Erken gebelik testi yapsan belki çıkar inşallah kendiliğinden olmuştur rabbim hayırlısıyla da kucağına almayı nasip eder.ki zlar merhaba banada yardımcı olabilir misiniz. adetime 1 hafta kala pembe bir akıntim oldu sadece pencereye sildiğimde geliydu.bugun akıntının 4. günü günde bir iki damla kahve rengi şekilde geliyr.ama çok az.daha önceleri lekelenme olduğu gün adet olurum adet ağrılarımda oldu 3 gündür.bugun ağrılarım tamamen geçti ve 2 gündür çok afedersiniz ishal oldum ki ilaç vb kullanmiyrm.normalde hep kabızlık şikayetçi vardır.bu belirtisi olup hamile olanlar var mi.6 kez tup denedim ama malesefki olmadı inşallah bu sefer kendiliğinden olur
Canım inşallah gebeesiindirki zlar merhaba banada yardımcı olabilir misiniz. adetime 1 hafta kala pembe bir akıntim oldu sadece pencereye sildiğimde geliydu.bugun akıntının 4. günü günde bir iki damla kahve rengi şekilde geliyr.ama çok az.daha önceleri lekelenme olduğu gün adet olurum adet ağrılarımda oldu 3 gündür.bugun ağrılarım tamamen geçti ve 2 gündür çok afedersiniz ishal oldum ki ilaç vb kullanmiyrm.normalde hep kabızlık şikayetçi vardır.bu belirtisi olup hamile olanlar var mi.6 kez tup denedim ama malesefki olmadı inşallah bu sefer kendiliğinden olur
okadar çok test yaptimki daha önceleri hep yıkım olduğu için adet günümü beklemek istedim belki çıkmaz diye.ilk doktora gittiğimde çok utanırdım şimdi iyice alıştık maşallah derdimize çare olsun yeterki diye.Erken gebelik testi yapsan belki çıkar inşallah kendiliğinden olmuştur rabbim hayırlısıyla da kucağına almayı nasip eder.Valla çok zor bu tedavi işleri afedersiniz kadınlar alttan muayene olmaya bile korkar bizim artık utanacak korkacak halimiz kalmadı
inşallah öyledir canım.ama tedaviyle olmayan kendiliğinden mi olucak diyorum bide kendi kendime.heveslenmek istemiyorm ama inşallah vardır uzun zmandr bekliyrm.bat gününe 2 gün var eger olmazsam yaparım sizede haber veririm mutlakaCanım inşallah gebeesiindirbende de adete bir hafta kala kahverengi leke gelip adet olmuştum. (Uzun süren yerleşme kanaması olmuyor sanırım. Ama senin ki kahverengi gibi belki olabilirr.) Erken gebelik test yap ve güzel haber ver bizze de
Canım inşallah gebeesiindirbende de adete bir hafta kala kahverengi leke gelip adet olmuştum. (Uzun süren yerleşme kanaması olmuyor sanırım. Ama senin ki kahverengi gibi belki olabilirr.) Erken gebelik test yap ve güzel haber ver bizze de
Canımbenim başarısız tüp bebek denemelerinden sonra normal yokla hamile kaldım. Mucizeler gerçekmiş onu anladım. Belki yerleşme kanamasıdır. Erken gebelik testi al dene sonu hüsran da olsa emin olursun en azından. Ve ben 3 gün kala erken gebelik testinde öğrendim.ki zlar merhaba banada yardımcı olabilir misiniz. adetime 1 hafta kala pembe bir akıntim oldu sadece pencereye sildiğimde geliydu.bugun akıntının 4. günü günde bir iki damla kahve rengi şekilde geliyr.ama çok az.daha önceleri lekelenme olduğu gün adet olurum adet ağrılarımda oldu 3 gündür.bugun ağrılarım tamamen geçti ve 2 gündür çok afedersiniz ishal oldum ki ilaç vb kullanmiyrm.normalde hep kabızlık şikayetçi vardır.bu belirtisi olup hamile olanlar var mi.6 kez tup denedim ama malesefki olmadı inşallah bu sefer kendiliğinden olur
Hiç öyle düşünme canım. Ben birebir yaşadım Allahım izin verirse oluyo yşinşallah öyledir canım.ama tedaviyle olmayan kendiliğinden mi olucak diyorum bide kendi kendime.heveslenmek istemiyorm ama inşallah vardır uzun zmandr bekliyrm.bat gününe 2 gün var eger olmazsam yaparım sizede haber veririm mutlaka
yaaa gerçekten mi nasıl sevindim şuan bnim normal yolla olacağına hiç inancım yoktu bi umut oldun bna.banada mucize olur inşallah.ilk kez böyel olunca ondan şaşırdım bnde.Canımbenim başarısız tüp bebek denemelerinden sonra normal yokla hamile kaldım. Mucizeler gerçekmiş onu anladım. Belki yerleşme kanamasıdır. Erken gebelik testi al dene sonu hüsran da olsa emin olursun en azından. Ve ben 3 gün kala erken gebelik testinde öğrendim.
