Kızlar yardımm

bireylm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
21
4
1
29
Merhaba kızlar Bi sorum olacak reglime 4 gün var ve gebelik belirtileri fazlasıyla yaşadığım için dayanamayıp kanda beta hcg testi yaptırdım 5.40 çıktı sizce gebemiyim yukselirmi günüm geçtikten sonra yardımcı olursanız Cook sevinirim çiçekler 💐

Tesekkur ederim İnşallah bekleyen isteyen herkes güzel haberler alsın. Geç kalırsa reglim kaçıncı gününde tekrar kan vermeliyim

5 üstü gebelik zaten canm regl gününe kadar 20 yi filan gecwr Allah'ın izniyle bence bekle regl gününü ertesi gün tekrar ver

Göğüslerimde inanılmaz Bi hassasiyet var uçları sızlıyor kasiklarimda batma ve ara ara kramplar var belim ağrıyor akintim pek olmazdı ama 2 haftadır yogun beyaz akintim var sizce hamişmiyim 🥰

Ha bir de kızlar gaz problemi ve ben gece idrara kalkan biri değilim ama 1 2 haftadır gece lavaboya uyanıyorum ve karnımda midemde tuhaf ağrılar oluyor bazen

Ha bir de kızlar gaz problemi ve ben gece idrara kalkan biri değilim ama 1 2 haftadır gece lavaboya uyanıyorum ve karnımda midemde tuhaf ağrılar oluyor bazen
Gayet normal benim adetim 8 gün geçti sonra pozitif oldu ve dediklerin hepsi vardı geç döllenme

1 haftan var kafanı dağıtacak şeyler bul bir yere git arkadaş akraba yada Bi diziye başla 😊🤭

Çalıştığım için iznim yok şuan Bi yere gidemiyorum
Muhteşem yüzyıla başlamıştım iyisi sülümanı izliyim boş vakitlerimde saray entrikaları kafamı dağıtır 😂😂

Merhaba kızlar Bi sorum olacak reglime 4 gün var ve gebelik belirtileri fazlasıyla yaşadığım için dayanamayıp kanda beta hcg testi yaptırdım 5.40 çıktı sizce gebemiyim yukselirmi günüm geçtikten sonra yardımcı olursanız Cook sevinirim çiçekler 💐
Belirtilerin neydi söyler misin

Aşırı meme hassasiyeti uclarinda sizlama gaz problemi kasik ve karın krampları gece lavaboya uyanma en az 2 kez.
koku hassasiyeti Kasikta batma bel ağrısı

Ha bir de canim Halsizlik surekli uyku hali hiç uyumadığım kadar uyuyorum son günlerde
Ve çok yorgun hissediyorum rutin işleri yapmak dahi gelmiyor içimden sadece uyumak istiyorum

Muhtemelen hamilesiniz regl geçince yine yaptırın kesin sonuç alırsınız :)

Peki regl gününden önce böyle düşük olması normal mi
Regl geçtikten sonra mı hızla yükseliyor

Back
X