyse sorun ne olursa olsun kucağına alırsın :) bende birşey sormak istiyorum o_O adete 1 hafta kala öğrenmiş sin tahmini yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdin acaba :anneadayı:
İnşa Allah :) tahmini yumurtlama 26 Şubat ve ben 7 Mart kan vermiştim değerim 67 çıkmıştı

Tatlım dusukle sonuçlanan gebelik hasta gebeliktir vücut hasta bebegi kabul etmez ve atar. .. tabiki istisnai durumlar söz konusu bazen dogumlarla sonuçlanıyor... bunun haricinde sebebi ise sürekli hareket halinde olman vücudun dinlenememesi stres üzüntü... hislerime göre bebegin erkek yani icime böyle doğdu :)

Tatlım dusukle sonuçlanan gebelik hasta gebeliktir vücut hasta bebegi kabul etmez ve atar. .. tabiki istisnai durumlar söz konusu bazen dogumlarla sonuçlanıyor... bunun haricinde sebebi ise sürekli hareket halinde olman vücudun dinlenememesi stres üzüntü... hislerime göre bebegin erkek yani icime böyle doğdu :)
Anladım dikkat ediyorum artık hareketlerime dinliyorum. Hissleriniz kuvvetlimidir :)?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 34
Back
X