• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımm

dark paradise

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
46
26
3
33
kızlar eski konumda boşanma aşamasında olan erkek arkadaşımdan bahsetmiştim dava açıldğından beri birlikteydik ama bir yıl sonra terk edildim çok kötüyüm nolur bana yardım edin zaten olmayacak bir şeymiş değil mi ben atlatamıyorum ama

Boşanma aşamasındaki adam sadece o anki bosluğu doldurmak için sizinle beraber olmustur. Bir de boşanma aşamasında da olsa yasal olarak hala evli bir adam. Bence hiç bulasmayacaktiniz.

Boşanma aşamasında da olsa bu adam hala evli belki siz aradan çekilseniz eşiyle tekrar biraraya bile gelme durumları bile olabilirdi.Ayrıca boşanmak çok ağır bir süreç o dönemde hayata alınan insanlar sadece kafa dağıtmak amaçlı olması yüksek ihtimal dahilinde geçmiş olsun

Bekleseydiniz ayrılsaydıda ondan sonra ne yaşıyorsanız yaşasaydınız hatayı en başta evli bir adamla birlikte olmakla yapmıssınız .(boşanma aşamasında olması evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef) işte bu durumlar yüzünden adamlar kendini birşey sanıyor biri gidiyor biri geliyor nede olsa .Kendinizi üzmeyin diyecegim ama siz bilerek kendinizi ateşe atmışsınız:işsiz:

kızlar eski konumda boşanma aşamasında olan erkek arkadaşımdan bahsetmiştim dava açıldğından beri birlikteydik ama bir yıl sonra terk edildim çok kötüyüm nolur bana yardım edin zaten olmayacak bir şeymiş değil mi ben atlatamıyorum ama
neden bukadar üzüldünüz?
sevdiniz bitti yolunuza bakın.
denenmişi deneyerek vakit kaybetmeyin.

Şu sitede evli adamla sevgili olup terk edilen birine acıyacak, yazık olmuş diyecek birinin çıkmasını bekleme.Hatta sen adamın karısının sana ikinci kadın zina davası açmaması için dua et. Rezil rüsva olursun diyicem de, zaten evli adamla sevgili olmuşsun. Allah affetsin seni.

Hepimiz yaptiklarimizin bedellini odemekle sorumluyuz bence dua edin bu sekilde ucuz kurtuldunuz.ileride bu adamla evlenip ayni seyi yasayabilirdiniz.

Back
X