İnşallah kendiliğinden olmuştur canım allahtan Ümit kesilmezinşallah öyledir canım.ama tedaviyle olmayan kendiliğinden mi olucak diyorum bide kendi kendime.heveslenmek istemiyorm ama inşallah vardır uzun zmandr bekliyrm.bat gününe 2 gün var eger olmazsam yaparım sizede haber veririm mutlaka
CAnım testin hangi saatte yapıldığının önemi vaar mı senceCanımbenim başarısız tüp bebek denemelerinden sonra normal yokla hamile kaldım. Mucizeler gerçekmiş onu anladım. Belki yerleşme kanamasıdır. Erken gebelik testi al dene sonu hüsran da olsa emin olursun en azından. Ve ben 3 gün kala erken gebelik testinde öğrendim.
Valla çok doktor gezdim normal yolla çok zor dediler ama mucize gerçekleşti inşallah Allah kucağıma al ayı da nasip eder. Bu ay olmasa da ovülasyon testi al onu dene. Ben o şekilde hamile kaldımyaaa gerçekten mi nasıl sevindim şuan bnim normal yolla olacağına hiç inancım yoktu bi umut oldun bna.banada mucize olur inşallah.ilk kez böyel olunca ondan şaşırdım bnde.
Bana eczacı sabah ilk idrarla yap hcg en yoğun o zaman oluyo demiştiCAnım testin hangi saatte yapıldığının önemi vaar mı sence
benim bi sorunum olmadığı halde olmuyr canım.bi dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı.bu ay olmazsa bnde ovilasyon deniycem.bide bi macun aldm hem eşime hem kendime.insallaah hiç birine gerek kalmaz tabi.yerlesme kanaması bu şekilde mi oluyr ki daha önce hiç başıma gelmediği için bilmiyorumdaValla çok doktor gezdim normal yolla çok zor dediler ama mucize gerçekleşti inşallah Allah kucağıma al ayı da nasip eder. Bu ay olmasa da ovülasyon testi al onu dene. Ben o şekilde hamile kaldım
Yumurtlama gününe denk gelmiyosur belki. Bir de stres çok etkiliyo Bende olması ama olanlardan duyduğum aşağı yukarı bu şekilde ama yine de doktora görünmede fayda varbenim bi sorunum olmadığı halde olmuyr canım.bi dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı.bu ay olmazsa bnde ovilasyon deniycem.bide bi macun aldm hem eşime hem kendime.insallaah hiç birine gerek kalmaz tabi.yerlesme kanaması bu şekilde mi oluyr ki daha önce hiç başıma gelmediği için bilmiyorumda
3 gün önce leke geldiğinde gecesi uykudan uyandım adet oldum zannettim ama bişey gelmemişti.normalde tamda böyle olur midem ağrır birden ve adetim gelir.suan hiç bir agrım sızım kalmadı.adetim gelmezse bi kontrole giderim gebelik yoksa eğer başka bir sorun olduğu kesinYumurtlama gününe denk gelmiyosur belki. Bir de stres çok etkiliyo Bende olması ama olanlardan duyduğum aşağı yukarı bu şekilde ama yine de doktora görünmede fayda var
İnşallah hamilesindir canım. Kan testi yaptır mutlaka bir de tiroit bakıldı mı? O da gebeliğe engel çünkü eğer çok yüksekse.3 gün önce leke geldiğinde gecesi uykudan uyandım adet oldum zannettim ama bişey gelmemişti.normalde tamda böyle olur midem ağrır birden ve adetim gelir.suan hiç bir agrım sızım kalmadı.adetim gelmezse bi kontrole giderim gebelik yoksa eğer başka bir sorun olduğu kesin
bakıldı canım bn 4 kez klomn 2 asilama 6 tup bebek demesi yaptım her türlü testler yapıldı genetigime bakıldı hiç bir sorun bulunamadı. tüpte yumurtalarım da iyidi hepsi 5. güne gitti ama nasip olmadı bir türlü ya bi bu süreçte çok yıprandım.bikac ay normal denemek istedim.spnra olmazsa yine tup bebeğe gidicemİnşallah hamilesindir canım. Kan testi yaptır mutlaka bir de tiroit bakıldı mı? O da gebeliğe engel çünkü eğer çok yüksekse.
Biz de pandemiden dolayı ara vermiştik tedaviye o ara ovülasyon testi ile takip ederek değerkendirdim ve hamile kaldım. Bende adet düzensizliği vardı bir de. O ay hiç duydun mu bilmiyorum ama Meryem ana eli otunu alarak suya koyup suyunu içtim yumurtlama zamanı da.bakıldı canım bn 4 kez klomn 2 asilama 6 tup bebek demesi yaptım her türlü testler yapıldı genetigime bakıldı hiç bir sorun bulunamadı. tüpte yumurtalarım da iyidi hepsi 5. güne gitti ama nasip olmadı bir türlü ya bi bu süreçte çok yıprandım.bikac ay normal denemek istedim.spnra olmazsa yine tup bebeğe gidicem
duydum duydum canım bu ay 2 sefer yaki yapıştırdım 13 gün kadar hayit suyu içtim 5 günde meryem ana suyu içtim.ne duyduysam deniyorum.Biz de pandemiden dolayı ara vermiştik tedaviye o ara ovülasyon testi ile takip ederek değerkendirdim ve hamile kaldım. Bende adet düzensizliği vardı bir de. O ay hiç duydun mu bilmiyorum ama Meryem ana eli otunu alarak suya koyup suyunu içtim yumurtlama zamanı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?