- 11 Temmuz 2018
- 46
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi dark paradise
-
yazdıklarımız size acımasızca gelebilir ve sizi üzebilir ama gerçekler bunlar . Lütfen üzmeyin kendinizi yolunuza bakınçok teşekkür ederim sağolun
hayır hayır gerçekçi yorumlarınız beni düseltiyo hepinise t şekkürleryazdıklarımız size acımasızca gelebilir ve sizi üzebilir ama gerçekler bunlar . Lütfen üzmeyin kendinizi yolunuza bakın
neden bukadar üzüldünüz?kızlar eski konumda boşanma aşamasında olan erkek arkadaşımdan bahsetmiştim dava açıldğından beri birlikteydik ama bir yıl sonra terk edildim çok kötüyüm nolur bana yardım edin zaten olmayacak bir şeymiş değil mi ben atlatamıyorum ama
haklısınız burası aklımı başıma geçirdi ama canım çok yanıyoneden bukadar üzüldünüz?
sevdiniz bitti yolunuza bakın.
denenmişi deneyerek vakit kaybetmeyin.
tamam üzülüyorsunuz özlüyorsunuzhaklısınız burası aklımı başıma geçirdi ama canım çok yanıyo
Cok doğru . benim konstugum kiside bosandm dedi meger evliymis ben öğrenince yok bosanacaktm da bilmen neboşanma aşamasında değildir o..
klasik avcı evli erkek yalanı.
Şu sitede evli adamla sevgili olup terk edilen birine acıyacak, yazık olmuş diyecek birinin çıkmasını bekleme.Hatta sen adamın karısının sana ikinci kadın zina davası açmaması için dua et. Rezil rüsva olursun diyicem de, zaten evli adamla sevgili olmuşsun. Allah affetsin seni.kızlar eski konumda boşanma aşamasında olan erkek arkadaşımdan bahsetmiştim dava açıldğından beri birlikteydik ama bir yıl sonra terk edildim çok kötüyüm nolur bana yardım edin zaten olmayacak bir şeymiş değil mi ben atlatamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?