Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yükselebilir. Ne belirtileri yaşadın. Benimde 5 günüm var bat 10 HaziranTesekkur ederim İnşallah bekleyen isteyen herkes güzel haberler alsın. Geç kalırsa reglim kaçıncı gününde tekrar kan vermeliyim
Gayet normal benim adetim 8 gün geçti sonra pozitif oldu ve dediklerin hepsi vardı geç döllenmeHa bir de kızlar gaz problemi ve ben gece idrara kalkan biri değilim ama 1 2 haftadır gece lavaboya uyanıyorum ve karnımda midemde tuhaf ağrılar oluyor bazen
Belirtilerin neydi söyler misinMerhaba kızlar Bi sorum olacak reglime 4 gün var ve gebelik belirtileri fazlasıyla yaşadığım için dayanamayıp kanda beta hcg testi yaptırdım 5.40 çıktı sizce gebemiyim yukselirmi günüm geçtikten sonra yardımcı olursanız Cook sevinirim çiçekler![]()
Muhtemelen hamilesiniz regl geçince yine yaptırın kesin sonuç alırsınız :)Merhaba kızlar Bi sorum olacak reglime 4 gün var ve gebelik belirtileri fazlasıyla yaşadığım için dayanamayıp kanda beta hcg testi yaptırdım 5.40 çıktı sizce gebemiyim yukselirmi günüm geçtikten sonra yardımcı olursanız Cook sevinirim çiçekler![]()