- 9 Şubat 2015
- 730
- 559
- 40
Herkese Günaydın öncelikle ben 2 aydır bebis denemeye başladım hiç ilaçla korunmadim eşim kondom kullanıyordu başlamadan önce doktora gittik bişeyin yok normal dediler smear testi falan temiz çıktı eşim şehir disindaydi regl son günü gittim yanına reglim bitince ilişkiye girdik korunmadik 3 gun sonra döndüm o ay regl olmadım 33 günde bir olan ben olmadim bebeği ama acaba diyip gittim doktora kan testinde bebek çıkmadı hatta doktor yumurtalar da tembellesme var kilo aldım kilodan olabilir dedi şok oldum çok üzüldüm ilaç verdi ilaçla oldum sonra eşim geldi biz o ay denedik 17 günümde pempe akıntı başladı kestik denemeyi bu akinti 7 gun sürdü doktora gittim akinti neden bilemeyis dedi ben ultrason istedim alttan değil catlama yok çatlama olmstr yada olmamıştr dedi 7 gün sonra ara ara normal ilişki oldu dün regl gunumdu 3 gündür kahverengi akıntım var ama sabahlari sadece silince dün gece Yani regl günümde tekrar ilişki oldu kanama oldu peceteyi silince gene doktora gitsem gene bişi demicek test yapmak bile isistemiyorum noluo bana anlamıyorum hiç olmayan şeyler oluo lütfen yorum yapın ne eşimle ne annemle paylasmyrm telaş olmasın diye