- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
- Konu Sahibi snowflake6467
slm arkadaslar benim söle bir derdim var benim nişanlım askerde suan gelmesine az kaldı.ama psiolojısı tamamen bozulmus belli.gitmeden öncede baya köü anlar yasadık gitti tam 0n bes ay doluyo nerdeyse hep tartıstık hep sorunlar yasadık bir ii olduk bir kötü dedim bsalarda askerlik psiklolojısı ama bende cok züülüom beynim durdu şimdi gelmesine 46 gün kadı ama hala olumsuz hala sinirli böle bana uzak soguk davranıo seni seviom asıgım ama dio sorunlarımızı hatırlayıp sürekli bana da hatırlatıyor böle kırıyor bazen ben hep alttan alıyorumbir bayan olarak herseyi yapıom süprizler mektuplar her gece arıom santralci oldugu için konusyom ona ilgimi alakamı eksik etmiom herseyden haberdar ediom böle ilgileniom ama hep bana uzak hep kırgın hep kızgın stresli zor seyler yasadıgını biliom ve sıkıldıgınıda biliom motive diom ve bak az kaldı ii olzcaz gececek diom srunlarımız var ama biz birbirimize asıgız mutlu olalım bak herkes bizim mutlulugumuzu düşünüo sende öle düşün geldiğine dğünümüzü yapcaz nasıl dersen öle yaparız ben sen ol yeter bişi istemiom diom para pul esya altında gözüm yok diom iş buluom ona netten sürekli işindede iidir her konuda motive ediom ama hep bana laf koyuyo sıkılıo bazen benden gelsem ne olcak dio hiç duymadım sekillerde beni kırıo ne yapmam lazım ben kart cektirdim melek kartı arastır sor ve farklı seyler dene dio sizce neler yapmalıyım bana bide dioki nişanlım içimde bazı duygularu o kavga dönemlerinde gtt, seni sveiom asıgım ama bu duruma bir çözüm bul ben yoruldum dio bende yoruldumbeynim durdu bana yardım edn fikirlerinize igtiyacım var neler yapabilirm bana karsı tekrar yaakın olmasını herseyi güsel düşünmesini istiyom ne olur bekliom kızlarr saolun şimdiden